Comunicat a les famílies del C.B. Blanes

Benvolgudes famílies de les jugadores i jugadors del Club Bàsquet Blanes,

Ens posem novament en contacte amb vosaltres per actualitzar la informació emesa per la Federació Catalana de Basquetbol i que us vam fer arribar a través dels delegats d’equip.

Com ja sabeu, la Federació ha donat per finalitzades totes les competicions de Campionats de Catalunya. També ens han informat que estan treballant en el model de competició futur tenint en compte els condicionants del desconfinament i l’obertura d’instal·lacions esportives, per això el calendari pot patir alguna variació.

En funció de les resolucions de la Federació i quan haguem tancat l’any, prendrem les decisions pertinents. En qualsevol cas sempre serà en benefici dels jugadors i jugadores i tenint en compte l’objectiu social del Club.

La resta d’activitats que organitza el Club fins a final de temporada han quedat igualment suspeses degut a les condicions imposades per l’estat d’alarma i el posterior procés de desconfinament. Això inclou la jornada de Cloenda de la temporada que segons les previsions s’ha hagut de cancel·lar.

L’organització del casal d’estiu es troba a hores d’ara en l’aire si bé el Club està treballant amb l’opció de poder-lo dur a terme. Properament us informarem del procés de reserva de places.

Des del Club se’ns fa difícil haver de prendre decisions d’aquest tipus ja que el què voldríem és poder gaudir de l’esport que a tots ens apassiona i poder veure la culminació del treball fet pels nostres esportistes i equip tècnic però les circumstàncies i sobretot la salut de tots és primordial.

Amb la il·lusió de poder reprendre amb normalitat les activitats el més aviat possible, el Club està treballant en la preparació de la temporada vinent. Els coordinadors han rebut l’encàrrec de començar a definir equips, confeccionar l’equip tècnic i preparar les planificacions esportives dels diferents equips.

Tots els integrants del Club no han deixat de treballar durant aquest temps, avaluant i revisant el treball fet, generant metodologia i intensificant la formació d’uns i altres, amb especial atenció als nostres entrenadors i entrenadores.

Us anirem informant puntualment de totes les novetats que vagin sorgint, així com dels passos necessaris per a iniciar la temporada vinent, xerrades informatives, i altres qüestions.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte. Estem disponibles a través del telèfon del club 640771369 o el mail cbblanes@cbblanes.cat . Si voleu contactar amb els coordinadors per resoldre els vostres dubtes a nivell esportiu podeu fer-ho a través del mail coordinacio@cbblanes.cat o als telèfons 606054713 (David) / 618171052 (Joel).

Molta salut i seguim endavant.

 

JUNTA DIRECTIVA C.B. BLANES                                                           COORDINACIÓ ESPORTIVA

 

Comunicat a les famílies

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.