SÈNIOR A MASCULÍ

EL MASNOU BASQUETBOL: 75
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 66

Partit dur contra el Masnou en un partit on s’hauria pogut competir molt més

Tot i ser superiors en alçada, no vam saber controlar els rebots en els dos costats del camp. Vam ser més agressius en defensa i això va propiciar que ens carreguéssim molt aviat de faltes, però el fet de ser una banqueta curta va fer que anéssim força justos. Cal millorar en encert defensiu i estar sempre atents en les primeres i segones ajudes defensives. Al següent partit seguirem treballant en millorar el nostra joc i l’hem d’enfocar per una millora col·lectiva de TOT l’equip. Força Blanes!

SÈNIOR A FEMENÍ

Ceigrup CB Blanes: 51
LA VALL D’EN BAS: 62

Partit amb un joc molt intens on hem acabat a la mitja part amb un empat el marcador
La intensitat de tot el partit en el tercer quart ens ha passat factura i ens ha costat molt remuntar en el marcador, errades en passes i jugades sense tindre en compte el nostre percentatge en tirs lliures ens ha portat a perda un partit tot i haver guanyat l’últim quart.

SÈNIOR B MASCULÍ

BÀSQUET PORQUERES: 67
SÈNIOR B. MASC: 53

Derrota davant el cinquè classificat de la lliga

Amb les nombroses absències es complicat competir un partit. Agrair l’ajuda de tots els jugadors del sènior C i el sots-25.

Juguem per créixer!

SOTS 25 MASCULÍ

SOTS 25 FEMENÍ

C.B.BLANES: 35
BÀSQUET VILAFANT: 58

El partit va començar amb molta intensitat per part de tots dos equips, però va ser Bàsquet Vilafant qui va prendre la delantera en el marcador

Invoport va intentar reaccionar, però no va aconseguir apropar-se en el marcador a causa de la seva baixa efectivitat en els tirs lliures.

En el segon quart, Bàsquet Vilafant va seguir mantenint la seva avantatge gràcies a la seva bona defensa i el seu encert en els tirs de mitjana distància. Invoport va intentar pressionar més en defensa, però no va ser suficient per frenar l’atac de Bàsquet Vilafant.

En la segona meitat del partit, Invoport va intentar una remuntada, però la seva baixa efectivitat en els tirs lliures els va passar factura. Bàsquet Vilafant va seguir mantenint la seva avantatge en el marcador fins el final del partit.

JÚNIOR A MASCULÍ

UER PINEDA: 41
VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 48

La victòria eclipsa el mal joc i els errors

13 victòria de l’equip que no serà recordada precisament per ser un gran partit.

1 quart……..9/7

2 quart……15/5

Mitja part  24-12.

Sense comentaris o millor no comentar.

A fet falta anar al vestidor perquè l’equip se n’adonés que feia 20′ minuts que havia començat el partit.

Hem tornat a jugar amb tot allò que necessites per competir i la prova ha estat els parcials  5/19 i 12/17 .

Diuen que els bons equips quan juguen bé guanyen i quan juguen malament també. Avui hem complert la segona part i hem gaudit de la victòria davant del Pineda que ens tenia moltes ganes i al final això ho “tapa” tot.

Esperem que els tres partits que queden complim amb la primera part de la dita, perquè guanyar jugant malament, només es gaudeix al final i guanyar jugant bé, ho gaudeixes tot el partit.

Seguim!

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 68
UER PINEDA: 43

Victòria incòmode

Partit més complicat del previst on les nostres jugadores els hi costa entrar i realitzar un bon joc.

Enfront d’un dels equips de la cua que han posat complicada la victòria.

Moments bons i moments de desconnexió, on sumen una nova victòria a l’espera dels propers enfrontaments directes i quedar en una bona posició final a la lliga.

Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MACULÍ

JÚNIOR B MASC. BLANES: 78
C.B. SANT HILARI: 52

Cinquè partit de la segona fase contra un  rival al qual vam passar per sobra durant tot el partit

Després d’un mes sense jugar hem sortit amb moltes ganes ficant un parcial de 8-0 que ha permès que les Panteres juguessin amb molta comoditat.

Un gran encert en atac ens va fer acabar la primera part amb una avantatge que ja duraria fins al final del partit. 42-28

La segona part va ser més igualada degut a una petita relaxació nostra i una pujada d’intensitat de l’equip rival però els nostres han sabut tornar a la seva millor versió i han aconseguit tancar el partit amb un resultat ampli.78-52

Força Panteres!

CADET MASCULÍ

C.N. TERRASSA: 52
INVOPORT CADET MASC.: 95

El Blanes guanya en un partit sense massa història

Un cop superats els titubejos dels minuts inicials. S’ha estat intens i s’ha percudit sense parar l’anella egarenca, aconseguint una gran anotació amb una aportació molt  repartida. Seguim!

CADET C FEMENÍ

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET ROIG: 65
CADET C FEM.: 30

Partit que trenca les expectatives

Després del partit de la setmana passada, anàvem amb bones sensacions a jugar amb les de la Bisbal, però no ha anat com esperàvem.

Ha faltat concentració, encert en els tirs…

Tot i això, l’entrenador està content perquè ha vist jugades que demostren que poc a poc, estem treien profit  als entrenaments.

Partit on ens hem mostrat superiors i ens hem emportat la victòria

En aquesta fase de la competició, tot i que estem jugant amb els equips de la part baixa de la classificació no ens podem adormir ni confiar. Avui ha estat un partit bastant plàcid, però el Figueres ha lluitat amb coratge des del principi i en alguns trams del partit, també hem tingut alguna errada( pèrdues de pilota, precipitació en el joc, errades defensives…) que hem de seguir treballant.

Agrair a en Marc Molina que ens ha vingut a donar un cop de mà.

” Uns dies plourà i uns altres sortirà el sol, però sempre cal ser-hi”  Pau Gasol.

En aquesta ocasió  ha sortit el sol gràcies a l’esforç de tot l’equip.

Felicitats a tots el jugadors i entrenadors per fer-ho possible!

Força panteres!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS PRE-INFANTIL MASC. B: 28
BÀSQUET VILAFANT: 72

L’alegria és desbordant

Amb el començament del parit la vitalitat de la grada és absoluta. Els càntics encoratgen al nostre equip de Pre-infantil. Garra, exaltació i entusiasme. La grada viu el partit amb una eufòria inusitada. A la pista el panorama és antagònic. Les Panteres surten amb ells llençols enganxats i no troben la manera de despertar. El bon joc i la pressió del Vilafant no dona segones oportunitats. Quan el Blanes comença a despertar ja està tot dit. La grada és indiferent al resultat i l’alegria no s’atura. L’amor no és una emoció mercantil (si tu em dones jo et dono) sinó, més aviat, incondicional. Aquesta grada és un exemple d’humanisme, respecte; només celebra els encerts i encoratja al seu equip. En aquesta categoria som els millors.

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

COMAS IMMOBILIÀRIA PRE-INFANTIL B FEM: 61
GEIEG LES ALZINES: 17

Partit aplaçat que vam jugar un dilluns en horari d’entrenament

Vam poder defensar bé a les nostres rivals pressionant bona part del partit durant a tota la pista. En atac vam poder practicar diferents conceptes que van sortir bé però encara falten hores de pràctica. El partit va anar de més a menys i al final vam començar a fallar cistelles sencilles per anar massa confiades. Donar gràcies a la Nerea i la Daniela per venir-nos a ajudar. Seguim treballant

MINI A MASCULÍ

A.E. FORNELLS: 69
C.B.BLANES: 65

Els nostres minis van competir el primer partit d’inici a fi en aquesta segona volta

L’equip va fer un pas endavant tot i les baixes i va aconseguir plantar cara des del minut 1. Va aparèixer tota la feina que s’està duent a terme als entrenaments i es va veure recompensada amb el treball a pista! Enhorabona!!!!

Aprenent dia a dia, partit a partit.

Força Panteres!

MINI FEMENÍ

C.B.BLANES: 44
UCAP U12: 78

Derrota de les nostres panteres davant un rival fort

Tot i així, a la segona part hem aconseguit guanyar dos períodes. Malgrat la derrota, estem contents amb el bon treball en equip que s’està fent.

Seguirem treballant per millorar.

Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS C.B.BLANES B: 34
C.B. LLORET: 77

Partit molt difícil el que ens ha plantejat avui el Lloret

Un altre equip superior físicament i que ens ha posat en dificultats tant en defensa com en atac.

A excepció del primer quart, on hem deixat molt bones sensacions, no hem pogut aturar-los. I en atac ens ha costat, fallant moltes accions fruit del cansament i la bona defensa rival.

Partit per seguir aprenent!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.