Resum

El cadet A del Blanes s’imposa amb contundència a un Joventut de Badalona que no és capaç d’aguantar el ritme del partit més enllà del primer quart.

L’equip visitant ha arribat a la Ciutat Esportiva sabent que els nostres han tingut unes setmanes difícils. Això ha fet que el conjunt verd-i-negre sortís esperonat en busca de la que podria haver estat la seva 4ª victòria. Però avui, la maquinària local estava ben greixada i, un cop superat el primer quart (22-17), l’aeronau blanenca s’ha enlairat i ens ha recordat l’equip dels millors moments de la temporada. Així, la primera part s’ha tancat amb un 56-33 que feia evident les diferències.

El tercer quart de les panteres ha estat per emmarcar: 29 punts a favor i cap en contra! Una proesa que ha servit per marcar el rumb als cent punts. Objectiu que s’ha aconseguit amb escreix: quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit el resultat era de 106 a 49.

Amb aquest resultat deixem enrere les turbulències de les últimes setmanes i encarem l’última jornada amb el dipòsit ple de combustible.

Avui, gràcies per volar amb nosaltres i…força Blanes!

Informació

Data Hora Competició Temporada
04/05/2024 16:00 Cadet A masculí 2023-24

Resultats

EquipT
C.B. Blanes106
C. Joventut de Badalona49

Pista

Blanes - Ciutat Esportiva Blanes
Mas Cuní 43, 17300 Blanes, Catalunya