Cròniques del cap de setmana del 5 i 6 de novembre de 2022

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA SÈNIOR A MASC.: 51
PIZZERIA CLÀSSIC-AECM MALGRAT: 61

Amb un pavelló omplert de gom a gom, primera derrota a ciutat esportiva  de les nostres panteres

Durant tot el partit hem anat a remolc de l’equip visitant, sense tenir cap opció a donar un tomb a l’electrònic.  S’ha vist un equip amb  les idees poc  clares, amb moltes precipitacions e indecisions  en el joc amb percentatges molt baixos en tir. Els entrenadors ho han provat tot tant ofensivament com  defensivament, però avui no ha estat el nostre millor partit. No hem sabut aturar al seu home  de referència , que no li ha tremolat el canell en cap moment. Aquesta derrota ens ha de fer reflexionar i ha de ser un punt d’inflexió , ens hem d’adonar que hem de redreçar el nostre joc competint els 40 minuts a un nivell d’exigència alta. Convé seguir treballant perquè la competició no s’atura, hem de fer  un canvi de rumb, la propera setmana tenim de nou, un desplaçament complicat. Gràcies a tota l’afició , que ha omplert la   pista vermella i ens ha animat malgrat tenir el marcador en contra. Força Panteres!

SÈNIOR C MASCULÍ

FARRERAS NADAL VILABRAREIX: 67
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C MASC. :  55

Partit molt desangelat el que ha jugat avui el sènior C al camp del Vilablareix

A la primera part les panteres han sortit molt fredes i l’encert de l’equip local ha fet que s’obrís una escletxa al marcador considerable. El nostre sènior C ha sortit més endollat al 3r quart i en l’últim període han aconseguit posar-se a 7 punts de diferència. Malgrat l’esforç, el Vilablareix ha encistellat 3 triples seguits i han aconseguit endur-se la victòria.

Setmana que ve contra el Salt i esperem poder tornar a la nostra millor versió. Força Blanes!

SOTS-25 MASCULÍ

SOTS-25 MASC.: 61
ATLETIC SILENC: 91

Partit on el resultat poder no reflecteix tot el treball realitzat durant 35 minuts

El rival relaxat i es va trobar un equip que els apretava en defensa, en atac va començar encertat, confiant en realitzar la passada extra, moure la pilota i mantenint-se mentalment serens davant un rival que sobretot desafiava en aquest aspecte amb una defensa excessivament física i dures.

Com a equip hem fet les primeres passes en trobar la nostra identitat a la pista: baixar el cul en defensa i dificultar la ofensiva rival al màxim i en atac moure la pilota i trobar la millor opció. Malgrat la derrota sento que hem fet el millor partit de la temporada fins al moment, els resultats acabaran arribant si seguim aquesta línia de treball en equip.

Seguim!

SOTS-25 FEMENÍ

CB NOU CAULES: 54
INVOPORT SOTS-25 FEM. : 68

Partit que físicament hem sigut superiors i en moments del partit ho hem sabut aprofitar

Malgrat el resultat que ha sigut favorable cap a nosaltres, hem de seguir millorant alguns aspectes. Encara que ens mantenim a dalt la taula, hem de seguir millorant setmana a setmana i corregir els petits errors que ens penalitzen.

Força panteres!

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 73
BÀSQUET GIRONA U18 VERMELL: 71

Gran partit dels nostres davant un gran rival

.Hem sortit amb gran intensitat defensiva, encert ofensiu i  cap pèrdua  que ha permès un 15-0 I un 26-9 al final del primer quart. Hem mantingut la mateixa tònica el segon quart 46-28  a la mitja part.

Com era d’esperar la curta plantilla (8 jugadors) davant una plantilla de 12 bons jugadors, la limitació en  rotacions, l’esgotament físic, les faltes personals(2 jugadors amb 5 i 3 amb 4 faltes) i els tirs de personal fallats (1 de 8) als minuts finals han anat reduint la diferència fins entrar a l’últim minut perdent de 4 punts.

Un temps mort ( èpic) on l’entrenador ha demanat als jugadors no  “morir a la vora del mar després de tant d’esforç” han desencadenat en dues grans defenses i dos triples que han capgirat el marcador.

Felicitats nois per la lluita i la superació. Destacar el gran encert en triples 12 de 20.

JÚNIOR A FEMENÍ

UE MATARÓ FM-JGF: 61
JÚNIOR A FEM. : 43

Derrota a Mataró en un partit molt igual fins la mitja part.

Tercer quart fatídic per les nostres amb un parcial de 17 a 5. Han lluitat fins el final però sempre han anat per darrera en el marcador i no han aprofitat les diverses oportunitats de posar-se per davant que hauria canviat el resultat final. Hem de millorar molt en aspectes com finalització de jugades i tirs lliures que avui haurien estat clau per la victòria.  12 de 40, punts importants per un partit tan igualat com el d’avui.

Continueu treballant i aconseguireu millorar. Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

JÚNIOR B MASC.: 77
CRISTINENC A: 87

Derrota en un partit igualat que mai vam tenir la sensació de guanyar

Partit amb alts i baixos de defensa i una falta d’intensitat que ha donat peu a molts punts de contra atac de l’equip contrari. Hem fallat oportunitats senzilles sota la cistella i no hem sabut aprofitar els problemes de faltes de l’equip rival.  Sortim amb una derrota però contents amb l’actitud dels nostres, toca continuar creixent i treballar pels pròxims partits. Seguim!

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEMENÍ: 54
C.B. FARNERS: 57

Derrota a l’últim segon

Un triple llençat per l’equip rival a l’últim segon ha evitat anar a la pròrroga en un partit molt igualat. No hi hagut grans diferències en el marcador anant dos tres punts amunt o avall al finalitzar els períodes. Partit que ha faltat intensitat falta de confiança del que es pot fer a pista i falta de concentració, el que provoca pèrdues de pilotes i errades que es podrien evitar.

Cal seguir treballant i sortir a la pista amb esperit guanyador i amb ganes de jugar. Força panteres !

CADET MASCULÍ

INVOPORT CADET MASC. : 57
UE MATARÓ HOMS-CBM: 74

Derrota davant un bon rival de preferent A l’any passat

L’equip rival ha defensat molt agressiu tot el partit, amb els ulls i les mans posades sempre a la bola dels panteres. El Blanes ha aguantat el tipus a pocs punts per darrere en el marcador, però no ha tingut massa encert en els tirs, (ni en els tirs lliures tampoc), i li ha faltat un punt de solidesa per fer el seu joc sota una exigència física asfixiant. Ha acabat cedint el major avantatge en els últims minuts de partit. Toca recuperar-se i seguir lluitant !

CADET A FEMENÍ

CADET A FEM. INTER: 71
BÀSQUET GIRONA U16 TARONJA: 62

Gran victòria per les panteres i orgull immens a les grades

Defensa espectacular i pressió molt eficaç de les jugadores.  Arribem a la mitja part 35-33 després d’una primera part molt intensa. Els primers minuts les nenes es i ens empaten amb facilitat. L’ entrenadora demana minut i els hi fa veure que no poden baixar el ritme de joc que portaven hi han de seguir donant guerra. Segueix el joc intens i seguim amb molt bona defensa fent una tercera part increïble. Final de partit 71-62 amb un últim temps de molt bon joc…

Molt bon partit panteres!

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM. : 33
PALAMÓS-QUERALT CASAS: 64

Notable millora de les nostres cadet

El marcador no reflexa el que ha sigut el partit. Les nostres panteres han competit molt bé durant les dos primeres parts, jugant de tu a tu amb el Palamós. Ha sigut en el tercer quart que l’encert a cistella de les contràries i la poca intensitat de les nostres panteres ha fet que el equip contrari s’en vagi en el marcador.  De totes maneres, bones vibracions i cada cop competeixen millor

Som Equip! Som Panteres! Força Blanes!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 12
CESET: 84

Partit que s’ha fet etern

Avui les nostres panteres han sortir sense ganes, desanimades. No aprenen dels errors. Els hi falta confiança, concentración i compromís.

Continuarem lluirant per canviar la mala ratxa!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

JOVENTUD BADALONA B: 100
PRE-INFANTIL A FEM.: 17

Derrota que no reflecteix la lluita de les panteres

A les nostres panteres els hi costa entra els partits, han anat de menys a més. Si tot el partit hagués estat com l’últim temps el resultat no seria ni de lluny el mateix. Els hi falta creure en el seu potencial. Seguim treballant i aprenent. Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC.: 66
CB ADEPAF TXOT’S: 60

Segona victòria del nostre equip en un partit força igualat.

Hem començat molt bé i ens hem emportat el 1° període. Després, en els períodes següents ens han anat igualant el marcador i fins i tot s’han posat per davant. Els 2 últims períodes però, s’ha fet una bona defensa amb intensitat, hem estat més encertats i finalment hem aconseguit la victòria.

Continuem a estones amb molts errors defensius, pèrdues de pilota i distraccions per falta de concentració. Hem de seguir treballant aquests aspectes. També hem de millorar l’encert en els tirs lliures.

Aquesta setmana hem tingut la baixa d’alguns jugadors. Esperem que es recuperin ben aviat.

Important victòria davant un rival que no ens ho ha posat fàcil!

Enhorabona a jugadors i entrenadors per la feina feta!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

CB ADEPAF TXOT’S: 45
SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 38

Partit emocionat

Els nostres jugadors es veien petits davant de les tres torres de l’equip d’ADEPAF. El físic s’enfrontava a la tècnica. Durant la primera meitat del patit una bona defensa de Blanes anul·la el joc físic i les idees de l’equip local. Tot i el poc encert davant de cistella, la pressió i la recuperació de pilota ens va donar una diferència de 10 punts a favor. A mitja part semblava ja havien trobat el mecanisme par doblegar a l’ADEPAF. Però el patit s’ha de jugar fins a final. Potser l’excés de confiança, o la urgència de rematar el partit, ens va fer oblidar això que ens havia donat tan bon resultat la primera meitat. A poc a poc, l’equip local es va anar encoratjant i els nostres Panteres es van oblidar de la tècnica. El partit se’ns va esmunyir de les mans. No totes les coses emocionats són alegres, però tot això que emociona ens mou i ens obliga a reflexionar. Aquest és el camí panteres!

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

BC TORROELLA: 57
COMAS IMMOBILÀRIA PRE-INFANTIL B FEM. : 33

Partit complicat del preinfantil B femení a Torroella

Derrota de les blanenques.  Partit on hi ha hagut moltes desconnexions en defensa i falta d’encert en atac. Els dos primers quarts hem sortit adormides i això ha condicionat tot el partit. Falta seguir competint els 40 minuts de partit i estar concentrades en totes les situacions de partit.

Seguim treballant i aprenent juntes! Força Panteres!

MINI A MASCULÍ

SHOPPINS MINI A MASC. : 77
BC FONTAJAU IN2IN NEGRE: 62

Una victòria molt merescuda i lluitada en un partit molt intens

Durant la primera meitat van entar molt igualats, tot i començar fort l’equip contrari. Les nostres panteres van saber reaccionar amb una bona defensa i atac fins l’últim minut amb molta energia emportant-se la victòria , encara que amb poc encert a cistella durant tot el partit. Continueu així, amb aquestes ganes! Felicitats!

Força Panteres!

MINI FEMENÍ

UC CELLERA AMER LES PLANES HIPRA: 42
MINI FEM. : 90

Victòria de les nostres panteres

S’ha lluitat de principi a fi, hem sabut mantenir la intensitat durant tot el partit. Bon joc i un bon treball defensiu de les nostres jugadores. Seguim així!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS MINI B MASC. : 5
CH HOSTALRIC GROC: 55

Partit sense història pel que fa el marcador.

Des de les primeres jugades s’ha vist una diferència molt gran entre els dos equips. Passats els primers minuts de joc, ja es podia palpar una decaiguda en la moral dels nostres jugadors, que veien com una vegada i una altra no podien completar una jugada en atac i rebien punts fàcilment en defensa. Poc a poc, s’han anat refent i han recuperat l’ànim tot i que la dinàmica del partit era la mateixa. Moltes dificultats en atac i feblesa en defensa. Partit dur però que ens servirà per seguir creixent individualment i com equip.

Seguim!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.