Estrena a casa a alt nivell

El Júnior A supera amb nota el primer examen de la temporada contra un persistent Círcol.

Després d’una amable acollida a Palamós a la primera jornada, l’equip blanenc s’ha enfrontat a casa a un conjunt badaloní que ha posat a prova el nivell competitiu dels nostres.
Des de l’inici del partit el conjunt local ha marcat un ritme alt i l’encert inicial ha fet que ,ja als primers compassos , els nostres es col·loquessin davant al marcador. Però el test no seria tan fàcil com algú podria pensar i els del Barcelonès, representants d’un club històric que respira bàsquet, no van abaixar els braços en cap moment. Així, tot i arribar al descans amb un lleuger avantatge de 6 punts (34-28) el partit no estava, ni de bon tros, decidit.

Tot i que els blanencs van estar davant al marcador en tot moment, algunes imprecisions i un punt de precipitació van fer que no es pogués eixamplar la diferència durant un tercer període que va acabar amb un igualat 55-50.

D’aquesta manera, amb tot per decidir, s’inicia l’últim quart. Els selvatans salten a la pista amb ganes de finalitzar l’exercici i resolen les primeres accions amb solvència. Es situen 9 punts per sobre (61-52) a falta de 6 minuts, però aleshores l’estudiant sembla quedar-se en blanc, perd l’orientació i comença a fer faltes de manera indiscriminada regalant fins a 10 tirs lliures seguits a un rival que torna a entrar en el partit i es col·loca a només un punt a falta de dos minuts per a la finalització. Però, literalment a l’últim minut, la bombeta es va encendre amb dues cistelles locals que van permetre tancar el matx, no sense patiment, amb un 69-63 a l’electrònic que fa justícia al bon partit de bàsquet viscut a la ciutat esportiva.

Avui, amb el primer notable al butlletí… força Blanes!