Cròniques dels partits del 6 i 7 de novembre de 2021

Sènior A masculí

C.B. SALT: 70
C.B. BLANES: 53

Sense opcions a Salt

Partit incòmode per les panteres, on des del primer minut el Salt ha imposat la seva dinàmica de joc. L’equip no ha tingut empenta per capgirar aquesta situació i hem entrat en un bucle de desencerts i joc atípic. Les mancances ofensives i el desencert en la presa de decisions han fet que l’equip no hagi entrat en el partit en la segona meitat de joc. Tot sumant que la defensa, no ha estat a l’alçada de la situació i no hem competit com volem i sabem.

Convé un canvi d’actitud, la temporada és llarga però hem d’adreçar aquest negativisme.

Som-hi panteres💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 48
C.B. L’ESCALA: 41

Tomben a les líders imbatudes

Les nostres sèniors han plantat cara a un L’Escala fins ara invicte a la lliga. Arribàvem a l’encontre amb una plantilla molt reduïda, però amb l’ajuda de les júniors. L’actitud a la pista ha demostrat que si es vol es pot, i elles ho han aconseguit. Una defensa intensa, durant tot el matx, ha permès equilibrar els dos primers quarts, 9-9 i 19-19.

Hem trencat el partit al tercer quart amb un parcial de 19-6, corrent al contraatac i buscant bones posicions de tir. Al darrer quart, l’equip visitant ha intentat retallar punts i reduir la diferència, encara que el resultat final ha estat groc i negre.

L’esforç i la predisposició en els entrenaments s’ha vist reflectit al partit d’avui. A seguir amb aquesta dinàmica noies💛🖤🏀😉💪

Sènior B masculí

B. ARBÚCIES: 69
C.B. BLANES: 64

La reacció arriba tard

Inici molt fred, on ha costat entrar en el partit i la primera cistella nostra no ha arribat fins el minut 3. Amb un rival molt fort i sense baixar la guàrdia ni la intensitat i els nostres sense acabar d’entrar al partit.

Ens ha passat factura la manca de rebot defensiu i ofensiu i el poc encert en els tirs lliures, 4/11, i en els tirs exteriors.

En l’últim quart s’ha millorat en rebots i encert en tir exterior guanyant-lo 15-21 però no ha estat suficient per endur-nos la victòria cap a casa.

Hem de seguir treballant

#ForçaBlanes #JuguemPerCréixer 🖤💛🏀

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 66
B.C. MAÇANET: 64

Saben patir per guanyar

Partit molt igualat i intens el viscut aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Blanes. Els Blanencs han agafat les regnes del partit des de bon inici i han dominat al marcador des de llavors. El Maçanet ha fet el seu partit, desgastant al rival des de la pintura i amb un bon encert des de la línia de tirs lliures. Això ha fet que les panteres no acabessin d’agafar distància a l’electrònic i poguessin trencar el partit. La igualtat ha sigut tan protagonista que, a falta d’un minut d’acabar el partit, els dos equips anaven empatats. Finalment una cistella en els últims instants del matx ha donat la victòria pels blanencs.

Victòria coral i plena de moral pel Sènior C masculí que un cap de setmana més acaba la jornada en primera posició.

Som-hi Blanes, endavant Panteres! 💪🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 70
C.B. PORQUERES: 68

S’estrenen

Primera victòria molt treballada i merescuda dels nostres nois en un partit molt igualat fins l’últim minut.

Força panteres💪🏼. Endavant equip🏀

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 43
C.B. FARNERS: 42

Triomf amb emoció final

Treballada i emocionant victòria la que ens han brindat aquest cap de setmana les nostres jugadores davant un rival molt difícil, i que va ser molt superior a l’anada, demostrant així una gran progressió del nostre sots-25 femení, tot i el poc temps de treball.

Després d’un inici brillant, les blanenques han anat per davant del marcador tot el partit, lluitant cada pilota, cada jugada, per mantenir la diferència de punts.

A manca de dos minuts per la finalització de l’últim quart el Farners s’ha posat un punt per davant del marcador per primer cop en el partit,  oferint-nos un final molt emocionant amb important victòria pel nostre equip.

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 56
U.E. MATARÓ: 67

Superats en intensitat

Inici de partit molt igualat i amb molta intensitat, però a mida que passaven els minuts l’equip visitant ha anat agafant avantatge amb un joc molt més ràpid i intuïtiu, que els nostres jugadors no han sabut contrarestar. Moltes pèrdues de pilota per part nostra a l’hora de posar la pilota en joc.

Un tercer quart on s’han perdut totes les opcions de lluitar pel partit sobretot per la intensitat visitant. En l’últim quart s’ha pogut equilibrar el joc amb una defensa en zona que ha desconcertat a l’equip visitant, però ja era massa tard.

Partit per aprendre de les errades. Força Blanes!!

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 55
C.B.U. LLORET: 58

Derrota del Blanes contra un Lloret que ha sortit molt fort

Ens ha costat entrar al partit acabant a la mitja part empat a 29. En la segona meitat ens ha tornat a costar ficar-nos al partit cosa que ha provocat que el Lloret es distanciés al marcador.

En l’últim quart hem aconseguit recuperar però la falta d’encert ens ha perjudicat.

Bon partit del Blanes, llàstima del tercer quart.
Seguim treballant 💛🖤🏀🏀

JÚNIOR B masculí

BÀSQUET GIRONA: 72
C.B. BLANES: 40

S’enfonsen al darrer quart

El partit ha començat anivellat, tot i ser conscients que competíem contra un dels equips capdavanters de la lliga. Al final del primer quart els locals tenien un lleuger avantatge ,17-14. El segon quart ha estat positiu esportivament parlant. Hem sabut contenir el marcador amb un parcial de 12-12, sense abaixar la intensitat tot i el desencert de cara a cistella. A la mitja part el Bàsquet Girona ha desplegat els seus punts forts, rapidesa en el joc i fortalesa física. No hem sabut aturar l’embranzida i han acabat trencant el partit al darrer quart amb un parcial demolidor de 25-4.

Nois, a seguir treballant!!!!
💛🖤🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B.F. CERDANYOLA: 62
C.B. BLANES: 43

Derrota en una pista molt difícil per jugar en aquesta categoria

Han jugat un primer quart molt intens amb alternances en el marcador. En el segon i tercer quart no han pogut aguantar el ritme i també ha faltat concentració.

L’últim quart l’han guanyat oferint un bàsquet molt bo.

Ànims i continueu treballant. Força Blanes 🏀💛🖤

CADET masculí

C.B. SANT NARCÍS: 77
C.B. BLANES: 37

El Sant Narcís es mostra molt superior

Partit molt difícil dels nostres contra un rival que no va parar de pressionar i fer el seu joc durant tot el partit.
L’equip va sortit amb moltes ganes i molta intensitat que van mantenir durant els 40 minuts. La part positiva és que els jugadors no van abaixar els braços i, tot i la diferència en el marcador, van seguir lluitant.

Força Panteres!!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 46
C.B. BANYOLES: 63

Noten les baixes

Inici del partit igualat però a mida que ha anat passant el temps l’equip contrari ha anat agafant avantatge fins al final.

Les nostres jugadores no han pogut escurçar diferències, l’acumulació de faltes, la falta d’encert i rebots, juntament amb una banqueta justa per les jugadores lesionades, han fet que es declinés el partit per l’equip visitant.

Cal seguir treballant .
Força panteres 💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 20
BASKET ALMEDA: 116

Dur correctiu

Partit molt difícil per les nostres panteres perquè davant tenien a les rivals més fortes del grup. Un primer temps molt treballat en defensa, llàstima de no tancar el rebot i donar segones, terceres i fins quartes opcions. En atac la pressió visitant a tota la pista no ens facilitava el llançament a cistella i òbviament els intentats no han entrat. Al segon temps, molt fluix, s’ha aconseguit competir per moments però el cansament s’ha notat, al trobar a faltar les jugadores lesionades en les rotacions.

Seguim treballant per créixer 🏀💛🖤

INFANTIL masculí

BÀSQUET GIRONA: 55
C.B. BLANES: 54

El Blanes surt  derrotat de Girona en un partit on ha tingut molt desencert de cara a l’anella

Els panteres han fet un bon primer quart, 12-23, on s’han  recuperat  pilotes i s’ha corregut. A partir d’aquí la cistella s’ha anat fent petita i en un final d’infart a cara o creu ha sortit creu.

La lliga és molt llarga i toca aixecar els ànims!

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 43
U.E. CELLERA-AMER.LES PLANES: 42

Gran victòria contra un molt bon rival que va anar per davant en el marcador tot el partit

Les nostres panteres van sortir molt dormides en un dels partits més importants d’aquesta fase i en la que l’equip contrari va entrar molt bé, amb molt bon encert a cistella des de bon començament, arribant a la mitja part amb un avantatge de 19 a 31. A partir d’aquí les nostres panteres van reaccionar amb una pressió molt alta i amb molta més intensitat, que va fer que l’equip contrari li fos més difícil fer cistelles, tot això, junt amb un millor encert de tir de les nostres, ha fet que la victòria caigués del nostre costat en un final d’infart.

Victoria important i molt treballada. Felicitats Panteres.

Força Panteres💪 🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 58
BÀSQUET GIRONA: 48

L’equip continua fort

Les panteres han començat com l’ambient, feia molt fred. Tot i això el primer parcial ha estat favorable. Els tres parcials següents han estat repartits, el tercer +17 i el quart 2-18.

El Girona ha fet un partit molt més concentrat i amb més intensitat. Això ha fet que el marcador hagi estat molt ajustat. La segona part ha estat similar, el Girona s’acostava i les panteres tornaven a posar-se entre 3 i 5 punt per sobre. Val a dir que s’han vist molt bones jugades per part dels dos equips, els automatismes dels nostres comencen a funcionar. La línia continua ascendent i amb l’equip connectat. El proper cap de setmana ens juguem el primer lloc davant del Lloret.

Som-hi panteres!

MINI A masculí

B.C. FONTAJAU: 33
C.B. BLANES: 74

Dominen des del principi

Partit ben plantejat pel Blanes que ha sortit amb moltes ganes fent un primer temps rodó que ha permès agafar un avantatge important. A partir d’aquí el partit ha estat marcat per cert desencert en el tir interior, tot i que ho han compensat amb una defensa seriosa. Bones jugades d’anticipació i bona actitud davant d’un rival que en alguns moments els ha jugat de tu a tu però no ha fet perillar la victòria.

Seguim aprenent i seguim fent equip.
Força panteres, Força Blanes!

MINI B masculí

C.B. VILOBÍ: 56
C.B. BLANES: 63

Bon partit del mini B masculí

Marcador molt igualat fins als últims dos períodes en els quals els jugadors del Blanes surten molt concentrats i marquen la diferència necessària per guanyar el partit.

Una victòria que serveix per a consolidar el joc en equip. Continua la ratxa positiva.

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 37
BISBAL BÀSQUET: 46

Partit molt igualat de les nostres Panteres, on hem tingut la victòria a tocar

Les nostres jugadores han lluitat des del principi fins al final però un últim període on la pressió i els nervis ens han jugat una mala passada, han acabat donant la victòria a les rivals.

Setmana a setmana fem passes endavant, segur que ben aviat veurem els resultats!

Juguem per créixer!
Endavant Panteres!

MINI C masculí

C.B. HOSTALRIC: 54
C.B. BLANES: 45

Derrota a Hostalric

Avui les nostres panteres han perdut. Han començat bé i dominant, però han anat perdent força, alhora que avui les pilotes no volien entrar. Encara que han jugat bé i han lluitat fins al final, l’Hostalric tingut més encert.

Toca aprendre i seguir amb la força que els caracteritza.
Força petites panteres!!! 💪🏼💪🏼

C.E. EL VILAR

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 18
LLUÍSOS DE GRÀCIA ACIDH: 29

Bon partit tot i la derrota

Partit amb molt ritme i bona posta en escena dels nostres jugadors. Uns Lluïsos que, amb més joventut i encert de cara a cistella, s’emporten el partit amb una diferència còmoda. Cal destacar però, que els nostres jugadors van fer un gran partit sense deixar de lluitar i amb una gran entrega.

Seguirem creixent! Som-hi Panteres!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.