Cròniques de la jornada del 15 i 16 de gener de 2022

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 63
CESET: 39

Primer partit de l’any del sènior C masculí contra un rival de la part baixa de la taula

Tot i això el primer quart ha sigut igualat, amb moltes pèrdues atribuïdes al fred i a la manca de ritme. Dinàmica que ha continuat fins al final de la primera part on la diferència era de sis punts. Ja a la segona part, gràcies a una defensa intensa i bones transicions, el “Maccabi” Blanes ha aconseguit obrir una bona escletxa en el marcador.

D’aquí al final del partit, el ritme ha seguit essent del conjunt selvatà que ha aconseguit ampliar la diferència malgrat les envestides del rival. El partit ha acabat amb una diferència de vint-i-quatre punts, 63-39.

El sènior C masculí segueix treballant per mantenir aquesta regularitat i sobretot, per seguir gaudint com estan fent fins ara.

Assumptes pendents: millorar el percentatge en els tirs lliures i moure més la pilota sense bot. Aprofitem per agrair l’ajuda d’en Marc Malé, del sots-25 masculí, que ha vingut a donar-nos un cop de mà tot i haver dormit poc.

Gràcies, nois. Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 77
C.B. SANT NARCÍS: 68

Comencen bé l’any

Partit molt lluitat per part dels nostres nois que han superat als contraris i s’han endut la victòria.

AMUNT PANTERES!💪🏼🏀

SOTS-25 FEMENÍ

ESCOLÀPIES FIGUERES: 66
C.B. BLANES: 47

L’Escolàpies mostra més gana i s’emporta el partit

Reprenem la competició després de les vacances amb una derrota contra un rival amb més ganes i amb un joc més agressiu que el nostre.
Després d’una remuntada a la primera part que ens va posar per davant del marcador, la nostra falta de ritme ens ha portat a remolc del joc rival i hem arribat a la mitja part amb deu punts en contra, 38-28, que ja no hem estat capaces de salvar i l’equip contrari ha sabut aprofitar molt bé, amb un joc exterior que a la tercera part ha fet que encaixéssim varis triples que ens han allunyat definitivament de la possibilitat de lluitar per la victòria.

Seguirem treballant dintre de les possibilitats de l’equip 💪🏼🏀🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

U.E. MATARÓ: 37
C.B. BLANES: 57

Primer partit del any amb una victòria còmode

Partit relativament fàcil, sempre hem anat per davant del marcador amb una bona defensa, però la falta de ritme ha fet que en el tercer quart es relaxessin.

Últim quart més intens on hem tornat a tenir una distància àmplia al marcador.

Clara derrota

Inici de partit molt bo de les nostres jugadores però han anat a menys a mesura que passaven els minuts.
Superioritat del Girona on les nostres no han pogut fer res.

Emotiu detall de Molts Ànims a la Fanta per part de tot l’equip, a l’espera d’operació per una greu lesió en el genoll. Recuperat aviat Fanta. Força Blanes 🏀🖤💛

CADET masculí

C.B. GUÍXOLS: 78
C.B. BLANES: 39

Primer partit de l’any on per falta d’intensitat dels nostres i de ganes l’equip rival, aquest passa per sobre nostre

Hem sortit poc encertats en atac i molt tous en defensa, facilitant l’entrada en el partit a l’equip contrari.
Novament la nostra actitud és el factor que fa decantar la balança cap a l’altre equip. En cap moment hem entrat dins del partit, tots els quarts l’equip rival ens passa per sobre molt fàcilment. Les mides reduïdes de la pista no ajudaven ja que no estem acostumats a jugar en pistes petites.

Ara ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt. Seguirem treballant
Força Panteres !!!!

CADET A FEMENÍ

BÀSQUET VILAFANT: 52
C.B. BLANES: 84

Victòria en primer partit de l’any sense complicacions

Durant tot el partit les nostres han estat sempre per davant al marcador. L’equip ha recuperat a quasi totes les lesionades i s’ha vist reflectit en el joc a pista.

Cal seguir treballant, força panteres!!! 💪🏻🏀🖤💛

INFANTIL FEMENÍ

C.E. JOVENTUT CELRÀ: 46
C.B. BLANES: 41

Primer partit de l’any, en el que hem patit la parada de festes i el fred

Les nostres han entrat al partit sense intensitat, tot i que a mida que passaven els períodes han anat millorant. En un mal quart se’ns ha anat el partit en el que ja es figurava que hi hauria igualtat. Ha hagut poc encert de cara a cistella per part dels dos equips però si que l’equip contrari ens ha superat sobretot en el rebot.

Final igualat en el que el Celrà s’ha anat creixent i ha fet que per pocs punts s’emportessin el partit.

Toca seguir entrenant i seguir creixent. Força Panteres.
🏀🏀🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B.U. LLORET: 57
C.B. BLANES: 55

Partit molt intens i emocionant

Els quatre primers períodes han estat molt igualats. Partit molt intens, però amb moltes imprecisions i errades en el llançament. El cinquè i sisè períodes per oblidar, el Lloret ha marxat de 12 al marcador. Al setè ens hem posat a dos punts. El darrer quart ha estat emocionant, en una darrera possessió i dos a sota una jugada, que ha acabat en triple nostre, ha estat anul·lada per camp enrere.

De tota manera no hem fet un bon partit. Les dimensions de la pista tampoc han ajudat, una pista molt petita. El millor de tot, l’emoció fins a l’últim segon.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 37
C.B. FARNERS: 39

S’escapa la victòria per molt poc

Per ser el primer partit d’aquest any, les sensacions han sigut bones. Tot i que han perdut el partit per dos punts ho han fet força bé. Han remuntat 16 punts entre el tercer i quart període. Els següents quarts han anat 3 punts amunt i finalment no les han pogut guanyar.

Han de seguir treballant per corregir diferents errors que han fet. Donar gràcies a les minis. 👏

Amunt Panteres💪💪
Seguim treballant🏀🏀🖤💛🖤💛🖤

MINI B masculí

C.B. BLANES: 32
BÀSQUET GIRONA: 76

Partit difícil contra els primers del grup

Tot i la derrota el mini B masculí ha demostrat que tenen ganes de jugar bé. Costa entrar en partit però mica en mica es deixen anar i ensenyen un bon joc. Tot i la derrota la sensació és bona. Els jugador veuen que son capaços de fer bones jugades, recuperar pilotes i encistellar. També reflexionar que ens consta entrar en partit però que una vegada ho aconseguim tenim un gran potencial.

MINI C masculí

B.C. MAÇANET: 38

Duel entre panteres i girafes a La Selva

Avui les nostres petites panteres han perdut sobre la pista, tot i ser l’altre equip minoria. El Blanes estava una mica desmotivat, han passat factura tants dies de festa.😅

Al final però, guanyen el partit perquè el Maçanet no ha alineat el mínim de jugadors reglamentari.

Ànim petites panteres, gaudiu com sempre cada partit i força, que la teniu!! 💪🏼💪🏼

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

TEB C.E.: 16
C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 26

Reprenen la competició amb victòria

Primer partit després de les vacances de Nadal. L’equip del C.E. El Vilar ha començat amb molts nervis i, tot i dominar el partit, no aconseguia un avantatge clar.

L’encert de l’equip rival en el tir de llarga distància, feia que anéssim a la mitja part amb poc avantatge.

En la represa, deixant els nervis fora i per fi més centrats, el domini que teníem en el joc també s’ha reflectit al marcador, arribant al final amb un 16-26 a favor de les nostres panteres.

FORÇA PANTERES, FORÇA BLANES! 💪🏽🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.