SÈNIOR A MASCULÍ

AECAM MALGRAT: 64
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 62

Derrota per la mínima, en un partit on hem demostrat el nostre millor joc

El nostre sènior demostra la seva millor versió,  tot i la pressió ambiental del pavelló malgratenc. Amb una defensa agressiva i intensa, incòmoda el joc de l’AECAM i aquest passa a dependre, com sempre, del jugador referent que pren totes les decisions de joc i de tir.

El joc ofensiu torna a mancar l’encert en tir,  tot i que els percentatges en tir lliure són molt bons. Els contraatacs i les jugades a pilota parada,  contraresten el baix percentatge en tir que cal millorar.

El partit es decideix en els últims segons, on s’arriba amb empat a 62.

Agrair el suport de tot el públic pantera, que ens ha  acompanyat i animat. Força Blanes!

SÈNIOR FEMENÍ

CEIGRUP C.B. BLANES: 62
F.D. CASSANENC: 43

Partit on les noies han treballat quart a quart fins a obtenir la victòria

Actitud i esforç s’ha vist a pista. Gràcies, noies per la vostra feina . Continuem treballant per millorar i aconseguir el millor de vosaltres.

SÈNIOR C MASCULÍ

INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP C.B. BLANES C: 48
C.B. VILABLAREIX: 67

El nostre sènior C ha jugat un partit dur i intents davant d’uns dels millors equips de la lliga

Ja de bon inici el Vilablareix va marcar el seu joc i els blanencs els ha costat molt entrar al partit, fent que ja de bon inici s’obrís una escletxa al marcador. Tot i això, el Blanes ha aconseguit marxar al descans només tres per sota del seu contrincant. A la represa, els visitants han sortit amb una marxa més i les panteres ja no han pogut enganxar-se als seus competidors.

S’ha de seguir treballant! Som-hi Blanes, endavant Panteres.

JÚNIOR A MASCULÍ

BÀSQUET GIRONA: 72
VILA DENTAL C.B. BLANES A.: 65

Quan la derrota té “gust” d’orgull

Quan abans de començar el partit l’entrenador  dedica un 10% a qüestions tàctiques i el 90% apel·la a l’orgull i el sentit de pertinença reflecteix  el sentir del nostre equip.

El Girona amb una gran plantilla, ha plantejat un partit amb una pressió asfixiant al límit (permesa per els arbitres) durant el 40′.

Tot i així 14-19/33-28 mitja part.

El vestuari un “poema”. Tres dels nostres amb gel, antiinflamatoris i problemes musculars i això és reflexa al 3 quart 54-38. Quan l’entrenador i els seguidors acceptem que “hasta aquí hemos llegado” ,aquests jugadors demanen “continuar”.

En una èpica increïble entrem a falta de 2′ a 3 punts 60-57.

El sobre-esforç, les faltes i les decisions arbitrals, no han permès el final desitjat.

Quan al final del partit els nostres marxen adolorits, esgotats i dolguts, només  cap felicitar-los, heu complert amb escreix el 90% de la “xerrada” tècnica.

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES A: 42
U.E. MATARÓ: 50

Derrota agra

S’esperava un partit molt igualat i així va ser.
Va faltar la intensitat i l’encert de la jornada anterior.
Partit amb imprecisions que han fet anar tot el partit a remolc.
Mitja part 22-22 amb esperances i il·lusió però no ha pogut ser, un rival dur on es nota que les errades es paguen si ets inferior en rebots i superior en pèrdues de pilota que per la pressió et superen.
S’ha de millorar aquestes fases de partit que amb el cap fred s’hauria guanyat.
Bona feina i continueu treballant.
Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

C.B. SANT NARCÍS: 67
C.B. BLANES B: 68

El partit va començar de cara per l’equip visitant, que va agafar una diferencia de 8 punts d’avantatge els primers minuts

Sembla mentida però a partir del minut 5 els jugadors pensaven que guanyarien sense jugar i els locals poc a poc van començar a retallar la diferència fins arribar al 15-18. El joc local va deixar tocat al Blanes que no trobava jugades clares ni sabia com aturar-los i aixi va arribar el final del segon quart

37-32.

Que haurà fet l’entrenador de les panteres que van sortir molt enxufat fent un joc ràpid,  deixant als locals sense idees,  defensant fort i anotant fàcilment, tancant el 3er quart 50-59 favorable als blanencs.

La traca final estava per arribar,  l’equip local va posar-hi cor i ganes i van donar la volta al partit un altre cop,  a falta de 2:35 el marcador reflectia les ganes locals de guanyar 67-61, a les hores l’entrenador visitant va demanar temps mort,  els panteres van anotar 7 punts i els locals es van quedar sense idees, deixant perdre un partit que van tenir a la mà, per 67-68.

Seguim!

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. FARNERS: 49
C.B. BLANES B: 58

A la tercera va la vençuda

Després de les dues derrotes en la primera fase per 3 i 2 punts de diferència en uns partits molt igualats , avui les nostres s’han endut la victòria

Primera part molt igualada que ha finalitzat  (10-10). En el segon període l’encert des de la línia de 3 ha fet que les nostres aconseguissin un coixí (13-20) que ha anat molt bé per el tercer període en que s’ha baixat la intensitat i s’han perdut unes quantes pilotes que l’equip rival ha aprofitat finalitzant  (15-14). Amb la reacció de les nostres en el quart període s’ha mantingut l’avantatge fins el final.

Agrair a la María i la Erika del cadet A , el seu suport ha sigut molt important.

Força panteres!

CADET MASCULÍ

LA SALLE MANRESA: 73
INVOPORT C.B. BLANES: 70

Ara ve, ara se’n va

El Blanes perd per la mínima a la pista de la Salle, en un partit on ha sabut mantenir l’esperit de lluita fins al final. El partit ha estat una autèntica muntanya russa de joc i d’emocions, amb un inici espectacular per part de les panteres (+13 min.8), seguida d’una travessia del desert en continua brega amb la reacció manresana (-13 min.25), per acabar en uns últims minuts de remuntada d’uns jugadors molt coratjosos (+1 min 35) , amb molt de hype per guanyar.

Sé que estàs per aquí, que estàs a prop, però ara t’amagues.

S’han llançat alguns bons tirs als últims segons per aconseguir l’empat o la victòria, però ha sortit creu en un molt bon partit. Seguim!

CADET A FEMENÍ

BÀSQUET GIRONA U16 TARONJA: 62
C.B. BLANES A: 78

Partit molt treballat en un camp difícil, on tot i les baixes vam aconseguir tirar endevant un partit molt competit

Les bones decisions en atac durant la primera part, sumat a la millora en defensa a partir del tercer període ens van mantenir per devant durant tot el partit.
Amb un resultat final de 62-78.
Partit que ens dóna forces per a seguir confiant en el treball realitzat.

CADET B FEMENÍ

SOLDATAL CB CAMPDEVÀNOL: 40
C.B. BLANES B: 45

Victòria treballada i merescuda

Victòria de les nostres panteres buscada des de la pressió en defensa

La pressió, que ha bloquejat a les contràries i no han deixat en cap moment que agafessin les rendes del partit, junt amb un molt bon encert en tirs de 3, sobretot a la primera meitat del partit, ha fet que agaféssim una avantatge que ha sigut suficient per poder guanyar aquest partit. Es important destacar que al marge de la victòria ens estem trobant amb unes Panteres que s’han anat enfortint partit a partit i han utilitzat les derrotes per créixer tant individualment i com equip. Ara ja podem dir que la millora i el treball vist en els últims partits avui s’ha vist recompensada amb aquesta Victoria.

A seguir treballant !

CADET C FEMENÍ

CESET: 81
C.B. BLANES C: 24

De part general hem millorat el resultat del partit d’anada, que vam quedar 12-84, però hem jugat força malament

Moltes pèrdues de pilota per males passades i poca intensitat atacant. En defensa no ha estat tan malament com en atac, però hi ha hagut vegades que li hem deixat clars trets i entrades.

#JuguemPerCréixer

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 32
BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT 2010: 64

Clara evolució positiva

Seguim perdent però aquest any no es tracta de guanyar o perdre es tracta de aprendre i en això es clarament visible que estan guanyant.

Tot i que encara hem d’aprendre molt, en la decisió del tir, en aixecar el cap i buscar el millor passe possible, en buscar el taulell per fer cistella, les nostres panteres  comencen a plantar i mirar les rivals de tu a tu. De ben segur que aviat veurem el fruit de tota la temporada d’esforç.

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

C.B. BLANES: 58
CE SANT NICOLAU: 110

Difícil partit  contra un dels equips forts de la màxima categoria

Les panteres han aguantat bé 2 quarts però l’increment de ritme del rival i superioritat física han marcat el resultat. Molts bons minuts de joc col’lectiu en atac i bona actitud en defensa dels nostres. Aquest és el camí. Seguim creixent. Ànims.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS C.B. BLANES: 44
C.B. ROSES: 69

La progressió d’aquest equip la mesurem amb rivals difícils

Davant d’un equip com el Roses, que tanca molt bé els espais i pressiona des de la sortida, els jugadors de Blanes necessiten treballar cada punt. Però no som l’equip de principis de temporada. Tenim paciència i sabem fer circular la pilota generant espais par arribar a cistella de forma vertical. Avui hem jugat manera ordenada i molt concentrats. Tot i algunes errades, que l’equip contrincant va saber aprofitar, la sensació d’una millora és palpable. Sabíem que l’equip de Roses era un equip difícil de superar. Ara ho saben ells. El Pre-infantil de Blanes és un equip que fa circular bé la pilota, que pressiona i que de cara a cistella cada dia té més encert. Aneu amb compte.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

COMMAS IMMOBILIÀRIA PRE-INFANTIL B FEM.: 65
GEIEG: 15

Partit plàcid per les jugadores panteres que van tancar marcador al sisè quart

Com gairebé sempre, primer quart espès que va acabar amb un resultat molt just, però els següents van estar molt ben jugats per les blanenques. Pressió a tota la pista i contraatacs ràpids que van fer possible que l’equip local marxés del marcador. Hem de millorar en les finalitzacions, ja que vam tirar molts de tirs soles i prop de cistella però amb molt baix encert. Seguim treballant.

Últim partit de la fase prèvia amb victòria de les nostres Panteres
Partit extrany per ser dilluns i última hora de la tarda. Cal destacar el cinqué període on hem aconseguit un 25-0.
Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

C.B. ROSES VERD: 61
SHOPPINS C.B. BLANES B: 39

Tanquem la 1ª fase amb un partit que, tot i el resultat, ens ha deixat bones sensacions sobretot en la segona meitat

Hem anat de menys a més, en un partit intens com ens tenen acostumats i on ens ha costat molt anotar en els primers quarts. Però a mesura que avançava el partit semblava que ens trobàvem una mica més còmodes. Hem pogut acabar bé alguns contraatacs i hem enllaçat bones passades  en el joc col·lectiu. Contents de veure com evolucionen aquests nanos en cada partit.

Som-hi Panteres!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.