Resum

Primera victòria treballada en un bon partit
Primer partit de la temporada al nostre pavelló enfront un molt bon equip que la setmana anterior havia guanyat en el seu debut per 25 punts de diferència. Les nostres jugadores han sortit a pista molt motivades i amb molta agressivitat en defensa. Els primers parcials ens han estat favorables: 12-7. Amb un 16-15 l’equip posa una marxa més i un 9-0 ens fa guanyar el primer quart per un contundent 25-15. Molts punts nostres i encert en els llançaments.

El segon quart tot s’igualava i el parcial va ser de 14-16. Al descans, 39-31.
La sortida al tercer quart va mostrar els nostres minuts més brillants en atac i vam assolir un màxim avantatge de 14 punts (49-35).

S’iniciava el darrer quart amb un +12 per les nostres i tot encara per decidir malgrat que les sensacions i l’avantatge ens feien ser optimistes.
Unes errades nostres en atac van permetre fer ràpides transicions a les visitants i van acostar-se a 6 punts, 63-57 minut 37.
Els darrers 3 minuts del partit els vam jugar amb serenitat i ordre anotant cistelles treballades i agafant els rebots defensius per assegurar la primera i merescuda victòria 70-60.

Caldrà millorar les passades, sovint arriscades, que ens fan perdre un excés de pilotes i defensar amb més intensitat encara. Pel que fa al percentatge de tir i, sobretot, el percentatge en els tirs lliures, la millora respecte al primer partit ha estat significativa.
Som-hi!!!! a mantenir aquesta actitud i ganes de treballar i gaudir del bàsquet.