SÈNIOR A MASCULÍ

TRIOMF-UB. MIR: 75
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 72

Tot i la derrota, bon joc de les nostres joves panteres

Amb un pavelló omplert, de gom a gom, per la presentació d’equips del UB. Mir. El Blanes ha plantat cara, oferint un joc molt versàtil. Molt intensos en defensa, hem sabut aturar el seu joc exterior però l’interior ens ha costat molt més . Els nostres pivots amb més joventut i menys envergadura, els ha costat aturar l’aproximació a cistella des del poste; carregant-se de faltes i veient com la diferència de tirs lliures  era evident: 32 pel Mir i 8 pel Blanes. L’actitud dels nostres ha estat exemplar, hem lluitat imposant-nos en el primer ( 16-19) i quart temps (22-24) i en cap moment hem donat el partit per perdut.

Seguim competint i creixent com a equip!

SÈNIOR A FEMENÍ

Ceigrup CB Blanes: 48
CE PALAMÓS QUERALT CASES: 44

Partit disputat a casa contra un rival molt igual en marcador

Les errades en els passes i finalització ens ha portat a patir com sempre fins al final. Som-hi noies , continuem treballant i donant el millor de vosaltres!

SÈNIOR B MASCULÍ

PIA OLOT: 48
SÈNIOR B MASCULÍ: 91

Partit amb clar domini visitant

Tal com reflecteix el marcador final, primer quart igualat(13-17) on el rival planto cara i cost aclimatar-nos a una pista tan reduïda, la resta de quarts va ser una clar domini per part de les panteres, que van saber dominar el rebot tant ofensiu com defensiu, moments de gran circulació de pilota, bon tir exterior i una gran defensa no va donar opció al rival.

Partit que ha de servir per agafar confiança per afrontar dimarts que ve contra un dur rival.

Felicitar tot l’equip per l’excel·lent partit.

SÈNIOR C MASCULÍ

INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C. MASC: 70
AE BEGUR: 36

El nostre sènior C ha jugat aquest diumenge un partit plàcid i ha recuperat bones sensacions

El partit es va encaminar cap als locals des de bon inici, gràcies als rebots defensius i als contraatacs. El joc ràpid i encertat va fer que l’escletxa s’anés obrint més i més deixant al Begur sense cap mena d’opció.

Bon partit per agafar confiança i ara a pensar amb el següent que és contra l’Hostalric. Força Blanes!

SOTS 25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 46

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 67
SALESIANS DOSA: 69

Derrota davant un seriós rival en la lluita per la 3 plaça on el “mal”  primer quart (10-21) ha determinat el resultat final

Si busquem l’explicació  podem trobar dues versions:

1) Quan abans de començar el partit perds dos jugadors, un per lesió  i l’altre per febre, quan el segon quart se’n lesiona un altre, quan a un altre se li trenca la sabatilla, un altre li sagna la “llaga” del peu i l’última decisió arbitral et perjudica ja tens una explicació.

2)Quan podies haver tirat millor de triple i de personal, quan podies haver defensat amb més intensitat i rebotejar millor aquí hi ha un altre explicació.

Potser no és només una o l’altre, però segur que entre les dues trobaríem 3 punts més per guanyar el partit.

Queden 5 partits i hem de continuar lluitant fins el final com demana l’entrenador, segur que ho farem.

Força Blanes!

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 55
GRAMENET BC: 42

Victòria treballada

Important victòria en un partit travat igual que a l’anada on es va perdre de 2 punts.

Continuem en la línia de ser superiors i no acabar de creure en la victòria.

Assignatura pendent com no, tirs lliures, 10/32 importants en partits com aquest per tancar-lo i evitar patiments.

Tercer quart complicat amb un 12-17 i reduint la diferència fins a 5 punts.

Final més tranquil i s’ha anat sumant fins assolir la victòria.

Ara a descansar i concentrar-se pels propers partits importants per estar a dalt.

Bona Setmana Santa. Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

C.B. BESCANÓ: 53
JÚNIOR B MASC: 68

Victòria clara i contundent en un partit que vam dominar des de l’inici

Bona circulació de pilota en el nostre joc ofensiu  anotant tots els jugadors . Molt bona actitud defensiva amb ajudes que va saber fer front a la tàctica utilitzada pel rival de buscar al seu millor jugador interior.

En cap moment va perillar la victòria ja que el Blanes va dominar el marcador els quatre quarts.

Ja no es fruit de la casualitat, els nostres han assolit un bon nivell que mantenen cada partit on els jugadors aprofitant els minuts i coneixen cadascú el seu rol.

Continuem imbatuts a la segona fase. Quatre de quatre

Seguim Panteres!!

Força Blanes!!

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEM BLANES: 58
PIA OLOT A: 39

Avui l’equip ha demostrat a la pista que poden fer quan es surt amb bona actitud i amb ganes de jugar

Des del primer minut s’han avançat en el marcador i així s’han mantingut fins a finalitzar el partit.

S’ha fet bona defensa, s’han recuperat pilotes, i no han abaixat el ritme tot i ser poques jugadores i no poder fer rotacions per recuperar, queda pendent el tema dels tirs lliures, però de ben segur que poc a poc també es millorarà.

Agrair la col·laboració de la Berta i la Erika del cadet A.

Cal creure amb el que són capaces de cara els propers partits i mantenir aquesta actitut que segur que durà més alegries.

Força Panteres!

CADET MASCULÍ 1er ANY

UB SANT ADRIÀ: 61
INVOPORT CB BLANES: 69

El Blanes guanya en l’última jornada de lliga regular a la pista del cuer, que ha batallat amb molta fe i ha obligat les panteres a defensar el marcador fins a l’últim minut

Ara ve una petita pausa per recuperar sensacions, i afrontar amb el màxim d’il·lusió l’etapa final de la temporada. Aquests joves que jugant es van fent grans, aprenen que les coses costen; que les que costen es valoren més quan s’aconsegueixen; i que amb esforç per millorar, companyonia de grup, i respecte, el basquet mola. Acompanyem-los!

CADET B FEMENÍ

VEDRUNA GIRONA 07: 54
CADET B FEM.: 34

S’ha competit molt bé tot i la derrota

Derrota a casa de les gironines, però en el que hem marxat amb un bon gust de boca. Hem seguit amb la gran pressió a tota la pista que ens dona bon resultat i ha fet que fins a la mitja part estessim a dins el partit, inclús dominant el marcador a estones.

Però vàries circumstàncies han fet que el partit es decantés cap a les gironines, l’any de diferencia es nota, la lesió durant el partit d’una de les principals jugadores i algunes decisions arbitrals en moment claus, ens han portat a aquest resultat.

Però contents i orgullosos del bon treball i la entrega de les nostres panteres.

A seguir treballant !

CADET C FEMENÍ

F.D. CASSANENC: 69
CADET C FEM.: 24

Les nostres panteres tenen assumit que no guanyaran partits, perquè coneixen les seves mancances, però surten amb ganes i lluiten

Ha estat un partit que no ha agradat gens a la grada ni a les jugadores. Quan qui ha de corregir les males actuacions no ho fa, acaba sent un partit que pateixes molt, preocupats perquè no es facin mal.

Davant la impotència que les teves accions eren totes penalitzades i les de l’equip contrari no, no queda més que seguir lluitant. No vam poder disfrutar del partit, ni veure com jugaven les nostres noies.

El pròxim serà millor.

Força Panteres!!!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

PRE-INFANTIL A FEM.: 34
SABADELL BQ VALLÈS IFF U13: 75

Progressa adequadament

Últim partit de la 1a fase contra un rival de la part alta. Les nostres panteres han escorçat distàncies en tots els partits de la 2a volta gràcies a l’esforç,  perseverança i sobretot moral, que d’això en surten campiones.

Ara comencem una segona fase amb rivals més propers, esperem veure el resultats dels entrenaments de tota la temporada.

Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

CB BLANES: 57
BQ SABADELL: 84

Partit intens de les panteres davant un rival fort

Els dos primer quarts força igualats i al tercer quart els rivals trenquen el partit.  Tot i així les panteres no abaixen les mans i continuen lluitant fins al final. Un rival interessant al que més aviat que tard ens hi acostarem. Ànims panteres.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 18
BÀSQUET GIRONA: 69

Avui, davant del Girona el joc no ha fluït

Diu un paio que en sap molt que hi ha quatre tipus de coneixements: el proposicional, el procedimental, el perspectiu i el participatiu. Però, anem al partit. Tot el que es relaciona amb la normativa i les estratègies és un connexament proposicional i utilitza la memòria semàntica. El coneixement procedimental és el que s’adquireix mitjançant la pràctica: l’entrenament. El coneixement perspectiu es relaciona amb saber valorar les diferents alternatives i modificar un comportament en relació amb les circumstàncies. El coneixement participatiu fa conscient les nostres potencialitats i ens ajuda a entendre el paper que tenim dins del camp de joc. Aquest últim va agafat de la mà amb participació en la dinàmica grupal, no només del nostre equip sinó també de l’equip contrari, de la pista, de l’àrbitre, etc. El coneixement participatiu és un coneixement holístic que atura la racionalitat, Deixem de pensar en l’estratègia, en el soroll de la grada o en les regles del joc i ens deixem fluir per la màgia del bàsquet. Cal continuar entrenament i aprendre dels nostres errors.

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

C.B.BLANES PREINFANTIL B: 68
VILAFAN: 47

Comencem la segona fase amb victòria a casa

Partit on l’equip contrari es va presentar amb 7 jugadores. Van haver mots alts i baixos durant els 40 minuts, moments de molt bon joc col·lectiu i grans defenses, i altres moments de desconnexions i errades que no es poden fer. Hem d’intentar mantenir els bon ritme que vam poder mostrar durant estones i ser més efectives en atac, ja que seguim fallant cistelles fàcils que podrien haver fet que haguéssim guanyat per un avantatge molt superior. Seguim treballant per ser millors.

MINI A MASCULÍ

C.E. PALAMÓS: 111
C.B.BLANES: 61

Una derrota clara

Tot i que les nostres Panteres han plantat cara i han lluitat amb ganes, faltaba encert a cistella, més bona defensa i menys individualitats.
De tot s’aprén sobretot quant l’altre equip es superior. Aprenent día a día, partit a partit.

MINI FEMENÍ

F.D. CASSANENC A: 92
C.B.BLANES: 42

Primer partit i primera derrota de la segona fase

Tot i el resultat final en general hem vist un bon treball de les nostres panteres i bones jugades en equip. Com ha dit la Montse referint-se a les seves jugadores: ” a cada partit posem el cor i l’ànima, aprenem a tenir una actitud positiva i guanyadora, i de la derrota n’aprenem”.

Com sempre hi han coses a millorar i seguirem treballant!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS C.B.BLANES B: 44
UE CELLERA AMER LES PLANES HIPRA MIXTE: 31

Partit igualat al marcador fins a la part final on hem pogut agafar un bon avantatge que ens ha permès aconseguir la victòria

En els últims quarts hem apretat en defensa i en atac hem pogut finalitzar algunes jugades enllaçant bones passades.

Molt bona actitud de tots els jugadors tot i algunes desconnexions sobretot a la primera fase del partit.

A la fi, hem guanyat contra un equip amb més centímetres que feia preveure un joc  diferent al que hem mostrat.

Alegria al vestuari que aportarà un plus de motivació per als propers partits.

Seguim!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.