SOTS-25 MASCULÍ

SOTS-25 MASC.: 54
C.E. CALDES DE MALAVELLA: 78

Rival competit només una part

Partit igualat a la primera part (26-24) en la mateixa línia dels darrers partits jugats fins ara. En el tercer quart, l’equip no va aguantar el ritme degut a una defensa visitant més agressiva i que els nostres jugadors no van saber contrarestar. En el tram final del partit, l’equip es va deixar anar sense poder reduir la diferència obtinguda per l’equip visitant. Cal millorar molt el joc col·lectiu, el rebot i posar-li pausa quan l’equip contrari Intensifica el seu joc ja que en aquesta fase el nostra joc és caòtic.

CADET B FEMENÍ

BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS: 87
CADET B FEM. : 30

Rival molt superior
El Palamós va tenir un començament de partit impresionant, que ja va marcar la superiotat de cada una de les jugadores. Destacar que les rivals aquest any són un any més grans i ho estem patint.
De totes maneres, això ens fa crèixer com a jugadores i hem de destacar que les nostres panteres tot i veient la superioritat del rival, no han baixat mai els braços i això diu molt de la mentalitat del equip.
Som Equip! Som Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1R ANY

SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 48
C.B. GRANOLLERS 3: 66

Derrota de les panteres amb rival assequible

Entrada al camp algo dormits, que fa que costi entrar al partit. En atac força erràtics i en defensa certa manca d’actitud. Poc a poc, surt el joc de les nostres panteres que saben competir en aquesta categoria. Ànims i a seguir treballant equip!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

SESE A: 79
PRE-INFANTIL A FEM. : 36

Derrota en el primer partit fora de casa

Després d’un primer temps nefast en el que les panteres semblaven adormides van entrar al partit i van fer un 3rt temps (parcial 20-19) molt bo en el que van demostrar el seu potencial i tot el que han après fins ara.
A més a més, era l’últim partit de la nostra entrenadora Carla. Et desitgem que et vagi molt bé en aquesta nova aventura que emprens, et trobarem a faltar!

Seguim treballant i aprenent. Força Panteres!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.