Sènior A masculí

C.B. ADEPAF: 55
C.B. BLANES: 65

Continuen escalant posicions a la classificació

El primer equip masculí consolida un bon ritme de competició amb una complicada i treballada victòria. Ha estat un partit incòmode, contra un equip jove on el contacte físic ens ha passat comptes en les faltes personals, a diferència de l’equip local.

Partit competit amb uns dos primers quarts molt igualats, empatats a 42 a mitja part. El tercer període ha marcat la diferència del matx, amb unes recuperacions que han finalitzat amb bones accions a cistella. Pas a pas els resultants han anat canviant i ens hem alçat esportivament i anímicament.

Som un equip i ens ho hem de creure.💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 40
C.B. VILABLAREIX: 45

La manca d’encert al darrer quart resulta determinant

Partit molt ajustat on el últim quart no hem tingut encert i no hem pogut mantenir la nostra posició per davant del marcador.

Sènior B masculí

C.B. QUART: 60
C.B. BLANES: 42

Clara derrota a Quart

Derrota fora de casa abans de l’aturada del pont de desembre en un partit fred, ple d’errades i de precipitacions.
Un conjunt de males decisions juntament amb un alt percentatge erroni de tirs de camp van provocar que ens trobéssim per darrera el marcador tot el matx.

Tot i fer una bona sortida al tercer quart, els nostres jugadors no van aconseguir aproximar-se el suficient al marcador com per posar nerviosos als rivals.

Setmana de descans que ens servirà per fer autocrítica, carregar les piles i tornar més forts que mai.
SOM-HI BLANES💛🖤

Sènior C masculí

U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 47
C.B. BLANES: 76

Tornen amb la victòria

Partit tranquil el que va jugar el nostre sènior C a la Cellera de Ter dissabte a la tarda. El primer quart va ser força igualat, sobretot perquè els locals es tancaven molt en defensa i al Blanes els costava molt generar a partir de l’u contra u. Al segon quart van ser les panteres que van endurir la defensa, però en atac encara no es van trobar del tot còmodes. En canvi, al tercer quart els blanencs van dominar molt més el rebot defensiu i van poder córrer, finalitzant molts atacs en contraatac. A l’últim quart, a part de les contres, el Blanes va poder anotar més des de la línia de tres punts i això es van notar amb la diferència final en el marcador.

Bona victòria per seguir agafant confiança. Setmana de descans per poder recuperar forces i seguir com fins ara. Som-hi panteres 🖤💛

SOTS-25 masculí

CBGX SANTJOANENC: 65
C.B. BLANES: 75

Segona victòria amb només set jugadors

Sempre per davant del marcador, el domini en el rebot i l’encert en moments puntuals de partit van ser claus per mantenir el resultat a favor.

JÚNIOR A masculí

C.B. QUART: 56
C.B. BLANES: 33

La defensa rival col·lapsa l’atac blanenc

Molt mal partit del nostres amb un rival que va plantejar un matx amb una defensa molt agressiva que no vam ser capaços de contrarestar en cap moment. Precipitació en el joc d’atac i sense control en el rebot tan ofensiu com defensiu va portar a aquest resultat.

Manca caràcter en plantejaments dels rivals que te porten al límit amb un joc caòtic i també amb certa permissivitat dels que xiulen, però si és així sempre pots posar-te al mateix nivell per contrarestar.

Força Blanes !!🏀

JÚNIOR B masculí

BÀSQUET VILAFANT: 96
C.B. BLANES: 38

El júnior B masculí competint a nivell A de Girona, manté la perseverança en el joc tot i les derrotes setmanals

Una primera part on se’ls ha vist competir tot i anar pel darrera en el marcador. Però la segona part ha estat demolidora de l’equip local, amb un ritme de joc més alt i agressiu. En aquest moment, els blanencs s’han desmotivat oferint un joc nul tant defensiu com ofensiu.

Nois, de les derrotes també s’aprèn, a seguir lluitant!!!🏀💛🖤

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 48
M. BOET MATARÓ 3V.: 53

Oportunitat Perduda

Partit molt igualat entre els dos equips que no han aconseguit cap victòria en la lliga.
Han iniciat el quart amb molta serietat i amb moltes ganes de guanyar amb alternances en el marcador.

Segon i tercer quart amb manca d’encert a cistella, han anat sempre per darrera en el marcador. Últim quart d’infart on després de perdre de nou punts han aconseguit donar la volta al partit guanyant de tres punts a falta de tres minuts. Final ajustat on els nervis han fet que no es pogués aconseguir la primera victòria, justa pel joc i lluita de les jugadores.

Agrair a la grada jove el suport a l’equip. Força Blanes i continueu lluitant així 🏀💛🖤

CADET masculí

C.B. BLANES: 37
CEEB TORDERA: 38

Se’ns escapa la primera victòria per molt poc

Partit d’infart on els nostres van sortir molt forts i molt concentrats arribant al final del primer quart amb un clar avantatge de 17-8. Però al segon quart hem baixat la intensitat i ha propiciat la remuntada del rival, 23-24. Durant tota la segona part hi ha hagut una igualtat màxima. A l’última jugada del partit perdíem d’un punt, i malgrat que hem fet una bona defensa i hem robat la pilota, al sortir al contraatac a falta de 7 segons pel final del partit no hem fet cistella.

Hem jugat el millor partit de la temporada, amb un final molt disputat.
S’ha lluitat, enhorabona a tots!
Força Panteres💛🖤

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 60
C.B. OLOT: 65

Paguen els errors

El Blanes ha iniciat el partit amb moltes ganes i s’han avançat en el marcador al finalitzar el primer període.
A partir del segon període, les nostres han baixat la intensitat i la concentració en el partit. Un seguit de pèrdues de pilota ha fet que les jugadores de l’Olot s’avancessin en el marcador, les nostres han escurçat diferències i el final del partit ha sigut més ajustat, però no ha estat suficient per aconseguir la victòria.

Les pèrdues de pilota innecessàries, i no recuperar pilotes en els rebots han estat els punts febles del partit.
Cal seguir treballant i aprenent.
Força panteres!!💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

LIMA HORTA: 77

Entren adormides al partit

Partit iniciat amb molta falta d’actitud que ha motivat que al primer quart ens agafessin un avantatge important. Han fet un canvi d’actitud i han començat a competir millorant l’encert a cistella i fent una bona defensa.

Partit dur que es complica per la permissivitat a la defensa local.

Seguim amb baixes importants a l’equip. Donar les gràcies pel suport de l’Erica de l’infantil.
Seguim treballant per créixer. 🏀💛🖤

INFANTIL masculí

CÍRCOL CATÒLIC: 78
C.B. BLANES: 62

Sense opcions a Badalona

Derrota del Blanes en un partit molt travat i sofert on el parquet relliscós ha estat el principal protagonista. L’antiga casa de la Penya manté l’àurea i dona ales a un Círcol lluitador, encertat i a qui deixen posar molt més les mans que al rival. No s’ha pogut i no s’ha sabut competir, més enllà del bon segon quart que han fet els panteres. Moltes pèrdues i pocs rebots. Aquí ningú regala res i avui el Círcol ha volgut la victòria molt més que  el Blanes.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 41
U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 48

El major encert rival decanta el partit al seu favor

Primer partit de la fase final, amb molta igualtat, entre dos equips que es coneixen bé perquè ja havien jugat a la fase prèvia. Les jugadores dels dos equips van estar durant tot el partit molt intenses. Malgrat que els dos primers partits disputats amb elles el Blanes va guanyar, aquest cop malauradament el partit se l’han emportat les visitants, gràcies al millor encert a cistella.

No han ajudat ni la lesió d’una jugadora durant el partit ni les absències dos dos jugadores importants. Per sort donar les gràcies a l’aportació de la Maria del pre-infantil que ens ha ajudat molt bé.

Força Panteres💪 🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 19
BISBAL BÀSQUET: 69

Sense opcions

Partit completament dominat per l’equip rival. Molt superiors físicament i tècnicament. Les panteres han estat desbordades des del primer quart. La Bisbal ha fet un partit molt intens tant en defensa com en atac. Res a dir.

Felicitar al rival i animar a les panteres a millorar.

MINI A masculí

C.B. BLANES: 69
DR. MASMITJÀ: 19

Dominen tot el partit

Molt bon partit del mini A masculí que ha plantejat en tot moment molt bon joc d’equip i concentració.
Han començat molt endollats i de seguida han aconseguit un bon avantatge que s’ha mantingut durant tot el partit.

En tots els quarts s’han superat els 10 punts de diferència i això ha permès jugar un partit relaxat en el qual els nois han fet bones jugades d’equip i han plantejat bona defensa davant d’un rival al qual, tot i la voluntat, no li han sortit bé les coses.
Els nois han sortit contents i amb raó!

Bona feina, panteres. Aquest és el camí. Seguim creixent!
Força panteres, Força Blanes! 🏀🏀💛🖤

MINI A FEMENÍ

LES ALZINES: 34
C.B. BLANES: 53

Saben reaccionar

Partit en un principi molt igualat on les nostres jugadores han sortit adormides.

Just en el tercer quart han despertat i han anat remuntant amb un joc més dinàmic, amb bones jugades i amb robatoris de pilota a les contrincants.
S’ha fallat en pèrdua de rebots però s’ha millorat en defensa.

Seguim aprenent i millorant.
Força Panteres! 🏀💪🏻💛🖤

MINI B FEMENÍ

B.C. TORROELLA: 72
C.B. BLANES: 22

El Torroella es mostra molt superior

Derrota davant d’un rival fort de la part alta de la classificació i en una pista petita que no ens ha ajudat massa.
Les nostres jugadores han sortit amb molt bona actitud i això els ha permès aconseguir un primer període més ajustat. A partir d’aquí les jugadores del Torroella han sigut molt superiors.

Seguirem treballant per millorar!
Juguem per créixer! FORÇA PANTERES!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 17
TEB C.E.: 22

El mal inici marca el desenllaç del partit

Partit amb un mal inici de les nostres Panteres, on vam tenir poca estona per escalfar cosa que va provocar que ens costes entrar en partit. Això sumat a que el rival disposava de jugadors mes físics va fer que l’equip patís en estàtic i a la mitja part el rival tenia un còmode avantatge.

A la represa, amb una millor defensa i intentant sumar punts al contraatac es va aconseguir que ens acostéssim al marcador però ens va faltar temps per completar la remuntada.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.