Conveni ASPRONIS – C.B. BLANES

La família del bàsquet blanenc està d’enhorabona, els presidents del Club Esportiu el Vilar, Xavier Manresa Gras, i del Club Bàsquet Blanes, Joan Burcet Tordera, van signar ahir dimecres 7 de Juny de 2021, un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’incorporar al esportistes d’ASPRONIS que practiquen bàsquet al C.E. El Vilar com un equip més del nostre club.

Les dues entitats, amb una llarga història esportiva a la vila de Blanes, signen un acord que permetrà compartir experiències entorn a l’esport del bàsquet amb la intenció que tots els seus components creixin com a persones i com a esportistes.

El C.B. Blanes inicia amb molta il·lusió aquest vincle que es signa per un període de dos anys, dos anys que esperem estiguin plens d’experiències enriquidores i puguin allargar-se en el temps amb una ampliació de l’acord.

La incorporació de l’equip de bàsquet del C.E. El Vilar ha de normalitzar i afavorir la inclusió de tot tipus d’esportistes a la pràctica del bàsquet a casa nostra. El compromís de formar persones a través de l’esport de la cistella és l’objectiu fonamental d’aquesta col·laboració que vol ser un instrument de creixement pels esportistes, apostant pel respecte a la diversitat de tot tipus de persones i vetllant per la seva dignitat.

Després d’un any esportivament difícil per a tots per la pandèmia del COVID19, endeguem una etapa de bàsquet compartit a la pista, a la grada i al carrer amb un nou grup que, estem segurs, ens aportarà moltes alegries.

Juguem per créixer és el lema del nostre club, i volem continuar jugant amb més col·lectius, precisament per poder créixer encara més com a entitat.

Força Panteres!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.