Resum

Nova victòria : intensitat i bona defensa en un duel vibrant!

Les nostres sèniors A han tornat a regalar-nos una nova victòria, aquesta vegada davant el Femení Maresme, en un partit marcat per la intensitat del joc i una defensa sòlida. El resultat final, 55 a 42, reflecteix el domini que l’equip va mostrar en bona part del partit.

El primer quart va ser una demostració de poder defensiu, deixant al rival amb només 2 punts, mentre nosaltres en sumàvem 16. Un inici demolidor que va posar les bases del triomf.
El segon quart va ser més equilibrat, amb un Femení Maresme que va augmentar la intensitat per mirar de retallar distàncies. Tot i això, les nostres jugadores van mantenir el ritme i es van endur la primera meitat amb un marcador favorable de 29 a 13.

En el tercer quart, la defensa de CB Blanes va tenir un moment de feblesa i el Femení Maresme ho va aprofitar per guanyar el parcial per 5 punts. El rival va començar a pressionar més, generant dubtes en el nostre joc.

Però a l’últim quart, vam recuperar el control, tornant a ser dominants tant en defensa com en atac, assegurant-se la victòria final per 55 a 42. Un partit on, malgrat algun moment de dificultat, l’equip va saber sobreposar-se i mantenir la serenitat necessària per guanyar.