Debut i derrota merescuda

Primer partit de la temporada al pavelló de Vilassar de Mar enfront un molt bon equip que ens ha superat físicament i en intensitat.
Primer quart on l’equip surt concentrat i assolim les primeres i úniques avantatges, 6-11.

Les locals  posen una marxa més en defensa i gràcies a la intensitat defensiva i al domini del rebot aconsegueixen capgirar el resultat i fer-se amb el control del partit.
Al descans, 37-26 i la sensació que les nostres havien d’intensificar el joc, sobretot en defensa, i equilibrar la lluita sota els cèrcols.

El tercer quart  del matx ofereix igualtat i aguantem malgrat les dificultats per anotar (10-7).
Amb 47-33 s’iniciava el darrer quart i l’esperança d’una remuntada complicada. No va ser possible i l’equip va rebre un parcial final de 18-8 que posava 24 punts de diferència final, la màxima en tot el partit. 70-46.

La categoria és molt exigent i els rivals seran, probablement, superiors físicament. Haurem de pujar molt la intensitat defensiva i jugar al límit. Nivell interterritorial així ho exigeix.
També caldrà millorar el percentatge de tir i, sobretot, el percentatge en els tirs lliures on diumenge vam fer un vergonyós 9/35.
Això només acaba de començar i l’equip té un gran marge de millora.

Som-hi a treballar i gaudir d’una categoria com aquesta.