SÈNIOR A MASCULÍ

C.B. CABRERA: 61
MURALLA ÒPTICA SÈNIOR A MASC.: 58

EL primer equip encaixa la tercera derrota consecutiva

Desplaçament complicat,  contra un equip amb bon rodatge e igualat a la classificació. Tot i no mostrar el nostre millor joc, hem competit.  Alternances mínimes en l’electrònic, que al final es decanta per l’equip local.  La creu del partit els tirs lliures, la cara com sempre el públic blanenc que ens acompanya i anima allà on anem. Tots som Blanes!

SÈNIOR A FEMENÍ

CEIGRUP C.B. BLANES: 50
DOBLESO VILABRAREIX: 44

Nova victòria de les nostres noies

Primera part molt intensa on hem marcat diferència de joc i ens ha ajudat a mantenir el marcador per davant. Així i tot hem de dir que hem tingut una segona part més fluixa en joc i encerts.

Voldria agrair com sempre l’ajut rebut per part de les sots i junior.

Gràcies a tota l’afició que ens ha vingut a donar el seu suport

Ànims noies, continuem creixent com equip.

SÈNIOR B MASCULÍ

CBU B LLORET: 67
C.B. BLANES B: 60

Derbi entre el Lloret B i Blanes B masculí

Es va veure un joc intens i molt dur on les faltes va marcar la diferència entre els dos equips.

Tot el partit va ser ajustat tot i que el Lloret sempre anava pel davant 2/3 punts

Els últims 5’ de partit va ser determinant. 2 faltes del Lloret contra 7 al Blanes, on la parella arbitral discrepava entre les seves pròpies decisions i totes finalment contra els nostres,  cosa que va fer que els jugadors blanencs fessin errades fruit de la impotència.

Hem de seguir treballant  i lluitant com el partit d’ahir

SÈNIOR C MASCULÍ

INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C MASC. :  77
C.B. PALAU SACOSTA SALT: 48

Ganes de recuperar sensacions després d’unes setmanes complicades

Davant s’ha trobat un equip amb ganes però inferior físicament. Això ha permès al Blanes imposar el seu joc i ritme, amb transicions ràpides i gaudint del joc. Tot i els alts-i-baixos durant el partit, els locals s’han imposat a cada quart, ampliant la diferència al marcador fins al 77-48 final. Força Blanes!

SOTS-25 MASCULÍ

HOSTALRIC: 52
SOTS-25 MASC.: 63

Gran victòria de l’equip en un partit incòmode fora de casa

Hem sabut revertir una situació no gaire favorable en una primera part plena d’errades i precipitadament. Gràcies a l’esforç i la confiança en els companys hem aconseguit canviar la mentalitat i enfocar una gran segona part que ens ha servit per posar-nos per sobre en el marcador i posar terra de pel mig amb el rival.

Seguim creixent.

SOTS-25 FEMENÍ

INVOPORT SOTS-25 FEM. : 90
SANT FELIU DE GUÍXOLS: 25

Acabada la primera volta sense cap derrota

Novament, hem tingut un partit amb superioritat física que ho vam poder aprofitar. Vam jugar el nostre joc sense cap mena de problema que ens va servir com un entrenament.

Ja hem acabat la primera volta i anem a per la tornada amb moltes ganes. Força panteres!

JÚNIOR A MASCULÍ

SALIESANS: 57
VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 56

Partit perdut a l’últim segon del partit

Quan de 40 minuts només en competeixes 12, potser acabaràs perdent.

Quan a la mitja part només has anotat 23 punts, potser acabaràs perdent.

Quan tens la sensació que el rival fa moltes faltes, potser és que defensa més intens.

Quan els rebots sempre van al rival, potser és que lluita més per agafar-lo.

Quan un jugador 6 mesos lesionat i només amb dos entrenaments, està “aguantant” l’equip, potser els altres estan jugant per sota del seu nivell.

Quan anotes 1 de triple de 14 potser acabaràs perdent.

Quan busques en el àrbitre el motiu de la derrota, potser és que no reconeixes els propis errors.

Quan al final del partit la  probabilitat matemàtica s’acaba complint es converteix en “realitat”.

La realitat és que has perdut un partit que tenies que haver guanyat.

Seguim!

JÚNIOR A FEMENÍ

JÚNIOR A FEM. : 67
CATÒLIC HOSPITALET: 37

Victòria important

Inici de partit amb imprecisions per ambdós equips.

Molta igualtat a pista sense que el nostre equip pogués posar-se per davant en el marcador.

Millora en el segon quart però mantenint les errades en la finalització de jugades fàcils, 26-22 a la mitja part.

Fatídic 3r quart que aquest cop sí han fet un gran període demostrant les ganes de guanyar amb un 20-8.

Últim quart immillorable gràcies al bon moviment a la banqueta pels entrenadors, totes les jugadores han aportat un gran granet de sorra per acabant guanyant el partit amb claredat.

Molt bona feina, victòria merescuda i que continuï aquesta línia de joc i actitud que arribaran més.

Continuem treballant.

Força Panteres i Força Blanes.

JÚNIOR B MASCULÍ

C.B. LLAGOSTERA: 80
JÚNIOR B MASC.: 46

Derrota clara i contundent contra un equip superior física, tècnica i tàcticament.

En cap moment vam tenir la intensitat ni l’actitud necessària per afrontar un partit contra un rival de nivel superior.

Cal seguir treballant per millorar conceptes del joc.

S’ha de destacar que tenim varis jugadors lesionats. També agrair l’ajuda d’en Xavier i en Miquel del cadet 1er any.

Acabem la primera volta amb un balanç de 3 victòries 4 derrotes just al mig de la classificació.

No queda res més que seguir treballant per millorar a la segona volta i capgirar la dinàmica.

Força Blanes!

JÚNIOR B FEMENÍ

UE CELLERA AMER LES PLANES HIPRA SIOUX: 71
JÚNIOR B FEMENÍ: 40

Derrota contra les primeres de la classificació

Ha costat molt entrar en el partit,  el primer període ha marcat la diferència que s’ha arrossegat durant tot el partit,  finalitzant amb un parcial de 27-8.

Durant el segon període les nostres han anat guanyant confiança, millorant en defensa i entrant en la competició s’ha vist reflectit al guanyar aquest període.

El tercer període també han continuat en la competició però les faltes han sigut un hàndicap en un equip tant just de jugadores ;en el quart període l’equip rival que comptava amb moltes jugadores ha sabut  aprofitar el  cansament de les nostres, i que tan sols contàvem amb  6 jugadores  després de l’expulsió  de 3 per faltes i han sentenciat el partit.

Tot i el resultat no ha estat un mal partit. Cal seguir així, treballant i corregint els erros .

Donar les gràcies a l’Íngrid del Cadet B per el seu suport

Força panteres !!!

CADET MASCULÍ

C.B. VIC: 79
INVOPORT CADET MASC. : 57

Derrota a la pista del Vic

Les panteres han perdut a la pista del Vic després de fer 3 quarts de bon joc, i arribar per davant a l’inici del quart quart. En aquest punt un parcial en contra demolidor ha deixat aixafats el joc i els ànims del Blanes.

Rival molt superior

Avui ens hem trobat un equip que ja coneixíem de l’any passat i que ha sigut molt superior en totes les facetes del bàsquet.

Des de el primer minut les jugadores de La Bisbal no han donat opcions a les nostres panteres, guanyant en el cos a cos, amb pressió alta, provocant molts de robatoris de pilota e interceptant la majoria de passades aèries, obrin un gran gap en el marcador. Les nostres estan aprenent i preparant-se per aconseguir que hi hagi competitivitat a la tornada. A nivell d’equip es nota el treball i la progressió i de moment l’actitud no està fallant, malgrat els resultats.

A seguir treballant panteres!

Som Equip! Som Panteres.

CADET C FEMENÍ

BEGUR: 54
CADET C FEM.: 34

Resultat que no reflecteix la bona feina feta per les nostres panteres.  Han sortir motivades i animades. S’ha vist un canvi d’actitud de la setmana passada.

Han donat un pas endavant però queda molta feina per fer.

Continuarem lluitant.

INFANTIL MASCULÍ 1r ANY

SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 74
C.B. SANT GERVASI: 68

Gran partit de les panteres que han recuperat sensacions

Victòria treballada contra rival que lluita com nosaltres. No hi ha partit fàcil en aquestes categories. A seguir treballant, panteres.

INFANTIL MASCULÍ

C.B. OLOT: 45
INFANTIL MASC.: 53

Merescuda victòria dels nostres en un partit amb alts i baixos

Els primers períodes hem començat bé, fent una bona defensa i encertats en el tir. A més a més l’equip contrari ha comès moltes errades(passes, pèrdues de pilota…). Tot això ha fet que ens poséssim per davant en el marcador.

En el 5° i 6° període però, ells han apretat en defensa i nosaltres en atac hem estat molt fluixos. El partit s’ha igualat i s’han acostat perillosament al marcador.

Un 7° període amb molt d’encert( parcial d’1 a 13) ha fet que ens tornéssim a allunyar en el marcador.

El 8° període hem estat una mica despistats i ens han guanyat en intensitat.

Encara tenim moments en què ens falta concentració i perdem pilotes massa fàcilment. S’ha de seguir practicant els tirs lliures per millorar el tant per cent d’encerts.

Però com molt bé deia Kareem Abdul-Jabbar: “és normal cometre errors. Així és com aprenem. Quan competim cometem errors”

3a victòria de la temporada.

Seguim! Força Blanes!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 28
B.C. FONTAJAU IN2IN: 85

A l’altura de les circumstàncies

L’equip de Blanes buscava la segona victòria consecutiva davant del primer classificat de la categoria. Era un repte difícil i possiblement poc realista davant d’un equip que no ha perdut cap partit. En el primer quart l’equip de FONTAJAU ja ens havia tret 13 punts de diferència. La reacció va ser immediata. Aquests no marxaran de Blanes sense suar la samarreta, van pensar els jugadors locals, i així va ser. Els Panteres els hi van plantar cara i es van adonar que ni l’equip més fort de la categoria no és tan superior a l’equip de Blanes. Podem estar orgullosos. Però també sabem que arribat el moment no n’hi ha prou amb estar a l’altura de les circumstàncies, sinó que s’ha d’estar per sobre, indiferentment de si es guanya o es perd. No es pot deixar de treballar.

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

PRE-INFANTIL A FEM.: 39
ADVISORIA BOET MATARÓ 2010: 85

A les nostres panteres els hi costa entrar als partits

Han anat de menys a més, fins i tot han guanyat l’últim temps 15-13.

Es troba a faltar l’encert a les cistelles i les mancances en l’atac. Comencem a veure el resultat dels entrenaments.

Seguim treballant i aprenent. Força Panteres!

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

COMAS IMMOBILÀRIA PRE-INFANTIL B FEM. : 14
C.B. OLOT GREDA: 64

Partit dolent de les nostres jugadores a casa

No ens hem sentit còmodes a la pista i sempre hem anat una passa darrera del nostre rival. La gran quantitat de pilotes perdudes i la passivitat defensiva ha condicionat molt a les nostres panteres, que necessiten un canvi de xip i tornar a guanyar confiança com tenien els primers partits de lliga.

Seguim treballant i aprenent junts.

Força Panteres!

MINI A MASCULÍ

C.B. VILOBÍ: 23
SHOPPINS MINI A MASC. : 73

Un altra victòria cap a casa

Ha sigut un partit molt lineal  on les nostres Panteres han dominat tots els quarts. Per destacar, que cada cop gaudeixen molt més a pista i moltíssim més com un conjunt, deixant enredera individualismes i jugant com un equip. Es nota la unió .

Continueu així!

MINI FEMENÍ

MINI FEM. : 89
C.B. BANYOLES: 74

Primera victòria a casa d’aquesta temporada. Gran partit contra un rival molt igual. Hem aconseguit anar per davant en el marcador tot el partit, malgrat perdre en un període. Les nostres jugadores han lluitat i em vist un bon treball però sempre hi han coses a millorar.

Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS MINI B MASC. : 46
CRISTINENC A: 30

Tot esforç té la seva recompensa, primera victòria fora de casa

És cert que en aquestes edats el resultat no és el més important i que, com diu la nostra samarreta, “juguem per créixer”. Però l’alegria que han viscut avui els nostres panteres ha estat immensa. No només perquè han aconseguit la primera victòria sinó per com ho han fet. Se’ls ha vist divertir-se jugant en un partit apretat, amb alternances al marcador. Davant d’un equip de nivell similar, cada jugador ha aportat en les diferents facetes del joc i tots s’han sentit importants.

Avui han tingut l’oportunitat de reflectir a la pista algunes de les coses que es treballen durant la setmana i marxen cap casa amb la moral ben alta i llestos per afrontar nous reptes.

Seguim!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.