Cròniques dels partits dels equips federats del 29 i 30 de gener de 2022

Sènior A masculí

C.B.U. LLORET: 58
C.B. BLANES: 60

La fe blanenca durant quaranta minuts obté el premi final

El primer equip masculí blanenc afrontava el partit amb la necessitat de guanyar per acostar-se al Lloret, distanciat a dues victòries en la classificació. La posada en escena no la ser la millor. Al primer quart el Lloret, més fort físicament i amb les idees més clares tant en defensa com en atac, va escombrar de la pista al Blanes, parcial de 25-11, i molt males sensacions.

Però la reacció no va trigar gaire, i ja al segon quart es va poder veure el canvi de xip negre i groc, ahir blanc per la similitud de l’equipació habitual amb la del Lloret. La defensa es va ajustar i endurir deixant al Lloret en només 7 punts en el període, i la confiança guanyada a darrera es va començar a notar en atac, 7-16 de parcial per arribar al descans 32-27 i partit obert amb les sensacions recuperades de cara a treure quelcom positiu.

Al tercer quart va predominar la igualtat. El partit es decidia en cada acció i cada pilota es lluitava com si fos la darrera i decisiva per decidir l’encontre. Parcial de 13-14 per deixar el marcador al final del tercer període 45-41 i tot per decidir al darrer tram de partit.

Si el partit era emocionant fins al moment, el que havia de venir fins al final seria d’infart. El quart es va convertir en un estira i arronsa al marcador, 47-45 a set minuts pel final, 54-45 a quatre, 54-51 a dos… el Lloret obria diferències i el Blanes les retallava. S’entrava al darrer minut i els lloretencs dominaven per cinc punts de diferència, 58-53, i ja es creien guanyadors, però la fe que el Blanes havia posat en joc durant tot el partit va obrar el miracle.

En un final de nervis i amb decisions arbitrals per tots el gustos els blanencs aconseguien empatar el partit amb un tir lliure, un triple decisiu i un altre tir lliure, després que el Lloret en desaprofités dos. Amb 58-58 al marcador i 9,01 segons per jugar la pilota era pels jugadors del Lloret que, després d’un temps mort del seu entrenador, van treure de banda en camp d’atac però la defensa blanenca va ser impecable i a 2,5 segons s’aturava el rellotge per passes d’un jugador verd i negre. Minut blanenc i darrera possessió en servei de banda a camp d’atac… i en aquests dos segons i mig va arribar l’explosió de goig blanenc. La pissarra d’en Joel va funcionar de manera mil·limètrica. Un tall de distracció per sota cistella, simultani amb un bloc a dalt de l’ampolla amb continuació cap a cistella del blocador, va deixar sol a en Borja que rebia el servei des de la banda de manera directa i precisa, i anotava els dos punts que donaven la victòria al Blanes.

Èxtasi a la pista i a la grada amb majoria de públic blanenc.

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 45
C.B. TORELLÓ: 38

Difícil i treballada victòria

Primer partit de l’any on les nostres noies l’han anat dominant gairebé els 40 minuts de partit. Victòria contra un rival dur en defensa que no ens ha posat les coses fàcils.

Gràcies a la grada pel suport, seguim treballant💪🏼🖤💛

Sènior B masculí

BISBAL BÀSQUET: 70
C.B. BLANES: 91

Recital blanenc

Partit rodó del sènior B masculí a la Bisbal d’Empordà on es va imposar a un equip físicament més fort gràcies a l’encert en el llançament exterior, amb dotze tirs de tres transformats, i a un joc molt dinàmic que es va unir a una gran defensa col·lectiva, molt activa, que va saber aturar l’equip local.

Només el relaxament del darrer quart va maquillar el resultat que va arribar a una diferència màxima de 31 punts.

A seguir així!!!

Sènior C masculí

B. VEDRUNA PALAMÓS: 65
C.B. BLANES: 62

Partit molt emocionant el que va viure el sènior C masculí davant d’un Vedruna Palamós molt dur i encertat

Amb la grada plena de gom a gom i la motivació de l’equip local ja es va deixar entreveure que seria un partit d’alt voltatge. El primer quart va ser una exhibició d’atac per part dels dos equips. Al segon quart, els blanencs van endurir la defensa i van minimitzar els seus recursos en atac i el resultat a la mitja part era de 38 a 37. Al tercer quart, el Vedruna va continuar jugant amb molta duresa defensiva i això va dificultar l’encert per part de les panteres. A l’últim quart, el Blanes va arribar a perdre de 12 punts. Malgrat això, els visitants van aconseguir remuntar i van tenir l’últim tir per forçar la pròrroga, però no va poder ser.

Molts ànims a l’Aleix Capdevila! Tot l’equip desitja que es recuperi ben aviat. Una llàstima que els tres punts que li van cosir al cap no sumessin a l’acta, perquè llavors haguéssim pogut empatar el partit.

T’estimem, company. Som-hi Panteres, endavant Blanes! 🤟🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. L’ESCALA: 93
C.B. BLANES: 49

Dura derrota a L’Escala

Partit amb només set jugadors disponibles. L’equip ha aguantat fins a la mitja part on ja ha arribat amb -14 al marcador. A la segona part el físic ha passat factura i això juntament amb la caiguda mental han portat a una dura derrota.

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. LA VALL D’EN BAS: 33
C.B. BLANES: 43

Segueix la bona ratxa

Nova victòria de les nostres sots 25 en un partit que ha estat força igualat fins la tercera part, amb una bona defensa de les blanenques, però poc encert a sota cistella i errors en les passades i pèrdues de pilota que no han permès un marcador més gran.

Continuem provant noves jugades i treballant per millorar com a equip.

Agrair l’ajuda de la Laia i la Juno per ajudar a suplir les diferents baixes que pateix l’equip.
💛🖤💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.E. PALAMÓS: 76
C.B. BLANES: 59

Jugar deu minuts amb intensitat no dóna per a guanyar un partit de quaranta

Defensa fluixa i poc encert en la finalització que ha permès al Palamós anar al descans amb 44 punts. L’equip del Baix Empordà ha tingut molt encert en el tir exterior i ha realitzat entrades a cistella amb molta facilitat. Segona part amb la mateixa tònica. En l’últim quart i després d’anar 24 punts per sota, hem tingut uns minuts d’encert i més ritme que ens ha permès posar-nos a set punts. Aquesta reacció ha generat dubtes al Palamós però no hem sigut capaços de donar-li continuïtat a la remuntada.

Hem de ser més intensos i constants en el joc. Força Blanes!!🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 76
SESE: 34

Partit tranquil

Partit molt còmode on les nostres han anat sempre davant al marcador i no s’ha perdut mai la concentració tot i la facilitat en el resultat.

Ara venen els partits complicats amb els nostres rivals directes.
Seguir treballant.💛🖤💛

JÚNIOR B masculí

B.C. TORROELLA: 84
C.B. BLANES: 40

Inicien la segona volta amb derrota però amb bona actitud davant la fortalesa física del rival

Una primera part amb bones accions ofensives i defensives. S’ha circulat bé la pilota mostrant una dinàmica força positiva, tot i que ens ha faltat tancar el rebot. Hem arribat a mitja part, guanyant, 11-13, el segon quart. El desgast físic ha començat a veure’s reflectit en el ritme de l’equip blanenc. Les pèrdues de pilota i les llacunes defensives han permès a l’equip local distanciar-se en el marcador. Agrair a l’Arnau, entrenador del mini groc, que avui ha portat l’equip. Nois aquesta és la línia de treball i a pensar en el pròxim partit.

Força Panteres 🖤💛🏀💪

JÚNIOR B FEMENÍ

CEJ HOSPITALET: 57
C.B. BLANES: 48

Molt bon partit davant un equip superior on les nostres jugadores han lluitat fins el final

Partit molt igualat fins que en el tercer quart semblava que l’equip contrari marxava en el marcador.
Últim quart espectacular que ha fet que s’ajustés el marcador.

Molt bona feina, s’ha de millorar el rebot, en el qual ens han superat en tot el partit.
Seguiu treballant així que finalment arribarà la victòria merescuda. Força Blanes 🏀💛🤫

CADET masculí

C.B. LLAGOSTERA: 103
C.B. BLANES: 34

Derrota contundent contra un dels equips més forts de la lliga

El partit va començar amb un joc dinàmic per part de l’equip local que aviat va començar a fer notòria la seva superioritat anotant molts punts des de qualsevol posició recolzats por un poderós rebot i un domini constant sota cistella.

Aquesta va ser la tònica del partit, molt superior en tots els aspectes de joc.

Els nostres han lluitat tot el que han pogut però en cada quart la diferencia en el marcador era més gran.
Ara comença la segona fase i hem de donar un pas endavant contra els equips del nostre nivell.

Força Panteres 💛🖤

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 55
BISBAL BÀSQUET: 72

Desconnexió a la segona part

Derrota del cadet en un partit, on durant el primer i segon quart les nostres panteres han estat dins lluitant i això s’ha notat ja que la diferència de punts en aquest dos períodes ha estat mínima.
A la tornada de la mitja part, la falta de concentració, la pressió de l’equip contrari, la falta d’encert i tot un seguit de triples que han encistellat les rivals han fet que la diferència de punts anés augmentant fins arribar al final del partit amb la derrota.

Cal seguir treballant !!!
Força Panteres !!! 💪🏻🏀💛🖤

INFANTIL masculí

B.C. ANDORRA: 68
C.B. BLANES: 78

Victòria del Blanes en la represa de la competició

Partit igualat i emocionant on s’ha jugat bé en equip. El rebot, com sempre, ha estat l’única assignatura pendent.

Al darrer quart s’ha aconseguit un bon coixí de diferència que ha permès completar un final tranquil.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. CAMPDEVÀNOL: 58
C.B. BLANES: 31

Costa entrar al partit i ho acaben pagant

Les nostres Panteres han entrat al partit molt dormides i això ha marcat l’esdevenir del matx. Ens hem trobat amb un Campdevànol molt regular en totes les facetes del joc, bona defensa, en atac molt de encert a cistella i molta compenetració. Tot això ha fet que s’emportessin el partit sobradament. Tenim l’aprenentatge d’entrar als partits amb molta mes intensitat, i millorar en el tir a cistella.

A seguir treballant i creixent.
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. LA VALL D’EN BAS: 31
C.B. BLANES: 72

Derrota davant un rival superior

Bon partit de les nostres jugadores. A partir del segon quart s’han anant distanciant poc a poc i finalment han guanyat àmpliament.

Donar les gràcies a les nostres panteres mini.
Tot i així han de seguir treballant i esforçant-se.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

MINI A masculí

C.B. ADEPAF: 86
C.B. BLANES: 80

Primer partit del mini A masculí després del descans de Nadal

Semblava que les panteres acusarien la falta de partits però han sortit sense complexes davant d’un rival que, a priori havia de ser superior.

Els dos primers temps el rival ha estat molt més encertat que nosaltres però en cap moment s’ha perdut el ritme del partit, més aviat al contrari. S’ha plantejat un partit en el que hem sabut fer que el rival es trobés incòmode a la pista amb accions molt bones en defensa i tirs de tres que entraven un rere l’altre.

S’ha arribat a l’últim temps amb un avantatge de tres punts i en tres jugades desafortunades per nosaltres han empatat el partit.

S’ha hagut de fer un novè temps de tres minuts en el que el rival ha estat molt més encertat arribant al resultat final.

Les panteres han fet un molt bon joc d’equip, han sabut jugar-li al rival i no s’han rendit en cap moment.
Aquest és el camí, amunt Panteres, amunt Blanes!!! 🏀🏀🏀💛🖤

MINI B masculí

C.B. BESCANÓ: 35
C.B. BLANES: 61

Bon partit i victòria a Bescanó

Un partit molt lluitat i treballat de les Panteres que s’han sabut adaptar a les característiques diferents a les habituals provocades per l’escassa intervenció arbitral envers els dos equips. Malgrat això, s’han observat moments defensius i ofensius interessants que han fet que, a mesura que anaven succeint-se els períodes, l’avantatge anés augmentant.

Desenllaç molt favorable pel Blanes, equip que demostra una progressió ascendent respecte la primera volta. Felicitats jugadors i entrenadors! Seguim treballant!

MINI C masculí

ATHLÈTIC SILENC: 42
C.B. BLANES: 92

Gran victòria de les nostres petites panteres

Ha sigut un partit molt emocionant on em pogut veure una remuntada a partir de la segona meitat. Cada vegada més equip i es nota.

Força petites panteres 💪🏼!!!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 11
PRODIS TERRASSA: 8

Gran victòria del C.E. El Vilar C.B. Blanes contra el Prodis Terrassa

Partit que va servir per redimir-se de la derrota, 6-34, de la primera volta, i agafar moral pel que queda de competició. Amb aquesta ja són 3 victòries seguides als tres últims partits.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.