Balanç positiu del Campus d’Estiu

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres passat va finalitzar el Campus d’Estiu del Club Bàsquet Blanes i malgrat les circumstàncies marcades pel COVID-19 en fem un balanç molt positiu.

S’han realitzat 5 torns des de l’1 al 31 de juliol, on hi han participat 55 nens i nenes. S’ha combinat la pràctica del bàsquet mitjançant entrenaments i competicions a la Ciutat Esportiva Blanes i a l’Institut Serrallarga. S’han portat a terme altres activitats com platja, un dia per setmana, amb excursions pels més grans a les cales Sant Francesc i Treumal; gimcanes, jocs d’aigua i sortida amb bicicleta fins al santuari del Vilar.

A més, el darrer dia vam rebre la visita al campus de la jugadora del primer equip femení Mariam Kiemde i del jugadors del primer equip masculí Marc Milian, Sito Malagón i Luca Minelli, que es van unir als també jugadors dels primers equips, i monitors del Campus, Paula López, Dani Velasco, Arnau Noheras i Marc Grau.

Per tant hem complert amb els objectius marcats gaudint del bàsquet i del nostre poble i divertint-nos amb moltes activitats.

El proper any més i millor!!!