Resum

Partit on anem de més a menys
Ens trobem amb un rival que ens supera físicament, tant en alçada com en pes. Els dos primers quarts contrarestem això amb velocitat, intensitat i encert.

En un tercer quart força irregular comencem a perdre pistonada, badant en defensa i errant passades que el rival aprofita molt bé. La pilota ja no entra tan fàcilment i ells s’envalentiren. Tot i això, al començament de l’últim quart la diferència en l’electrònic era recuperable. Un nefast últim període(5-23) fa que finalment el resultat hagi estat aquest.

Dues coses podem extreure d’aquest partit. La força i intensitat no ens pot abandonar ni un segon en cap dels 4 períodes. S’ha d’estar al 100% els 40 minuts si volem aspirar a guanyar partits. Per altra banda, la feina feta fins ara l’hem vist reflectida en bona part del partit avui. S’ha competit molt bé durant molts minuts. Hem de seguir treballant tècnica i físicament per poder donar-ho tot a pista.

Seguim així equip. Aprenent dels errors i gaudint al màxim quan siguem a pista.

Avui hem recuperat gran part dels nostres jugadors lesionats. Tot i això encara no hem tingut la plantilla sencera. Agraïm a l’Albert del Cadet que ens ha tornat a donar un cop de mà.