Canvi d’actitud

La derrota de la setmana passada, ens fa canviar d’actitud.

El sènior A aconsegueix una molt bona victòria després de fer un gran partit,  d’aquesta manera  recupera el liderat del seu grup.
Comencem el matx conscienciats que tenim molt poc marge d’error i que ho hem de donar tot i més a la pista. Estem entrenant molt bé i s’ha de reflectir en els partits.

Des del minut 1 imposem el nostre ritme vertiginós de joc. Compaginem una bona defensa i ofensivament estem encertats des de qualsevol posició, sobretot en cistelles de 3. Agafem un bon avantatge al primer quart ( 31-17) però ens queda treballar més per aconseguir la victòria.

El segon quart es presenta més igualat, les nostres errades les aprofita l’equip gironí per agafar embranzida i anotar amb massa facilitat. (21-21).

Arriben reforços del Quart a mitja part i això és reflecteix a pista. Són més forts sota cistella i retallen l’avantatge inicial jugada rera jugada( 22-19)però mai guanyant un quart. Contràriament les nostres panteres es mostren més ràpides en contraatac i més segures en tir ( 12 triples per 4 del Quart).

Amb l’encontre encarrilat però sense decidir, comencem un mal quart període, vivint de la renda inicial i sense anotar en els primer minuts. Els últims 5 minuts han estat de clar domini groc i negre, consolidant el joc i mantenint el resultat final a l’electrònic ( 12-12).

Un públic entregat i amb molt de respecte pel joc rival, ha gaudit d’una victòria importantíssima. Ens venen partits complicats i convé seguir treballant de valent .

Força Blanes 💛🖤🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.