Resum

Arranquem la temporada amb un rival ja conegut d’altres anys i el qual ens va superar tant en el partit d’anada con el de tornada. Les locals han començat el primer quart encara adormides i les visitants han dominat acabant el primer quart 4-11. S’ha aguantat la pressió i l’atac de les gironines acabant la primera meitat 14-24.

Quan ha començat la segona part hi ha hagut un canvi d’actitud i un molt bon moviment de banqueta, aconseguint pressió, una bona defensa i encert de cara a cistella, deixant les de Fontajau incrèdules davant d’un partit que veien assegurat. Hem aconseguit una victòria i la lliçó de que per fort que veiem el rival s’ha de lluitar fins l’últim minut.

Ens espera una temporada emocionant, la qual les nostres Panteres l’hauran d’enfrontar amb actitud i sabent que la recompensa es la feina del dia a dia en els entrenaments. Som equip, som Panteres!🏀💛🖤