Tornarem a jugar a un portaavions

L’any 1965 el primer equip masculí del llavors Club Bàsquet Blanes 58 es va enfrontar, en doble partit amistós, a l’equip de bàsquet de la tripulació del portaavions “USS Saratoga” de la VI flota de l’armada nord-americana. Un dels partits es va jugar a la pista del passeig de mar, mentre que  l’altre es va disputar als hangars del portaavions.

El dissabte 18 de juny de l’any vinent es repetiran els fets. El primer equip masculí es tornarà a enfrontar a un equip de l’armada dels Estats Units, en aquesta ocasió en un únic encontre que tindrà lloc a bord del portaavions “USS Dwight D. Eisenhower”.

Els contactes per aconseguir tal esdeveniment es van iniciar a finals de l’estiu passat a través del consolat nord-americà de Barcelona i després de varis mesos de gestions, l’almirall de l’US Navy i màxim comanament de la US Naval Forces Europe-Africa, Robert P. Burke, ha donat l’autorització perquè el portaavions es desplaci des de la seva base militar aeronaval hispano-nord-americana de Rota, a Cadis, fins a les costes de la nostra població per tal que es celebri el partit que reeditarà el ja disputat fa 56 anys.

Pel partit, del qual encara no hi ha hora oficial per la seva celebració, es facilitarà l’accés a l’embarcació fins a 50 persones com a públic. Vint-i-cinc de les cinquanta places es sortejaran entre les persones que sol·licitin assistir-hi en un procés que es publicitarà passades les festes de Setmana Santa.

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.