Balanç positiu del Campus d’Estiu

Divendres passat va finalitzar el Campus d’Estiu del Club Bàsquet Blanes i malgrat les circumstàncies marcades pel COVID-19 en fem un balanç molt positiu.

S’han realitzat 5 torns des de l’1 al 31 de juliol, on hi han participat 55 nens i nenes. S’ha combinat la pràctica del bàsquet mitjançant entrenaments i competicions a la Ciutat Esportiva Blanes i a l’Institut Serrallarga. S’han portat a terme altres activitats com platja, un dia per setmana, amb excursions pels més grans a les cales Sant Francesc i Treumal; gimcanes, jocs d’aigua i sortida amb bicicleta fins al santuari del Vilar.

A més, el darrer dia vam rebre la visita al campus de la jugadora del primer equip femení Mariam Kiemde i del jugadors del primer equip masculí Marc Milian, Sito Malagón i Luca Minelli, que es van unir als també jugadors dels primers equips, i monitors del Campus, Paula López, Dani Velasco, Arnau Noheras i Marc Grau.

Per tant hem complert amb els objectius marcats gaudint del bàsquet i del nostre poble i divertint-nos amb moltes activitats.

El proper any més i millor!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.