SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 76
CESET: 77

Mostrant un bon joc en un partit complicat, perdem per la mínima a la pròrroga

L’equip gironí, des del minut 1 deixa entreveure un dels seus grans potencials, el tir exterior. Encaixem un 2 – 10 en l’inici del matx, però reaccionem amb intensitat defensiva i idees més clares en atac. En l’electrònic hi ha moltes alternances,  amb un joc intens i dur  (22-23).

En el segon quart donem un tomb al marcador (25-19) molt encertats des de la línia de 3 i circulant molt bé la pilota trobant tirs còmodes.

A la represa, el CESET  marca el ritme del partit, ens mostrem  tous en defensa propiciant cistelles fàcils a l’equip visitant  que igualen el marcador (9-15).

En el 4t període, amb un avantatge de 7 punts,  comencem  a perdre pilotes i errar cistelles importants (tirs lliures) que ho aprofita l’equip contrari per desestabilitzar el partit i empatar  dins del temps reglamentari 69-69 . La pròrroga ha estat molt igualada i renyida, decantant-se en la darrera jugada per l’equip gironí.

Felicitar el joc i la implicació dels nostres jugadors que han demostrat bon joc a la pista.Seguim treballant panteres!

SÈNIOR A FEMENÍ

C.B. PARETS: 36
Ceigrup CB Blanes: 46

Partit a fora, on  les nostres  jugadores han aconseguit prendre la davantera en la segona part

Les jugadores han mantingut la seva avantatge durant la resta del partit, especialment en el primer quart de la segona part, on han ampliat la seva avantatge amb un marcador de 11-22. En general, el ceigrup blanes ha demostrat una gran capacitat ofensiva i defensiva en el partit, el que els ha permès obtenir la victòria final. Felicitats noies per la nova victòria.

SÈNIOR B MASCULÍ

SÈNIOR B. MASC: 73
CESET: 65

Gran victòria davant el líder de la classificació

Partit en què vam poder tornar a trobar-nos amb la victòria i gaudir de moments brillants de joc col·lectiu, a més de contraatacs ràpids i un bon percentatge d’encert al tir exterior

Juguem per créixer, força Blanes.

SÈNIOR C MASCULÍ

CB PALAFOLLS 72
INS. OFTALMOLÒGIC FELIP CB BLANES 97

Partit molt plàcid per part dels blanencs que s’enfrontaven als últims classificats de la lliga

Des d’un bon inici les panteres van saber marcar el seu joc i, malgrat la zona que el Palafolls va plantejar durant els 40 minuts de partit, el nostre sènior C va saber fer-se-la seva i endur-se el partit.

Ara ja toca pensar amb els dos últims partit de lliga i intentar quedar el més amunt possible. Endavant Blanes, som-hi Panteres!

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 76
SANTA COLOMA A: 69

Partit jugat de tu  a tu des del primer moment, on l’atac s’imposa a les defenses

22/21 primer quart ,44/36 mitja part. El Sta.Coloma no ha abaixat els braços i s’imposa 12/15 el tercer quart. L’últim quart es manté igualat i a falta de 1:30 la diferència és de 5 punts 72-67.Hem sabut gestionar el final del partit sense perdre el control,76-69 final.

La propera jornada juguem a Vic, líder amb només 2 derrotes, una amb el segon i l’altre amb

nosaltres. Intentarem ser l’únic equip que els guanyi dues vegades. Segur que ho intentarem.

Força Blanes.

JÚNIOR A FEMENÍ

SESE: 51
C.B. BLANES: 56

Victòria amb patiment. Gran victòria per afrontar el tram final de la lliga

Partit molt igualat des de principi amb alternances en el marcador.
Segon quart jugat amb intensitat arribant a la mitja part +12.
En la represa s’ha pogut mantenir la diferència però amb molta dificultat.
Quan tot semblava que estava controlat ha arribat el descontrol. Nervis a pista, manca d’encert en el tir lliure i a escassos minuts ens posem 51-49.
Tornaven a patir el fet de no acabar de tancar el partit.
Amb un temps mort i pressió a pista s’ha aconseguit donar la volta de nou al marcador arribant a una victòria merescuda i important per aconseguir una 5a plaça final.
Últims dos partits per demostrar qui sou.
Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MACULÍ

JÚNIOR B MASC. BLANES: 70
C.B. SANT NARCÍS: 59

Últim partit de la temporada a casa amb una victòria poc vistosa

Tal com va passar al partit d’anada els nostres van sortir amb molta tranquil·litat que va permetre a l’equip rival dominar tots els aspectes del partit i el marcador durant casi tot el quart, acabant  21-20.

Al segon quart la segona unitat dels Blanencs va sortir molt concentrada dominant el quart deixant en només sis punts al Sant Narcís, tancant el quart 32-26.

Després del descans l’equip rival amb moltes ganes de guanyar el partit va sortir a per totes i va donar la volta al marcador fins arribar a un ajustat 48-50.

A l’últim quart, les Panteres veient que se li escapava el partit es van posar el mono de treball, van començar a apretar en defensa ofegant a l’equip visitant anotant de totes les posicions tancant el partit  amb la màxima diferència 70-59.

Agrair l’ajuda d’en Xavier del Cadet i d’en Isaac Nacenta del Infantil.

Felicitats equip! Força Blanes!

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEM. BLANES: 70
C.B. FARNERS: 44

Victòria treballada des del primer minut

S’ha sortit a la pista amb ganes de jugar amb intensitat i sobretot ganes de guanyar i això s’ha vist reflectit en el joc durant tot el partit.

El coixí aconseguit de 17 punts  en el primer període que ha finalitzat 23-6 ha aportat tranquil·litat. La resta de períodes també s’han guanyat augmentant la diferència fins el final del partit.

S’han recuperat pilotes, s’ha fet bona defensa, jugades d’equip i han mantingut el ritme, tot i el cansament.

Un però del partit, els tirs lliures , 4 de 12. Tema pendent per deures.

Cal seguir treballant i aprenent que encara no s’ha acabat. Donar les gràcies a la Maria i la Erika del Cadet A per els seu suport.

Enhorabona, Força panteres!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 53
LLUÏSOS DE GRÀCIA: 72

Bona imatge davant el coolíder tot i la clara derrota

Partit contra el coolíder de la classificació que a la primera volta ens va superar per vint-i-set punts de diferència, 70-43.

L’equip havia estat preparant el partit  per sorprendre al rival i al primer quart ho va aconseguir amb una pressió 1-3-1 a tota la pista que feia que les de Barcelona no juguessin còmodes i perdessin forces pilotes, 13-13 i igualtat total.

Al segon període la tònica era la mateixa, igualtat 23-23 a tres minuts per arribar a la mitja part. Però un parcial de 6-13 amb tres triples visitants ha fet que el quadre de Gràcia prengués la iniciativa al marcador a l’arribar al descans, 29-36.

L’inici de tercer quart no ha estat bo, costava anotar i la despesa física de l’equip, amb només vuit jugadores, començava a passar factura davant un equip rival que no ha baixat el ritme de partit en cap moment gràcies a les contínues rotacions de les seves onze jugadores. Parcial d’11-19 per sumar 40-55 al marcador.

Un parcial de sortida al darrer quart de 0-7 ha enterrat qualsevol possibilitat de remuntada, però les nostres, tot i el cansament, han competit fins al final. 13-17 de parcial a aquest període per deixar el definitiu 53-72 i la sensació que aquest equip amb una plantilla més amplia hagués pogut estar molt més amunt.

Queden dos partits per acabar el campionat i s’ha de seguir treballant com fins ara.

Força Blanes, força Panteres!!!

CADET B FEMENÍ

UCAP U16 TXOT’S BLAU: 71
CB BLANES B: 43

Orgullosos tot i el resultat

El resultat no diu el que ha passat a la pista. Gran primera part de les nostres jugadores que han sorprés a les de Perelada, amb un joc de molta presió i encert a cistella arribant al descans amb un esperançador 28 a 27. Però el cansament i el encert de les contraries han tret del partit a les nostres panteres, sobretot en el ultim quart, a on ja han donat el partit per perdut. Pero insisteixo en destacar la gran millora que está duent a terme aquest equip i que segur en un futur no molt llunyà, donará els sus resultats.
A seguir treballant !!!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 10
C.B. FARNERS: 79

Les nostres jugadores s’han vist superades des del principi per un rival més intens en el joc

S’han perdut moltes pilotes i ha faltat molta concentració.

S’ha de seguir treballant. Força panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1r ANY

SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 49
BQ SABADELL: 105

Partit fluixet de les panteres que s’han vist superats per un equip més intens i amb bona actitud defensiva

Moltes mans i ràpides sortides al contraatac del rival han aconseguit trencar el marcador. A seguir treballant en una dura categoria. Ànims panteres.

BQ SABADELL: 65
SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 46

Partit radicalment diferent al d’ahir contra el mateix rival

Les panteres han competit a un rival superior de tu a tu. Bona actitud defensiva i actitud a pista. Aquest és el camí panteres, millorant dia a dia. A seguir creixent peques.

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

Nayox CBF Lleida: 63
CB Blanes: 29

Partit aplaçat de la 1a jornada i 2n partit del cap de setmana contra les mateixes rivals

1r temps molt igualat, 10-8, amb molta intensitat i bon joc per part dels dos equips. Però, el resultat s’ha anat separant per culpa de la calor de les terres de Lleida i el fet que sembla que els hi fa por tirar a cistella.

El resultat no reflecteix el bon joc i han jugat millor que el dia anterior.
Cal reforçar el tir a canasta. A seguir treballant!

Força Panteres!

MINI A MASCULÍ

C.B.BLANES: 41
C.E. PALAMÓS: 91

Una contundent derrota

Tot i lluitar tot el partit les nostres panteres ,l’equip rival eran superiors tant en atac com en defensa ,i han dominat tots els quarts. Tot i així han continuat amb força.

Aprenent día a día, partit a partit . Força Panteres !!!

MINI FEMENÍ

C.B.BLANES: 47
F.D. CASSANENC A: 95

Derrota contra les primeres de la classificació

Tot i el resultat final en general hem vist un bon treball de les nostres panteres i bones jugades en equip. Cal destacar que malgrat la superioritat de les rivals hem aconseguit guanyar algun període i d’altres han sigut força ajustats. Les nostres panteres no s’han rendit! Com sempre hi han coses a millorar i seguirem treballant! Força Panteres!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.