Victòria tot i el mal partit

Victòria del Júnior A en un mal partit contra el Sant Cugat

El Blanes sembla no superar la ratxa de mal joc que va iniciar la setmana passada i, durant els tres primers quarts, no aconsegueix alliberar-se de la pressió d’un Sant Cugat que ha jugat molt bé la carta de la intensitat.
Els nostres, mancats de concentració, comencen el primer quart de manera erràtica. Les constants pèrdues de pilota i la falta d’encert del locals donen un plus de motivació a un equip visitant que ha olorat sang i ha vist que si treballava en tota la pista podia endur-se la victòria. Fruit d’aquest treball, el primer quart es tanca amb un 12-16 favorable als vallesans.

El Blanes no trobava la fórmula i els dubtes que va deixar el partit de la setmana passada ressonaven al cap d’uns jugadors que semblava que havien oblidats tots els automatismes que els havien permès guanyar els quatre primers partits de lliga de manera consecutiva. Per sort, i a diferència del que va passar contra el Martinenc, el rival d’avui no ha estat capaç d’obrir forat en el marcador en cap moment i s’ha arribat al descans amb un ajustat 24-26.
A la represa, el nivell de joc dels nostres no ha millorat, però poc a poc hem començat a mostrar-nos més segurs en el tir i les pèrdues han començat a disminuir. Tot i així, el rival li ha aguantat la cara al partit durant tot el tercer quart que ha finalitzat amb un 40-36 que deixava el matx preocupantment obert.

Avui, però, el final no ha estat d’infart, la inspiració perduda ens ha vingut a buscar en un últim quart en el que hem anotat 25 punts i només n’hem rebut 13. Una diferència que permet signar la cinquena victòria amb un 65-49 que no reflecteix la igualtat viscuda a la pista.

Avui, escrivint en números el millor del partit…força Blanes!