Cròniques dels partits dels equips federats de l’11 i 12 de desembre de 2021

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 70
C.B. BLANES: 46

El primer equip masculí conclou la jornada matinal de la presentació dels equips del club amb una còmoda victòria

Avui era un d’aquells partits on s’havia de guanyar, no només per mantenir-nos competitius a la classificació sinó també per gaudir del bàsquet, amb una graderia omplerta de gom a gom per jugadors i jugadores dels equips de formació del club.

El C.B. Cabrera ha jugat el seu bàsquet i les nostres panteres s’han acomodat al seu ritme. En el moment que s’ha  incrementat el ritme defensiu s’ha obert escletxa al marcador.

Felicitar a tot el club per aquesta jornada de bàsquet groc i negre💛🖤💪🏀. Força Blanes!!!

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 48
C.B. BANYOLES: 43

La persistència dona els seus fruits

Les nostres sèniors han anat a remolc tot el partit. Amb un molt bon tercer quart s’han posat per davant i han sabut aguantar fins al final del partit.

Gràcies a l’afició i a les nostres júniors🖤💛

Sènior C masculí

C.B. FARNERS: 45

Victòria sobre un bon rival

Partit molt intens físicament el que ha jugat el nostre sènior C masculí aquest diumenge per la tarda. Els blanencs han sortit molt endollats des de bon inici i han finalitzat el primer quart amb una diferència de 20 punts.

El Farners ha augmentat la intensitat en atac, però les panteres han sigut capaços de seguir generant i poder endur-se la victòria davant d’un bon rival.

Cal seguir treballant en aquesta línia. Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 77
C.B. BANYOLES: 70

S’imposen a la pròrroga

Partit molt emocionant i molt lluitat per part dels nostres nois. En l’últim minut ens han endossat un triple i hem hagut d’anar a pròrroga però en aquest temps afegit les nostres panteres han tret les urpes i han superat al contrari i s’han endut la victòria.

AMUNT PANTERES💪🏼🏀💪🏼

SOTS-25 FEMENÍ

U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 62
C.B. BLANES: 24

Partit per oblidar el d’aquest cap de setmana

Les nostres jugadores acusen tres setmanes d’aturada de la competició, la falta d’entrenament i la baixa forma per grips i constipats.

Fins la mitja part hem estat dins del partit, però un cop iniciat el tercer període no hem estat a l’alçada físicament per competir per la victòria i l’equip contrari ha aprofitat per distanciar-se definitivament al marcador.

Defensa fluixa i percentatge molt baix tant sota cistella, com en tirs lliures. Sense treball a pista durant la setmana és molt difícil assolir un bon nivell per encarar els partits.
Seguim 🏀🏀🏀

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 58
C.B. CALELLA: 75

La derrota arriba a l’últim quart

Partit molt igualat en els tres primers quarts amb un joc massa tou en defensa. No hem estat massa encertats en la finalització. El Calella, amb un joc més seriós i combinatiu, ha estat capaç d’anar-se’n en el marcador en el darrer quart. La càrrega de faltes personals i algunes baixes per lesió tampoc ha ajudat a arribar al final del partit amb opcions.

Seguim treballant. Força Blanes!! 🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. IGUALADA: 43
C.B. BLANES: 63

Tornem d’Igualada amb la victòria

Partit amb molt de contacte i molt intens on hem acabat el primer quart 4-8. Molt bona defensa del Blanes, hem sabut aguantar les envestides del rival.

A partir del segon quart hem millorat l’atac i ens hem distanciat.

Bon partit del Blanes
Seguir treballant 🏀🖤💛🖤

JÚNIOR B masculí

C.B. VALL D’EN BAS: 79

El parcial del segon quart ens treu del partit

Joc irregular de les panteres en el transcurs del matx. Hem començat intensos, 20-17, mostrant caràcter competitiu i amb un joc equilibrat tant ofensivament com defensivament. En el segon quart hem mostrat la nostra cara més feble, hem perdut la lectura de joc i el rival ens ha encaixat un parcial d’1-20, ens hem mostrat com un equip sense idees, poc resolutiu amb tirs precipitats i pèrdues constant de pilota. L’escletxa en el marcador l’hem arrossegat durant tot el partit.

Acabem l’últim partit de l’any, ja que la propera setmana descansem. Força panteres🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 44
MANRESA C.B.F.: 51

Mereixien més

Inici trepidant de les jugadores que han demostrat un bon joc a la pista. Quan ens han avançat en el marcador ha costat posar-se per endavant, tot i així, han mantingut la lluita fins l’últim segon. Han tornat ha estar a punt d’aconseguir una victòria més que merescuda.

Continueu treballant així que finalment el premi arribarà. Força Blanes 🖤🏀💛

CADET masculí

C.B.U. LLORET: 45
C.B. BLANES: 32

Derrota amb bones sensacions

El partit començava amb un primer quart molt bó dels nostres que van sortir molt concentrats i amb moltes ganes, i això ens va permetre tancar el primer quart amb un parcial de 7-11.

Al segon quart les coses van canviar i l’equip local va aconseguir remuntar amb una diferència del marcador de 8 punts.

A la tornada del descans les coses van anar a pitjor i van arribar a tenir un desavantatge de 20 punts que al final de l’últim quart els nostres van reduir posant-se a 13 punts de diferència.

Tot i la derrota cal destacar la millora de l’equip.
Som-hi!!!
Força Blanes!!!

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 49
C.B. PARETS: 76

A la segona part s’acaba la gasolina

L’equip iniciava la segona volta del campionat davant el Parets que en el primer partit de lliga s’havia imposat per un contundent 76-29. Tot i les importants baixes que l’equip arrossega des de fa algunes setmanes, la posta en escena ha sigut bona. Les nostres jugadores han sortit intenses davant un equip que ho és molt i han competit d’inici de tu a tu amb el Parets, que malgrat tot s’ha escapat al marcador en el tram final del primer quart, 13-22.

Al segon quart les nostres jugadores han apretat les dents i han realitzat un gran període fent gala d’una tenacitat encomiable, emportant-se el parcial, 13-10, per arribar al descans 26-32, i partit obert.

Però a la represa el Parets no ha afluixat, funcionava com un rodet, i la menor rotació de la banqueta blanenca per les baixes s’ha fet notar. La despesa física de les jugadors havia sigut important, s’havia acabat la gasolina. Parcial d’11-24 per posar al marcador un 37-56 que a manca d’un quart i amb les forces molt tocades ja es presumia definitiu.

Però l’equip te orgull i ha competit fins el final, minimitzant al màxim la superioritat física del contrincant, cedint només vuit punts per deixar el resultat final 49-76.

Només queda un partit abans de l’aturada de Nadal, en la qual esperem recuperar a les jugadores lesionades per iniciar l’any amb forces renovades.

Mentrestant a seguir treballant, treballant i treballant. La intensitat als partits és la conseqüència del treball intens als entrenaments.

Força cadet B femení, juguem per créixer!!!

INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 72
FORÇA LLEIDA: 73

El Lleida guanya al Blanes en un partit desangelat dels panteres

La major alçada i el major encert en les finalitzacions han suposat una derrota a casa davant el cuer de la lliga. No hi ha hagut frescor ni físic suficient. El final del partit  ha estat  molt  emocionant amb un Lleida que ha anotat un triple guanyador a  falta de 2 segons, i un Blanes que ha tingut 3 tirs lliures per empatar amb el temps exhaurit però no ha entrat  el darrer llançament.

Cal aixecar els ànims doncs la lliga és molt llarga i difícil.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. ROSES: 63
C.B. BLANES: 37

El Roses, més intens

Derrota de les nostres Panteres davant d’un Roses superior en tot moment, que ha aconseguit la victòria gràcies a un joc molt intens combinat amb el poc encert de cara a cistella de les nostres. El partit s’ha disputat en un terreny de joc més petit del habitual, en el que elles es sentien molt més còmodes que les nostres, tot i així hem de destacar que les nostres Panteres han lluitat en tot moment, però malauradament aquest cop no ha pogut ser.

Seguiran treballant, aprenent dels errors i dels encerts per millorar en els següents partits. Força Panteres 🏀💪

PRE-INFANTIL masculí

C.E. PALAMÓS: 60
C.B. BLANES: 10

El Palamós es mostra molt superior

Partit molt fluix, potser aixecar-se a les 6.30 h els ha passat factura. Poca intensitat en defensa, moltes pèrdues de pilota i una bona pressió de l’equip rival han fet que al cinquè període s’hagi tancat el marcador.

De moment molt superiors els dos equips rivals d’aquesta segona fase. Patirem molt en tots els partits, som poc competitius. Cal trobar la fórmula per millorar en conjunt.

MINI A FEMENÍ

C.B. SALT: 74

Partit complicat davant les segones classificades

Les nostres han començat la primera part amb una bona defensa i amb jugades ràpides que han frenat al rival.
A la segona part han baixat el ritme. Els hi ha faltat força i han fallat en accions en defensa i pèrdua de pilota. Les noies del Salt han sabut aprofitar aquestes errades i s’han distanciat en el marcador.

Hem de seguir treballant i aprenent!
Força Panteres! 💪🏻🏀🖤💛

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 23
C.B. PALAMÓS: 73

Derrota davant les primeres classificades

Partit dur de principi a fi. A la primera part tot i anar per darrera al marcador hem vist les nostres jugadores amb un bon joc i una bona actitud que ha permès un resultat més ajustat.

A la segona part pel contrari les nostres panteres han sortit desbordades i superades pel rival.

Cal seguir treballant i aprenent.
FORÇA PANTERES!

MINI C masculí

C.B. ANGLÈS: 87
C.B. BLANES: 41

Un deu en actitud

Derrota de les nostres petites panteres, contra un Angles fort, tot i que han demostrat des del primer minut fins a l’últim la seva força, les seves ganes, i no han deixat de lluitar. Un partit molt, molt emocionant on només podem felicitar les nostres panteres per aquesta actitud tan lluitadora.

Força petites panteres 💪💪!!!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 6
PRODIS TERRASSA: 34

Noten massa les baixes

Avui l’equip del C.E. ElVilar-CBB ha jugat contra Prodis  de Terrassa. Partit complicat degut a varies baixes per part del nostre equip.

Tot i el gran esforç dels nostres jugadors i jugadores per suplir les baixes, no ha estat suficient i l’equip rival ens ha guanyat còmodament degut al gran encert i domini de rebot.

Tot i així, ha sigut una jornada on hem pogut aprendre per anar millorant cada vegada més.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.