COMUNICAT FCBQ – Prevenció del coronavirus SARS-CoV-2

L’FCBQ decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir d’aquest dijous 12 de març com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

Per tal de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del Bàsquet Català, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), en base a la potestat que li atorga l’article 138 del Reglament Jurisdiccional, decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i per una vigència de 15 dies.

L’FCBQ pren aquesta decisició tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents i després de valorar-ho entre els clubs i la directiva federativa; revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus SARS-CoV-2.

La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents.

Demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d’aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

COMUNICAT Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.