Cròniques del cap de setmana del 3 i 4 de desembre de 2022

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA SÈNIOR A MASC.: 69
EL MASNOU BASQUETBOL: 48

Ens hem retrobat amb la victòria, en una jornada molt especial: el dia de la Presentació del Club

Amb l’equip gairebé recuperat de les últimes lesions, hem demostrat que sabem jugar com un equip. Molt centrats en el joc hem coordinat molt bé el joc ofensiu i defensiu. Bones finalitzacions de les jugades tot i que avui no hem estat gaire encertats en el tir exterior. La clau de la victòria d’avui ha estat la defensa i les ganes de voler demostrar que tot i ser un equip molt jove, si volem podem competir i donar murga a l’equip contrari. El moment apoteòsic del matx  ha estat quan el nostre cadet Roger Alum debutava amb el sènior i amb molta maduresa ha encistellat un triple, que tancava el marcador amb el 69-48. Felicitats per la victòria i a seguir treballant!!!!

SÈNIOR A FEMENÍ

VALL D’EN VAS: 64
CEIGRUP C.B. BLANES: 56

Partit complicat després de la presentació de l’equip rival

Partit molt complicat amb un parcial de sortida 22-10 que ens ha fet molt de mal, tot i així hem compatit però mai hem vist el partit guanyat.

Força Blanes!

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 49
BÀSQUET PORQUERES: 77

Mal partit del local

Mal partit de l’equip local, on mai no vam tenir opció de victòria davant un rival ordenat, amb un bon tir exterior ,bona circulació de baló i major intensitat, agrair l’ajuda dels júnior i sub 25,

que van venir ajudar l’equip.

Juguem per créixer!

SOTS-25 MASCULÍ

SOTS-25 MASC.: 77
C.B. SANT GREGORI: 86

Partit ajustat, on al final el marcador no ha sigut favorable

Tot i el resultat ha sigut un bon partit on hem treballat bé i de forma intensa durant tot el partit i sense baixar el cap.

En general s’ha vist una gran millora en el joc i competició de tots els sots-25..

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BESCANÓ: 33
INVOPORT SOTS-25 FEM.: 50

Segon partit de la tornada amb millors sensacions que el partit passat

Hem pogut aprofitar el nostre joc interior que físicament érem superiors.
Hem tingut mancança en el tir lliure que podríem haver aprofitat aquests tirs soles.
S’ha pogut recuperar una mica l’essència com a equip, però s’ha de seguir treballant per millorar els errors.

JÚNIOR A FEMENÍ

UER PINEDA: 34
JÚNIOR A FEM. : 62

Gran partit de les panteres envers a l’equip cuer de la classificació

Inici explosiu de les jugadores que han marcat ràpidament les diferències amb pressió molt forta i recuperacions de pilotes 0-15 en els primers minuts.

Han ofert molt bones jugades, molta intensitat en el joc que ha de servir pels propers partits.

17-51 a la mitja part que en la represa ha servit perquè les jugadores baixessin una mica el nivell.

Rotació a la banqueta donant minuts a la Berta i a la Giulia del B. Partit massa fàcil que serveix per pujar posicions i millorar errors.

Continueu treballant per mantenir aquest nivell.

Força Panteres i Força Blanes.

JÚNIOR B MASCULÍ

JÚNIOR B MASC.: 108
F. P. C. E. BEGUR: 32

Partit  de tràmit contra un rival de la part baixa de la tabla

Els jugadors blanencs molt superiors  tant a nivell tècnic com físic no han donat opció al rival. Han recuperat moltes pilotes i s’ha mogut la bola amb rapidesa aconseguit bàsquets fàcils.

Tots els jugadors han participat dels 108 punts que s’han fet. Felicitats!   Ara ens toca jugar finals per poder lluitar entre els primers de la lliga. Agrair l’ajuda dels cadets de primer any.

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEMENÍ: 43
C.B. TORELLO JF: 54

Partit en què les nostres han anat per davant fins que s’ha iniciat el quart període

S’ha comptat amb el suport de la Nàdia, la Maria i la Cèlia del Cadet A i per tant jugàvem amb 10 jugadores, s’ha notat a la pista i han ajudat a la recuperació de l’equip. Però tot i anant tot el partit per davant en el quart període la pilota no entrava a la cistella i un parcial de 6 a 21 ha donat un tomb al marcador i l’equip rival s’ha endut la victòria.  Tot i que el resultat no ha sigut favorable ha estat un bon partit i ha deixat un bon regust. Cal seguir així i treballant per millorar. Força panteres !

CADET MASCULÍ

INVOPORT CADET MASC. : 83
UB SANT ADRIÀ: 60

El Blanes guanya al cuer i tanca la primera volta amb 4 victòries i sis derrotes

Els panteres a la primera part han pressionat molt la sortida de pilota i  han estat encertats en el llançament, posant 20 punts de distància al marcador. La segona part no ha estat tant lluïda, i el St.Adrià ha seguit picant pedra sense desinflar-se,  demostrant que no hi ha cap rival petit en aquesta lliga. A seguir!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 28
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET ROIG: 66

Partit contra les 3res en la classificació

No hem sabut aprofitar que la Bisbal ha vingut només amb 6 jugadores. Continuem sense tenir intensitat en el joc, sense encert en els tirs. Les nostres Panteres no confien en elles mateixes, en tot el que poden fer.

L’equip tècnic exigeix esforç, intensitat, no mirar el marcador, només aprofitar el temps per aprendre cada minut, equivocar-se, per poder rectificar.

Continuarem entrenant per poder gaudir amb el joc.

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

PRE-INFANTIL A FEM.: 44
C.B. GRUP BARNA VERMELL: 78

No podem baixar els braços en aquest nivell

1a part molt intensa 27-33, amb bon joc i bona dinàmica. En el 3r temps s’han desconcentrat, hi han haguts errors en defensa, pèrdua de pilotes i les rivals ho han aprofitat per agafar distància.

Seguim treballant i aprenent. Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1r ANY

SABADELL BQ: 98
SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 40

Partit complicat contra un dels forts de la categoría

Partit amb intensitat contra un rival físicament superior. Un aprenentatge més, ara cal aprofitar les lliçons i seguir millorant.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

BÀSQUET GIRONA: 69
SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 25

S’apropen les festes del consum i l’ostentació capitalista del que s’ho poden permetre

Passem de llarg de les botigues de Girona i ens n’anem directament a jugar el partit. Ens trobem amb un dels equips forts de la competició. Bon inici de partit. Sortim a pista concentrats i amb una bona defensa. La pressió dels jugadors de Blanes impedeixen desplegar el bon joc de l’equip local. En el tercer quart la diferència és mínima. Però l’equip gironí comença a desplegar el seu joc. Els jugadors de Blanes no es deixen intimidar continuen pressionant i buscant moure la pilota per generar espais. Tot i no haver guanyat podem estar satisfets. Hem plantat cara i hem jugat bé contar un equip que, sense dutes, juga molt bé. No ens hem deixat emportar per la voràgine consumista. No li regalem res a ningú.

SABADELL BQ VALLÈS IFF U13: 80
CB BLANES A: 27

Partit molt intens sobretot físicament

A la 1a part han aguantat molt bé, guanyant fins i tot el 2n temps.

Però a la 2a part el joc massa intens de les rivals ha superat a les nostres Panteres.