Líders invictes

Les panteres del primer equip femení són actualment primeres a la seva categoria, disputa un partit intens contra el Vilassar de Dalt, que finalment guanyen per 59 a 51.

El primer quart és molt igualat, amb intercanvis constants de cistelles, però l’equip local aconsegueix tancar-lo amb un lleuger avantatge de 17 a 14. En el segon quart, les jugadores del Blanes apreten en defensa i deixen les visitants amb només 6 punts, mentre elles n’aconsegueixen 14, arribant a la mitja part amb un clar avantatge de 31 a 20.

A la represa, el Vilassar reacciona, retallant distàncies amb un parcial de 14 a 17 en el tercer quart. Tot i així, el Blanes sap mantenir la calma i controlar el ritme del partit durant l’últim quart, on amb un marcador ajustat de 14 a 13, asseguren la victòria final per 59 a 51.

Amb aquest triomf, es consolida l’equip a la seva posició al capdavant de la classificació, gràcies a una actuació sòlida en defensa i un encert ofensiu en moments claus.