Resum

El Cadet A del Blanes tanca la lliga amb una treballada victòria a la pista del Parets.

No obstant les diferències a la classificació, la primera part del partit va estar marcada per la igualtat. El Parets, amb una defensa en zona molt efectiva, va saber contenir a un Blanes que, com li ha passat al llarg de la temporada, pateix quan no li deixen espai per córrer. Això, sumat a l’encert en el tir exterior de l’equip local, va fer que es tanques el primer quart amb empat a 20 i s’arribés al descans amb un ajustadíssim 31-34.

La dinàmica va continuar durant el tercer període que va finalitzar amb 5 punts d’avantatge pels panteres (49-54). Però, tot i que el Parets es negava a abaixar els braços a la seva pista, els canvis tàctics introduïts pel Blanes a la segona part van fer que els nostres s’imposessin amb certa claredat a la recta final del partit  (68-75).

Més enllà del bon resultat que permet tancar la lliga amb bon regust de boca, el partit d’ahir posa el punt i final a una gran temporada. Una temporada excel·lent en la part esportiva (quedarà pel nostre record les victòries contra el Llavaneres o com li vam passar la mà per la cara al Girona a la Ciutat Esportiva) i extraordinària en la part humana (tots els jugadors han progressat individualment a l’hora que han fet créixer un conjunt que ha estat molt millor que la suma de les seves parts). Així, només ens queda desitjar molta sort als que no continuaran a l’equip la propera temporada i donar les gràcies a tots els que han fet possible aquesta, molt especialment al nostre entrenador, gran tècnic i millor persona. En nom de tot l’equip, i de tot cor, moltes gràcies Óscar!!!

Avui, contenint la llagrimeta…força Blanes!

Informació

Data Hora Competició Temporada
11/05/2024 15:45 Cadet A masculí 2023-24

Resultats

EquipT
C.B. Parets68
C.B. Blanes75

Pista

Parets del Vallès - Pavelló Municipal Joaquim Rodríguez Oliver
Passeig Fluvial, 08150 Parets del Vallès, Catalunya