BALANÇ DEL PRIMER TRIMESTRE DE L’ESCOLA D’ETRENADORS/ES

Els entrenador@s mini fan balanç del primer trimestre de l’Escola d’Entrenador@s

L’any es reprèn amb una nova etapa per l’Escola on posa el focus en acompanyar als seus entrenador@s al treball de les situacions d’1c1 tan habituals i importants en el joc. Per continuar millorant de la mà de tot l’staff s’està procurant obtenir sempre feedback per part dels participants, i aprofitant per fer un reconeixement als entrenador@s minis sobre els quals s’ha abocat més atenció amb una excel·lent resposta per part de tots ells, s’ha portat a terme una xerrada amb els seus responsables principals; la Paula López, en Dani Velasco i la Montse Rubio.

Ens han explicat com s’imaginaven l’Escola quan van sentir parlar per primera vegada d’ella. En tots tres casos ens han fet arribar la seva sorpresa i gratitud pel fet que s’esperaven un treball molt més teòric on s’imposessin un seguit de criteris i treballs a implantar als entrenaments, i s’han trobat tot el contrari, un espai amable i d’acompanyament on han pogut posar en pràctica els seus coneixements amb un acompanyament que els ha ajudat a replantejar-se coses i a provar noves metodologies i eines en els seus entrenaments. Ens comenten que la seva manera de plantejar els exercicis ha variat en alguns aspectes, sobretot a l’hora de plantejar el disseny de les tasques i cercar amb més claredat la intenció dels seus esportistes i l’autonomia dels seus equips.

Les activitats que s’han portat a terme han estat uns dels altres aspectes valorats, amb un seguit de tallers on han pogut, sobretot, compartir, i una diada de l’entrenador@s final on han conegut noves eines i reafirmat altres practicades durant el trimestre. Totes elles han contribuït a generar un fet molt apreciat per tots tres; compartir i fer Club.

Aprofitant l’avinentesa, volem agrair a tots els entrenador@s la seva implicació amb l’Escola i animar-los a continuar treballant en un segon trimestre que vindrà amb noves activitats i moments per aprendre, compartir i gaudir.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.