Victòria èpica!!!!

Els partits s’han de lluitar fins al final, el resultat d’avui ho corrobora .El nostre SAM s’emporta cap a Blanes, una gran victòria davant d’un gran equip.Un equip amb potencials diferents dels nostres. Mentre els nostres punts venien de contraatacs ràpids i cistelles exteriors, els punts locals eren propiciats per uns interiors forts i que dominaven el rebot tant ofensiu com defensiu. Tot i aquesta superioritat hem aconseguit guanyar el quart (18-23).

Els nostres homes alts han començat a patir (amb faltes) les conseqüències d’aquest joc dur i el rival ha començat a aprofitar aquesta circumstància (23-18). Arribàvem amb empat al marcador (41-41)

A mitja part s’han intercanviat els papers, ells han corregut més bé els contraatacs i nosaltres estàvem més sòlids i efectius sota cistella. En aquest quart hem gaudit de molts tirs lliures a causa de les faltes antireglamentàries per aturar el ritme de joc dels nostres (21-17) Entràvem a l’últim període darrere a l’electrònic i no trobàvem la manera de capgirar-lo. Però no podia acabar de la millor manera amb un triplàs als últims segons. Els triples han marcat al final la diferència, un únic triple anotat per l’equip local. Esclat d’alegria pel nombrós públic que ens ha acompanyat tot i l’hora intempestiva de diumenge al migdia.

Nois quina manera de guanyar!!!! Felicitats als entrenadors i jugadors.