CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA DEL 18 I 19 DE MARÇ

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 68
C.B. CABRERA: 82

Perdem el factor pista i la possibilitat de victòria per reenganxar-nos a la competició

Mal partit del nostre sènior , que s’ha vist eclipsat pel joc del Cabrera. No hem sabut contenir i defensar el seu joc i ofensivament hem tornat a estar poc encertats en el tir.

Ens mostrem  poc constants partit darrera partit i les derrotes ens van minvant els ànims. Seguirem treballant dia a dia per millorar el nostre joc i l’autoestima. Som-hi panteres

SÈNIOR A FEMENÍ

VILABRAREIX: 45
Ceigrup CB Blanes: 47

Partit molt ajustat amb un rival molt igual, on hem arribat a la mitja part amb un marcador per sota amb 4 punts de diferència

Una segona part on el primer quart d’aquesta el marcador l’hem inclinat a favor nostre. Aquest és el que ens ha donat la victòria, ja que l’últim quart ha estat amb empat. Equip molt igualat i patint fins al final del partit.

Som-hi noies , continuem treballant i donant el millor de vosaltres.

SÈNIOR C MASCULÍ

C.B. SALT: 48
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C. MASC: 69

Partit planer el que s’ha endut el nostre tercer sènior masculí

Els blanencs van dominar el partit d’inici a fi amb un joc vistós, basat amb la recuperació de pilota i transicions ràpides. Això ha fet que ja de bon inici s’obrís una bona escletxa en el marcador que només ha fet que augmentar a mesura que anaven passant els minuts.

Bon partit de les nostres panteres que encaren el tram final de temporada amb optimisme. Som-hi Blanes, endavant Panteres.

SOTS 25 MASCULÍ

C.B. BLANES: 46
TORROELLA DE MONTGRÍ: 66

Partit a on no vam saber llegir el partit i ens vam veure superats

Vam intentar reaccionar però el millor estat físic dels rivals i el nostre desencert va provocar que el rival marxes. Seguim.

Destacar l’últim partit d’en Lluís Gómez, molta sort i encerts en la nova etapa!

JÚNIOR A FEMENÍ

CENTRE CATÒLIC HOSPITALET: 43
C.B. BLANES: 45

Remuntada d’infart

Partit fluix contra un equip a la teoria inferior. Pista difícil on no ha hagut adaptació per fer un bon joc. Quan les cistelles no entren i l’equip rival s’aprofita d’aquest fet passa que anem a remolc i el contrari és fa gran.

Mitja part 24-20 toca remuntar.

Tercer quart per oblidar on reben la major  diferència a principi del quart quart 41-24. Increïble però cert s’aconsegueix un parcial en l’últim quart de 5-21 Que fa capgirar el marcador amb patiment fins l’últim moment.  Victòria treballada i in extremis que ens fa tornar a casa amb molta alegria . Hem de treballar més per no patir tant.

Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

JÚNIOR B MASC: 64
CEEB TORDERA: 62

Molt més que una victòria contra un rival molt conegut

El partit va començar amb una gran intensitat per part del dos equips arribant al final del primer quart amb un parcial 14-18. El segon quart  ha estat molt igualat, amb moltes imprecisions per part de tots dos  equips on ningú aconseguia treure avantatge. Defenses fortes i males decisions en atac anotant poc punts 26-29. A la represa el Blanes ha sortit molt concentrat, forts en defensa, dominant el rebot i sortint al contraatac, ara entrava tot i en un tres i no res s’han anat a l’electrònic amb una renda important 47-41. A l’últim quart els Panteres han continuat amb la mateixa dinàmica, els jugadors tenien molta confiança i han dominat totes les fases del joc arribant a l’últim minut amb una diferència molt ampla, però la relaxació ha propiciat que el mateix jugador de l’equip rival hagi anotat 3 triples consecutius ficant la por al cos de l’equip local per sort ja no havia temps i la victòria s’ha quedat a casa.

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEM BLANES: 39
BC FONTAJAU IN2IN: 45

Inici de partit difícil

Ha faltat concentració i ha costat molt connectat i entrar en el partit, això a provocat  que l’equip rival aconseguís un avantatge de 10 punts finalitzant el primer període 8-18.  A partir del segon període, s’ han despertat i han començat jugar, s’han escurçat distàncies fins arribar a posar-se per davant  en el marcador . El partit, en la resta de períodes ha estat  molt igualat , en el quart període l’equip rival ha tingut un seguit d’encerts des de la línia de tres , i les nostres no han pogut escurçar aquesta diferència  de 6 punts en què s’ha arribat al final del partit.

Avui ha faltat intensitat, en alguns moments concentració, s’han perdut moltes pilotes i la falta d’encert en els tirs lliures 6 de 22.

Cal seguir treballant  i sortir a la pista amb ganes de jugar i amb esperit guanyador.

Força panteres!

CADET MASCULÍ 1er ANY

INVOPORT CB BLANES: 73
MATARÓ PARC BOET 2008: 65

El Blanes guanya al sub-campió Inter de l’any anterior, amb sensacions contraposades

Les panteres han anat sempre per davant però la sensació era d’ai ai ai per deixar-se remuntar un partit que es podia haver sentenciat al tercer quart. S’ha defensat prou bé a un rival sense massa cm però amb molta gana. Les penetracions i l’encert en els tirs lliures han compensat la falta de punteria de 3. Aquest  equip es consolida al club de mitja taula, on cada partit es competeix amb opcions. Força Blanes!

CADET A FEMENÍ

CADET A FEM. INTER: 45
FEMENÍ OSONA TARONJA: 80

Partit contra un rival de la part alta de la classificació

La falta d’encert durant la primera meitat i les errades defensives van posar molt difícil acabar d’apropar-nos al marcador. Un últim període sense trascendència va acabar deixant un resultat de 45-80.
Partit que serveix per aprendre i seguir treballant!

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM.: 28
UCAP U16 TXO’S BLAU: 66

Contrari molt superior

Derrota a casa contra un equip que ha sigut superior al nostre. Ha començat el partit amb una gran pressió en defensa per els dos equips i que ha fet que al principi hi hagués molts pocs punts. Però avui no era el dia de les nostres panteres que tot i la gran pressió en defensa, avui estaven amb molt poc encert en atac i ha fet que les del Peralada s’anessin en el marcador, tenint tota la segona part molt plàcida.

A seguir treballant!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 27
P. C. E. BEGUR: 61

Derrota de les nostres davant d’un equip rival fluix

No hem sabut aprofitar totes les oportunitats que ens han “regalat”. A les nostres panteres els ha costat molt connectar en el partit, defensa quasi inexistent , desconnexió entre les jugadores que ha provocat moltes pèrdues de pilotes i si li sumem que avui la pilota no havia manera que entrés a la cistella ha deixat l’equip amb els ànims molt tocats.

A mida que han passat els períodes la diferència en el marcador s’ha anat fent més evident al igual que el desànim i la frustració fent impossible donar un tomb al partit. Cal seguir treballant per millorar la defensa i els tirs i quan aparegui la frustració sigui quina sigui la causa no té cabuda, s’ha de transformar per lluitar fins el final.

Força Panteres !!!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

C.B. GRUP BARNA VERMELL: 66
PRE-INFANTIL A FEM.: 30

Desencert en atac

Han entrat al partit totalment dormides i després d’un parcial de 12-0, hi ha hagut en revulsiu, amb molt d’encert per part de l’entrenadora, que ha fet que remuntessin el 1rt temps fins els 19-14.

Però la dinàmica del partit ja estava sentenciada, amb poc encert en els atacs i errades en defensa per part de les nostres panteres han fet allunyar-se les rivals en el marcador.

Cal seguir treballant i aprenent.

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

CB MATARÓ BOET: 114
CB BLANES: 46

Partit difícil contra equip de la part alta de la classificació

El ritme del rival i la seva superioritat física han marcat una diferència elevada al marcador. Nosaltres seguim creixent i aprenent de cada partit. No estem tant lluny d’aquest nivell, és només qüestió de temps. Ànims panteres.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

CESET VERD: 57
SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 43

Eren molt alts. Cinc dels seus jugadors superaven al jugador més alt del nostre equip

Vam sortir molt concentrats, però, possiblement l’esforç de mirar tota l’estona cap a dalt ens va fer pensar que ens passarien per sobre. A mitja part ja ens treien 18 punts de diferència i només un canvi d’actitud en podia salvar. En començar la segona part aquesta actitud va venir acompanyada de bon joc i encert davant de cistella. El nostre estil de joc va començar a donar rèdit i sense adonar-nos hi vam posar contra les cordes, en el sentit figuratiu. Vam ser feliços anticipant una remuntada segura, però, no vam saber administrar el nostre entusiasme i van actuar amb ansietat. Al final la victòria se’ns va escórrer de les mans. Però vam ser feliços durant una bona estona.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.