Cròniques dels partits del 13 i 14 de novembre de 2021

Sènior A masculí

AECAM MALGRAT: 66
C.B. BLANES: 72

Assalten Malgrat de Mar

Un primer quart molt sòlid i intens de les nostres panteres. Han sortit endollades des de més enllà de 6’75 m. aconseguint un clar avantatge sobre un rival desconcertat, 10-24. El segon quart ha estat més igualat, hem augmentat la intensitat defensiva i l’encert a cistella ens ha permès arribar a mitja part 20-38.

Al tercer quart, l’AECAM s’ha refet amb bones accions i l’efectivitat des dels tirs lliures els feien mantenir-se actius al matx. Les pèrdues de pilota i un joc més insegur, juntament amb el poc encert de tirs lliures ens han complicat el final, però la renda del primer quart ens ha donat la segona victòria en aquesta lliga de Primera Catalana.

Hem de seguir treballant. Som-hi Blanes, endavant panteres🖤💛🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 51
C.B. TONA: 50

Victòria agònica

Primer de tot donar les gràcies com sempre a les nostres júniors que sempre que poden ens donen un cop demà… Paula, Ingrid, Aina, Judith i Ana Maria.

Partit molt igualat i d’infart fins al final. Hem gaudit i a l’hora hem patit durant tot el partit, ja que el Tona ha anat per poca diferència, frec a frec i per davant tot el partit. A la mitja part amb un parcial de 23 a 25.

En el tercer quart encara no havíem pogut donar la volta al marcador, algunes passades fallides i cistelles que no acabaven d’entrar. En el últim quart, a falta de 50 segons pel final hem aconseguit posar-nos 49 a 48 a favor nostre. El Tona converteix dos tirs lliures i es posa un per sobre a falta de 7 segons pel final. I finalment la última jugada estratègica dissenyada pel nostre entrenador i efectuada per el conjunt d’equip a pista ens dona la victòria per un punt de diferència gràcies a l’encert de la nostra júnior Ana Maria.

Sènior B masculí

C.B.U. LLORET: 59
C.B. BLANES: 87

Gran victòria fora de casa que ens consolida a la quarta plaça en la classificació

Partit força intens contra un rival que no ens ha posat les coses fàcils en un inici, però el nostre joc i la nostra empenta ens ha servit per generar una gran distància al marcador a la mitja part que ha estat suficient per acabar imposant-nos al nostre rival.

Seguim treballant per tal d’assolir els objectius marcats i créixer com a equip.
SOM-HI BLANES!💛🖤

Sènior C masculí

C.E. JOVENTUT CELRÀ: 60
C.B. BLANES: 66

Victòria important per continuar líders

Partit molt intens i emocionant el del sènior C masculí que ha jugat aquesta tarda contra el Celrà. Tot el partit ha sigut molt competitiu i, amb dos primers quarts molt igualats, els dos equips han marxat a la mitja part empatats a 29.

A la represa, els blanencs han sortit amb les idees molt clares i gràcies a la intensitat defensiva i a la bona lectura de joc han arribat a guanyar de 13. Tot i això, el Celrà ha anat escurçant aquesta distància i a l’últim quart les panteres només guanyàvem de dos quan faltaven escassos minuts. El partit s’ha decidit gràcies a un 3+1 que ha permès al Blanes endur-se la victòria.

Partit molt treballat i molt ben gestionat per part del sènior C que, una jornada més, tanca el cap de setmana en primera posició.

Som-hi Blanes, endavant Panteres!! 💪

SOTS-25 masculí

C.B. VILAFANT: 82
C.B. BLANES: 44

Segona part desastrosa

Primer i segon quart força igualat el que han jugat els nostres nois. Tercer i últim quart força desastrós…
Han de continuar treballant i jugar tots a una.

Força panteres💪🏼🏀

SOTS-25 FEMENÍ

U.A. TOSSA: 21
C.B. BLANES: 64

Victòria plàcida a Tossa de Mar

Bon partit de les sots-25  davant un rival que ens ha deixat jugar el nostre joc de manera còmode, imposant nosaltres el ritme durant tot el partit. Sortides ràpides al contraatac, un bon nivell defensiu i saber atacar la defensa en zona de l’equip tossenc ens ha portat a una nova i no menys important victòria.

Seguim endavant 🏀🏀🏀

JÚNIOR A masculí

C.B. GRANOLLERS: 58
C.B. BLANES: 56

Partit que no s’hauria de haver perdut mai. Hem anat davant en el marcador des del primer minut fins al penúltim segon. Primer quart igualat amb lleuger avantatge nostre, 12-16. Segon quart on hem jugat el millor bàsquet amb una bona defensa i encert cara a cistella, 18-36. Tercer quart igualat amb moltes imprecisions per part dels dos equips acabant amb quinze punts d’avantatge pel nostre equip. Últim quart on el Granollers s’ho ha jugat el tot per el tot i li ha sortit bé. Han buscat el seu millor tirador clavant 6 triples sense oposició, i en defensa han deixat despenjat a un dels seus jugadors fent de “palomero”, que en tres ocasions ens ha fet sis punts regalats.

Quedant onze segons i guanyant el nostre equip d’un punt amb possessió pel Granollers, han errat un tir de dos quedant tres segons, rebot ofensiu del Granollers, pilota a banda i triple en l’últim segon.

Ens falta saber llegir el joc en els moments decisius, per no malbaratar l’esforç que els mateixos jugadors han aconseguit durant altres fases dels partits. Continuem per millorar !! 🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 67
C. JOVENTUT LES CORTS: 40

Victòria després de tres partits difícils

Ens ha costat entrar al partit. Bon joc en general, tant en defensa com en atac, amb un molt bon tercer quart on només hem rebut 6 punts en contra.

Ben jugat, felicitats!
A seguir treballant per millorar 🖤💛🖤

JÚNIOR B masculí

C.B. OLOT: 125
C.B. BLANES: 36

Càstig excessiu

Al davant un equip molt superior (en aquesta lliga hi ha equips de primer any i de segon any) que no han donat cap opció des del minut 1. Ofensivament amb jugades molt treballades i defensivament han esborrat del parquet a les nostres panteres.

Convé aprendre dels errors i seguir treballant dia a dia, entrenament darrere entrenament.

Som-hi panteres!!!🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

JOVENTUT BADALONA: 63

Derrota tot i el bon partit

Bon molt partit disputat per les júniors començant molt endollades el primer quart. Diverses alternances en el marcador en el segon quart arribant a la mitja part 28-27.

Desastrós tercer quart que ha passat factura amb un -17.

Últim quart d’infart on han estat a punt de donar la volta al partit. Llàstima, no ha pogut ser però la lluita, actitud i ganes de guanyar han demostrat un gran nivell de bàsquet.

Sempre amb el cap ben alt en una lliga difícil. Força Panteres 🖤🏀💛

CADET masculí

C.B. BLANES: 40
C.B. LLAGOSTERA: 94

Sense opcions

Nova derrota contundent davant d’un rival més fort, que des del primer minut a imposat un ritme molt alt en defensa i en atac. Malgrat que els nostres han lluitat fins al final la diferència en el marcador ha sigut de més de 50 punts.

Seguim treballant per anar assolint nous objectius.
Força Blanes!!
Força Panteres!!

CADET A FEMENÍ

C.E. MARISTES GIRONA: 51

Victoria treballada de les nostres panteres tot i tenir l’equip amb moltes baixes

Han sortit amb força i durant tot el partit el Blanes ha anat per davant en el marcador.
L’esperit lluitador i l’actitud perduts en els últims partits han tornat ha sorgir, juntament amb una bona defensa i l’encert sota cistella que han dut l’equip cap a la victòria.

Cal seguir treballant així.
Força Panteres!!!! 💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

DIAGONAL MAR: 62
C.B. BLANES: 43

Resisteixen fins a l’últim quart

L’equip afrontava el partit amb moltes ganes i l’ambició, tot i les quatre baixes, de guanyar el segon partit de competició davant d’un rival del nostre nivell. 43-42 a Blanes i 57-55 a Barcelona la temporada passada.

Amb només vuit jugadores, sis de l’equip i l’ajuda de dues infantils per disputar tot el matx s’ha fet una bona sortida, 2-10, i això que l’equip local jugava amb un nivell d’intensitat i velocitat superior al nostre.

Poc a poc, i aprofitant la permissivitat arbitral, el Diagonal Mar ha anat retallant la distància per acabar el primer quart 12-13.

Al segon i tercer quart la tònica del partit ha continuat igual, l’equip local jugant amb una marxa més que nosaltres que contrarestàvem amb la nostra millor tècnica. Parcials de 16-12 i 11-10 per iniciar el darrer i definitiu quart quatre punts per sota, 39-35.

Però la gasolina s’ha acabat i la major rotació de l’equip local que els ha permès pressionar a tota la pista durant els quaranta minuts ha sigut clau per encaixar un darrer parcial de 23-8 que ha deixat el marcador final en un enganyós 62-43.

Cal seguir treballant i esperar poder recuperar jugadores.

INFANTIL masculí

M. BOET MATARÓ 3 V.: 63
C.B. BLANES: 68

El Blanes aconsegueix una treballada  victòria al camp d’un Boet Mataró molt  agressiu en defensa

Els panteres han guanyat  jugant de menys  a més, i han sabut ser pacients trenant  passades en atac estàtic, doncs avui  gairebé no s’ha pogut córrer al contraatac. El  rebot ha estat escandalosament a favor del rival tot el partit, però s’ha millorat en els tirs lliures.

Segon partit consecutiu amb  empat al marcador a falta d’un minut, però avui ha sortit cara. El Blanes es situa entre  els capdavanters de la lliga i això convertirà cada partit en una guerra. Toca  seguir  lluitant!

INFANTIL FEMENÍ

C.B. VILOBÍ: 8
C.B. BLANES: 81

Huracà blanenc

Partit molt desigual entre les ja campiones de la primera fase i un Vilobí amb molta entrega, però que no han pogut fer res davant de les nostres Panteres.

Partit de tràmit que ens ha servit per seguir practicant la pressió a tota la pista i el tir a cistella.
Força Panteres💪 🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 82
C.B.U. LLORET: 45

Recital blanenc

No tinc paraules per expressar el que s’ha viscut avui. Les panteres molt concentrades, es jugaven la primera plaça. Han jugat, lluitat i convençut. Felicitar als 15 jugadors que ho han fet possible. La cistella final demostra la feina feta i el tarannà de l’equip. Esforç fins a l’últim segon.

Bravo equip i cos tècnic, el millor partit que han fet aquestes panteres. Aprenem jugant💪

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. FARNERS: 49
C.B. BLANES: 45

La victòria s’escapa per molt poc

Partit complicat en diferents aspectes. Fins el quart període anaven perdent. Al cinquè remuntada per posar-se a un punt. I finalment hem perdut de quatre punts per algunes errades a prop de cistella, pèrdues de pilota, manca de rebot i treure ràpid de banda, que amb esforç i treball es poden solucionar.

Com sempre felicitar a les jugadores del mini. Seguim sumant Panteres. 💪💪🏀🏀

MINI A masculí

C.B. BLANES: 28
BÀSQUET GIRONA: 78

Partit per oblidar

Han començat el partit molt desconcentrats, amb molt desencert en el tir i desconcert tant en defensa com en atac davant d’un rival que ha sabut posicionar-se al camp en tot moment.

En alguns períodes han pogut entrar en el joc però de seguida el rival ha donat la volta i no ha permès que hi hagués ni la més mínima possibilitat d’entrar en el partit. Partit que ens ha de servir per aprendre i saber adaptar-nos a rivals superiors.

Seguim jugant, competint i aprenent!
Força panteres, Força Blanes!

MINI A FEMENÍ

U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 31

Victoria de les nostres jugadores davant un equip poc experimentat

Les blanenques han estat superiors en joc i han marcat distància en el marcador des de l’inici del partit.
Força Panteres!! 💪🏻💪🏻🏀🖤💛

MINI C masculí

C.B. BLANES: 33
NOU CAULÉS: 48

El partit s’escapa al tram final

Avui les nostres panteres han perdut. La primera part ha sigut molt lineal i anaven punt amunt i punt a baix.
Els dos últims períodes han sigut d’infart, ja que Blanes ha jugat amb la seva força i lluitant cada pilota amb ganes, però no volia entrar. Toca aprendre dels errors d’avui i continuar amb aquesta il·lusió, i sobretot gaudint tant com gaudiu jugant.

C.E. EL VILAR

SPECIALS C.B.V. MONTORNÉS:23
C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 20

Derrota en un partit molt igualat i competit

Nou partit contra un rival també mes jove, que va sortir amb més energia i va acabar el primer quart amb un petit avantatge. Al segon quart els nostres es van ordenar amb defensa i vam escollir millor els nostres tirs, buscant situacions més properes a la cistella. Això va fer remuntar aquest petit avantatge i arribar igualats a la mitja part.

Al retorn del descans el partit va seguir igualat fins al final del partit amb l’intercanvi de cistelles i un partit alegre i vistos per part dels dos equips. A manca de pocs segons el partit estava empatat amb pilota pels rivals on un tir sobre la botzina els hi dona la victòria.

Tot i la derrota els nostres van ser un gran exemple en tots els àmbits del joc, actitud i respecte. No podem estar més orgullosos d’ells.

Seguirem creixent!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.