SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA SÈNIOR A MASC.: 57
TRIOMF-UB.MIR: 86

El sènior masculí entra en bucle

L’equip visitant s’ha mostrat superior des del minut 1. Al primer quart, hem encaixat un parcial de 8 a 24, que ha marcat el desenllaç del matx. No hem sabut aturar el seu tir exterior ( 11 triples visitants per 2 triples locals). La impotència d’escurçar l’electrònic s’ha apoderat de les panteres, mostrant precipitacions en les jugades . El 2n ( 18-22) i el 4t(22/24)  quart han estat més competitius i igualats però la diferència al marcador no s’ha pogut reduir. Necessitem retrobar-nos amb la victòria i confiar en les nostres possibilitats. Tenim un equip molt jove ( a estones teníem un 5, amb una mitjana de 21 anys) i amb moltes ganes de jugar. Som un equip que tenim molt a dir, sinó temps al temps.

Som panteres, som Blanes.

SÈNIOR A FEMENÍ

C.B. PALAMÓS: 49
CEIGRUP C.B. BLANES: 58

Partit molt igualat durant tot el partit

Durant la primera part del partit hem jugat ha un ritme baix, influenciat pel ritme del  equip contrari tot acabant dos punts per sobre a la mitja part.

En el tercer quart s’ha millorat el ritme i mica en mica ens hem distanciat fins el final del partit, que hem acabat vuit punts per sobre.

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 65
BÀSQUET ARBÚCIES: 58

Victòria merescuda en un partit que ens va costar entrar en joc

El primer quart, amb un joc apàtic i sense idees, però que acabem amb cert avantatge (17-15).

Un segon quart amb massa individualisme i poc joc col·lectiu, però tot i així vam anar amb cert avantatge al descans (31-28). Durant la segona part del partit vam poder millorar com a equip i

ens va permetre circular millor la pilota, amb un bon tir exterior i bons contraatacs que ens va permetre emportar-nos la victòria.

SÈNIOR C MASCULÍ

A.E. BEGUR: 57
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C MASC. :  86

Un partit amb molts nervis davant de l’últim classificat de la lliga

El Begur va arribar a guanyar d’11 punts, però el Blanes va saber reaccionar al segon quart i retallar distàncies. Les panteres va saber jugar amb paciència i a partir del 3r quart ja van avançar-se al marcador i ja no van perdre el marge fins al final.

Ara a seguir amb el treball i pensar amb el partit contra l’Hostalric. Força Blanes!!

SOTS-25 MASCULÍ

CALDES: 88
SOTS-25 MASC.: 44

Derrota al camp del Caldes

Ens vam trobar un equip que ens va superar en totes les facetes del joc, amb molt d’encert i molt treballat. Tot i això, seguirem treballant.

Seguim creixen

SOTS-25 FEMENÍ

INVOPORT SOTS-25 FEM. : 49
SANT GREGORI: 40

Comencem la 2a volta amb una victòria molt disputada i merescuda

Hem pogut aprofitar els avantatges físics nostres. Malgrat el primer quart que vam estar molt ajustades, vam saber créixer durant tots els següents minuts per acabar i mantenir-nos invictes.

Aquesta setmana, s’ha de seguir amb la mateixa dinàmica, entrenar com sabem per el proper partit contra Onyar.

JÚNIOR A FEMENÍ

GRAMENET: 55
JÚNIOR A FEM. : 53

Derrota en l’últim sospir

Inici de partit amb molts nervis sense acabar de situar-se a la pista i el rival jugava molt còmode a causa de la falta de pressió i precisió de les nostres jugadores.

Sempre anant a remolc no és fàcil jugar i els nervis augmenten.

No ha estat fins el tercer quart, esplèndid, on semblava que tot podria canviar amb un 8-19 per col·locar-se per davant en el marcador.

Últims segons d’infart amb una avantatge d’un punt que amb l’errada de tirs lliures i l’encert de la grama en els dos últims han capgirat el marcador.

Llàstima però l’esforç ha valgut la pena, amb 8 jugadores per culpa de les lesions s’ha notat la manca de rotació en la banqueta.

Continuem treballant per a millorar que hi hauran molts més partits com aquest.

Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

C.B. SANT NARCÍS: 71
JÚNIOR B MASC.: 43

Comencem la segona volta amb derrota

En el partit d’avui el rival ha mostrat molta més solidesa i rodatge que nosaltres.

Durant el primer quart ha semblat que érem capaços de ficar-nos en  el partit, però els locals han jugat bé les seves cartes i nosaltres hem seguit amb mals percentatges en el tir, trencant el partit de manera definitiva en el final de l’últim quart quan ens han fet un parcial de 17-4.

Ara  ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt.

Seguirem treballant. Força Blanes!

Agrair l’ajuda dels 3 cadets de primer any.

JÚNIOR B FEMENÍ

BC FONTAJAU IN2IN: 45
JÚNIOR B FEMENÍ: 27

Partit molt fluix de les nostres panteres

Només s’ha plantat cara durant el primer període que s’ha guanyat, i a partir del segon període  han tingut molt poc encert de cara a la cistella, i l’equip rival la resta de períodes anat marcant distàncies acabant amb aquest resultat.

Cal seguir treballant.

Força Panteres!

CADET MASCULÍ

INVOPORT CADET MASC. : 72
LA SALLE MANRESA: 64

Els Panteres aconsegueixen una treballada victòria davant el campió d’Inter de l’any passat

La primera part ha estat dels bagencs, i només les individualitats han salvat el Blanes d’enfonsar-se més en el marcador (-6). A la represa s’ha apretat més en defensa i un atac més fluid ha portat el Blanes a guanyar en un final ajustat.

Força Blanes!

CADET A FEMENÍ

CADET A FEM. INTER: 48
PIA OLOT: 50

Resultat totalment injust

El blanes es troba amb dues baixes importants, quedant l’ equip amb 7 jugadores a la banqueta.

Inici del partit, amb bona defensa, però manca de pressió al contrincant.

Al llarg del partit, els hi costa poder agafar un bon ritme d’atac, estant per sobre en el marcador, però sense agafar avantatge suficient per poder evitar una remuntada del equip  contrari, amb ajuda d’un arbitratge, dubtós de ser correcte.

Últim parcial les nostres panteres. Apretant aconseguim esta igualades al marcador, però una vegada més… Les injustícies externes fan impossible el control del partit, quedant 4 jugadores a pista.

S’ha de seguir lluitant i aprenent a digerir per poder seguir en aquest esport que tan ens agrada.

Força Blanes!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 32
F.D. CASSANENC: 71

Un altre partit on les nostres jugadores s’han vist superats des del principi

S’han perdut moltes pilotes i ha faltat concentració. Ens falta millorar sobretot en intensitat i balanç defensiu. S’ha de seguir treballant i segur que millorarem en els propers partits.

Força panteres!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

BÀSQUET ATENEU MONTSERRAT 2010: 75
PRE-INFANTIL A FEM.: 15

El resultat no reflecteix la intensitat del partit

Quan vas a un partit amb només 7 jugadores lo normal és tirar la tovallola, però les nostres panteres ho han donat tot i més fins a l’últim segon de partit. Han fet que les rivals s’hagin de guanyar cada punt. Seguim amb la manca d’encert a cistella però amb molt bones sensacions.

Seguim aprenent.

INFANTIL MASCULÍ 1r ANY

C.B. SANT NICOLAU: 91
SHOPPINS INFANTIL MASC. 1r ANY: 35

Derrota de les panteres contra un dels rivals forts de la categoria

Inici de 1er quart molt bó que obliga al rival a demanar temps mort. Poc a poc, però s’ha imposat el joc del rival. Bona actitud dels nostres tot i la diferència en el marcador. Seguiu així nois.

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC.: 57
C.B. GUÍXOLS: 63

Partit igualat que podríem dir que hem perdut en el últim minut i mig del partit

Hem començat bastant adormits i ens ha costat entrar en el partit. L’equip contrari ens ha agafat una avantatge considerable.

Cap a la meitat del partit hem recuperat el marcador, dominant el rebot i millorant l’encert a cistella.

El partit s’ha igualat i l’últim període no l’hem sabut jugar prou bé. Ens hem precipitat massa en atac i ells en canvi han estat molt encertats. Es troba a faltar en els atacs jugar la pilota més en equip i no precipitar-nos tant buscant individualitats. Són aspectes que s’han d’anar treballant.

Els tirs lliures també han sigut força decisius. Ells han estat més encertats que nosaltres i sobretot en els moments clau del final.

En general, ha sigut un partit lluitat que no hem sabut rematar.

S’ha de seguir creixent i millorant. Força panteres.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

C.B. ROSES: 70
SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 30

Què fem quan les coses no surten? Definitivament, no busquem culpables

La ciutat de Roses ens dona la benvinguda amb un vent fred. El partit comença amb bones sensacions. Els jugadors de Blanes mouen bé la pilota i troben el camí cap a cistella fàcil. Però l’equip de Roses capgira el cercador i al tercer quart ens marca catorze punts. Els jugadors de Blanes s’enfonsen. Tot intent de remuntada és estèril. La cistella es fa petita, els rivals grans, les passades no arriben a destí, els rebots cauen a les mans de l’altre equip, la pressió atmosfèrica, la intensitat del vent sobre la badia de Roses. No busquem culpables. Treballem per trobar solucions. Seguim!

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

C.B. VALL D’EN BAS: 76
COMAS IMMOBILÀRIA PRE-INFANTIL B FEM. : 36

Partit difícil al camp de la Vall d’en Bas

Primera part complicada on ens hem sentit una mica perdudes per la pista i superades per les rivals. A partir de la mitja part hem fet un canvi de xip i hem jugat els últims 20 minuts. Durant la segona part hi ha hagut força encert i defensa per part de les panteres on han pogut disfrutar. Hem de donar les gràcies a la Keila i la Jessica del mini per la seva ajuda. Seguim creixent.

MINI A MASCULÍ

SHOPPINS MINI A MASC. : 64
BÀSQUET ARBÚCIES: 14

Una altra victòria cap a casa

Tot i posar moltes ganes l’equip contrari , les nostres Panteres han sabut dominar el partit.

Es veuen gaudir i comencen a fer jugades compartides molt maques. Han estat molt bé tant en atac com en defensa, amb la mateixa intensitat fins al final. Continueu així!

MINI FEMENÍ

UNI LAIA PALAU U12: 96
MINI FEM. : 51

Derrota contra un rival que ha sigut clarament superior

Malgrat la seva superioritat hem aconseguit guanyar dos períodes. Marxem cap a casa amb la sensació que podíem haver fet més. Cal seguir treballant.

Força Blanes i força panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS MINI B MASC. : 15
LA SALLE PALAMÓS: 65

Un altre partit amb una clara diferència entre els dos equips

Seguim veient coses positives a cada partit que reflecteixen la bona dinàmica d’entrenaments que està duent l’equip. Aprenem en cada partit i en cada entrenament i ens preparem per poder competir bé contra equips de nivell similar al nostre.