Resum

Tercer partit de la temporada i tercera derrota. El Cadet A no troba el ritme i no aconsegueix mantenir-lo en els moments clau.

Comença el partit amb dos equips desencertats de cara a cistella i amb imprecisions però el Blanes aconsegueix acabar el primer quart amb un avantatge de 7 que dóna molt bones sensacions. Al segon quart el rival ens dóna la volta i aconsegueix fer-nos un parcial de 20 a 11 que fa que marxem a vestidors amb desavantatge però el que és pitjor, amb els ànims tocats.

En un tercer quart imprecís amb moltes pèrdues, desencerts i molt poca efectivitat de cara a cistella, el rival encadena triples i bones jugades i quan ens adonem ja ha obert una diferència al marcador tan gran que no sabem com afrontar-la. Al tercer quart les panteres treuen el geni i aconsegueixen fer alguna bona jugada però la distància al marcador és massa gran i ja no s’hi pot fer res. Finalitzem el partit amb la sensació que podríem haver fet molt més i que no hem sabut competir davant d’un equip amb característiques molt semblants a les nostres.

Encarem una setmana de reflexió per poder detectar els punts en els que hem de millorar per trobar la nostra millor versió.
Agraïm a L’Aleix i l’Àlex del Cadet B que hagin vingut avui a ajudar-nos.