Victòria d’infart

Tercer partit de la temporada i segon desplaçament al petit pavelló del Diagonal Mar. Les dimensions de la pista, el mínim marge en els costats del rectangle de joc, que pràcticament feien impossible a les jugadores fer una sacada de banda, van condicionar el joc de les nostres. Vam sortir molt toves en defensa i sense control del rebot. Les nostres rivals ens superaven clarament en alçada i els seus moviments ofensius buscaven una i altra vegada ficar pilotes dins la pintura aprofitant blocs indirectes que ens va costar molt defensar. En atac no vam trobar opcions fàcils per llençar i això va fer que els primers minuts fossin d’elles.

Un temps mort va servir per estimular les nostres que gràcies a una lluita aferrissada sota els cèrcols van aconseguir rebotejar i sortir en transicions. Els esforços van donar el seus fruits i vam arribar al descans capgirant la situació i manant 21-26.
Calia mantenir intensificar en el joc, sobretot en defensa, i mantenir el domini del rebot defensiu.

Al tercer quart del matx oferim el nostre millor nivell i el joc d’equip ens dóna ales: avantatge de fins a 12 punts. Les claus, bona defensa dels indirectes, compartir bé la pilota en atac i treure amb facilitat la duríssima pressió de les locals.

Amb un +11 encaràvem el definitiu darrer quart després dels millors moments de joc del partit. L’equip va saber jugar amb les diferencies favorables fins els darrers 2 minuts de joc que la pressió defensiva i l’encert des de 6,75 del diagonal Mar va fer que s’ajustés el partit: 53-58.

En aquest moment rebem dues faltes tècniques i a falta de 7 segons, amb 55-58, les barcelonines disposen d’un darrer llançament de 3 punts, ben defensat i puntejat, que no entra: explosió d’alegria de totes les noies i dels pares i mares que celebrem una victòria de mèrit i d’infart. Les cares de felicitat i mirades de complicitat de les nostres no tenen preu. Són un veritable equip dins i fóra de la pista i això es va notar dissabte quan van saber remar juntes malgrat les adversitats.
Continuem amb la feina tot sabent que l’equip segueix creixent de forma molt positiva.

Proper cap de setmana descans i ara 15 dies per treballar amb la moral ben alta i il·lusionades.

No afluixeu panteres!!!!!

C.E. Diagonal Mar, 55
C.B. Blanes B, 58

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.