Cròniques dels partits del 12, 13 i 14 de febrer de 2022

Sènior A masculí

C.B. VIC: 85
C.B. BLANES: 69

Sense opcions

Partit complicat en el desplaçament matinal a terres vigatanes. Les nostres panteres sempre han anat a remolc de l’equip local, que amb un joc dur i agressiu han pogut superar qualsevol sistema defensiu. Aquesta intensitat local, amb molt de contacte físic, ha intimidat el nostre joc arribant a estar trenta punts per sota al marcador.

Les pèrdues de pilota han estat la tònica negativa del matx, cada pèrdua proporcionava una cistella còmoda als nostres rivals. L’encert cara a cistella de l’últim quart (18-25) ens ha permès reduir la diferència en el marcador.

A seguir treballant pel pròxim partit a casa💛🖤💪

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 56
C.B. QUART: 45

Miren cap amunt

Partit de les nostres sèniors amb un molt bon inici, gràcies a això hem pogut estar per davant durant tot el partit.

Una victòria molt important. Seguim💪🏼🖤💛

Sènior B masculí

C.B. GUÍXOLS: 63
C.B. BLANES: 59

Condemnats per l’ansietat en atac

Partit que ja sabíem que seria complicat. I així ha estat, males defenses i pèrdues de pilota  han donat vida al rival que sumant els punts de segona oportunitat han fet que no poguéssim tancar al partit amb victòria.

Seguirem treballant per canviar la dinàmica i l’estat actual.
Som-hi Blanes💛🖤

Sènior C masculí

C.B. VILABLAREIX: 57

La intensitat defensiva dona una nova victòria

Després de l’eufòria de setmana anterior, on es va derrotar el líder invicte, tocava seguir amb al dinàmica positiva i no va ser fàcil. El Vilablareix va sortir amb molta empenta, movent bé la pilota i anotant des de fora, aconseguint un avantatge d’onze punts al final del primer quart (26-15). A partir del segon quart l’equip va estrènyer més la defensa, pujant les línies de pressió i acabant amb bàsquets fàcils, això va permetre capgirar el resultat amb un parcial de 3-23, que deixava el marcador en un 29-38 al descans.

La bona tendència es va poder mantenir durant la segona part, consolidant l’avantatge aconseguit i gaudint d’un final còmode. Al final 57-69 i victòria per les panteres.

Un altre cop el percentatge en tirs lliures ens queda com a espina clavada, hem de seguir millorant en aquest aspecte ja que ens pot passar factura en el futur.

Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛🔥

SOTS-25 masculí

C.B. QUART: 65
C.B. BLANES: 53

El primer quart marca el desenvolupament del partit

La distància de tretze punts aconseguida al primer període pel Quart va ser insalvable posteriorment.
Moments complicats per l’equip que tot i intentar-ho comença una lleugera baixada de braços general.

Ànims i a entrenar amb força!

SOTS-25 FEMENÍ

CESET: 59
C.B. BLANES: 47

La manca de rotació passa factura

Nova jornada amb l’equip minvat per les baixes, les 7 jugadores disponibles han disputat un partit molt ajustat, frec a frec fins la meitat del tercer període. A partir d’aquí el cansament ha començat a fer acte de presència, que juntament amb els errors defensius i les males decisions en atac han passat factura i ens han tret l’opció a la victòria.

Malgrat els contratemps continuem lluitant
💛🖤💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.E. SANT NICOLAU: 70

Derrota dolorosa per la mínima

Bon partit amb ritme frenètic amb un primer quart dominat pels nostres amb reacció local i empat en el marcador al descans. Segona part molt igualada amb intercanvi de cops i molta intensitat. Així arribem als últims 24 segons on anaven 3 amunt al marcador i no vam saber rematar. Darrera posició de pilota per a nosaltres a manca de 2,5 segons i 1 punt per sota que no vam tenir la fortuna de materialitzar. En línies generals bon partit que es decideix per detalls. Com sempre algunes pèrdues de pilota regalades i cistelles fàcils ens van penalitzar. Hem d’aprendre a gestionar aquests detalls, al final una pilota perduda és un partit perdut.

Força Blanes i endavant !!🏀🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 61
C.B. VILASSAR DE MAR: 46

Partit difícil amb un rival directe, tot i guanyar no s’ha jugat amb intensitat

El Vilassar estava més ficat el partit però la falta d’encert ens ha afavorit. A nosaltres ens ha falta més encert, principalment en els tirs lliures. Al tercer quart l’equip visitant ha fet zona i les nostres jugadores l’han atac molt bé.

Ens queda un partit molt important contra el Lloret, hem de seguir treballant 💛🖤💛🏀🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. FARNERS: 61
C.B. BLANES: 40

Tercer quart fatídic

Les nostres panteres han mostrat una actitud competitiva durant la primera part del matx. Amb una intensa defensa i arribant molt bé a les ajudes, han jugat de tu a tu amb un rival amb més alçada i fortalesa física. Amb els dos primers quarts molt igualats, els dos equips han marxat a la mitja part empatats a 20.

A la represa, els blanencs han sortit amb les idees poc clares i mostrant molt baixa intensitat defensiva encaixant un parcial en contra de 26 a 6. Aquest tercer quart ha marcat la diferència del partit, ja que l’últim quart també ha estat molt renyit però la diferència era massa alta per redreçar el partit.

Nois, hem d’aprendre a competir els 40 minuts. Som-hi panteres!!! 💛🖤🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

JOVENTUT BADALONA: 63

Un mal inici passa factura

Nova derrota de les nostres que els hi ha costat entrar en el partit. Han anat de menys a més, però han perdut moltes pilotes i no s’ha tancat el rebot.
Encara i així s’han vist moments de molt bon bàsquet. No han baixat el cap però ens falta continuïtat en el joc.

Ànims i continueu treballant.
Força Panteres i Força Blanes 🏀💛🖤

CADET A FEMENÍ

B. VEDRUNA PALAMÓS: 46

Victòria de les nostres panteres en un partit que anat de menys a més

Un primer període molt igualat, ja que ha costat una mica connectar amb el partit. A partir del segon període les nostres han començat a marcar diferències al marcador i han seguit així fins al final del partit. En el tercer i principis del quart període la falta de rebot, la pèrdua de pilotes i la pressió de l’equip rival han escurçat la diferència, però al final les nostres han reaccionat en defensa i amb contraatacs ràpids finalment s’han endut la victòria.

Cal seguir treballant molt.
Força panteres !!!💪🏻🏀💛🖤

C.B. BLANES: 32
C.E. PALAMÓS: 59

Planten cara mitja part

Derrota del cadet A femení en un partit que durant el primer i segon període les nostres han sortit a lluitar, plantar cara i concentrades anant frec a frec.

Després del descans l’equip ha sortit sense empenta, ni actitut lluitadora, desconcentrades, i l’equip rival ens ha fet un parcial de divuit punts que les nostres, no tant sols no han pogut escurçar, sinó que s’ha vist ampliat en el quart període.

Cal seguir treballant
Força Panteres !!!!💪🏻🏀💛🖤

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 54
DIAGONAL MAR: 57

Els detalls marquen el desenllaç del partit

Partit amb un inici de joc una mica enrevessat on no sortien gaire bé les coses. El contrincant ha sortit a per totes i les hem pogut anar aguantant perquè no agafessin un gran avantatge.

A la segona part les nostres han agafat confiança i han sabut aguantar molt bé en defensa i tallar moltes passades de jugada, creant una intensitat de joc  que les ha permès igualar el marcador.

El Diagonal era arribar a cistella i encertar, i les nostres han errat forces accions sota cistella, motiu que ha portat a no poder fer-nos amb la victòria.

Si analitzem el partit, sabem que haguéssim pogut endur-nos-el amb una mica més d’encert. Moralment seguim fortes, esperant recuperar lesionades.

Per tant noies… a seguir treballant per créixer.
💪🏼💛🖤🏀

C.B. BLANES: 36
M. BOET MATARO 3 V.: 91

Competeixen davant d’un rival molt superior

Primer temps de partit amb dues remuntades de deu punts de les nostres panteres amb un joc intens per part del dos equips.
Al segon temps han seguit amb la mateixa tònica amb el Blanes sempre anant per sota del marcador, però aconseguint amb una bona defensa que no agafessin un gran avantatge, cosa que no s’ha pogut evitar al tercer temps, on ens han robat moltes pilotes i  aconseguien entrar a cistella sense que les nostres poguessin fer res.

L’avantatge ha sigut brutal, cosa que ha provocat que ens acabessin guanyant de una gran diferència.

Gràcies a les infantils per venir a ajudar al nostre equip per cobrir les tres baixes que tenim.

A seguir lluitant! 💪🏼🖤💛🏀

INFANTIL masculí

C.B. MOLLET: 72
C.B. BLANES: 67

Superats a la recta final en un bon partit

Partit trepidant al camp del segon classificat, on el Blanes ha caigut derrotat després d’anar pel davant  del marcador fins a la meitat de l’últim quart. Els panteres han estat agressius en defensa i han sabut anotar, però han pagat  el handicap de concedir 39 tirs lliures al rival (per 13 de propis), que junt amb la davallada de reserves d’energia i frescor dels últims minuts ha resultat determinant.

S’ha competit i s’ha fet bon basquet!

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 66
B.C. TORROELLA: 44

Tot i el resultat favorable ha estat un partit molt intens

Les panteres han sortit amb molt bona actitud i mica en mica han anat obrint escletxa al marcador. Bona defensa i atac, davant un bon adversari. Aquest és el camí més enllà de victòries o derrotes.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 57
C.P. SANTJOANENC: 11

Partit tranquil

Abans de començar el partit les nostres jugadores ja l’havien guanyat, efectes del Covid. Han jugat un bon partit. Tot i així ha sigut un bon moment per posar en pràctica noves estratègies per preparar- les pels partits futurs.

Partit intens i dur el que s’ha plantejat a Girona

Les panteres han començat una mica adormides i s’han vist sorpreses per un joc intens desplegat pel rival que ha sabut jugar les seves cartes durant tot el partit. En el primer temps el rival ja ha agafat un bon avantatge que l’ha ajudat a anar per davant en tot moment. Els nostres minis, però, en cap moment han abaixat els braços i han seguit jugant amb bon joc en defensa i atac però que no s’ha vist recompensat ja que la finalització de les jugades no ha estat bona.

Avui ens hem enfrontat a un equip molt superior i intens que a la vegada ha tingut, en alguns moments, la sort de la seva part.
Tot i així els nois han acabat contents i havent competit de la millor manera que saben, jugant en equip i posant-li difícil les coses al rival, sigui quin sigui.

Amunt Panteres! Força Blanes!

MINI A FEMENÍ

C.B. BLANES: 84
U.E. CELLERA-AMER-LE PLANES: 34

Són superiors

Partit còmode on les nostres jugadores han anat per davant en el marcador durant tot el partit.
Han sortit concentrades i han fet molt bon joc tan en atac com en defensa i amb bona compenetració entre elles.

Força Panteres! 🏀💪🖤💛

MINI B masculí

C.B. BLANES: 55
C.B. SANT HILARI: 30

Bon partit

Els jugadors de Blanes surten concentrats i amb ganes de jugar en equip. Tot i algunes distraccions el Blanes marca la diferència en els primers quatre períodes. Una diferència que l’equip contrari no pot escurçar i les panteres se’n porten una còmoda victòria.

Seguim treballant i jugant cada dia millor!

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 42
C.B. ALBERA-PERALADA: 56

Partit molt lluitat de principi a fi

Les nostres jugadores han mostrat un gran treball durant tot el partit, aconseguint ser superiors en alguns períodes i en d’altres l’encert no ens ha acompanyat. Tot i la derrota ens quedem amb l’esforç i creixement de les nostres panteres.

Cal seguir treballant per millorar. Força Panteres!!

C.B. BLANES: 31
VEDRUNA GIRONA: 50

Derrota de les nostres panteres

Després d’un primer període on ens hem avançat en el marcador, les nostres jugadores s’han relaxat i els hi ha costat tornar a entrar en el partit. Mica en mica la cosa ha anat a millor però no ha sigut suficient.

MINI C masculí

NOU CAULÉS: 59
C.B. BLANES: 50

Vibrant partit sense premi final

Partit molt disputat a la pista d’un equip superior al nostre. Després d’estar tota la primera part a remolc en el marcador s’ha pogut veure una gran reacció per part de les nostres petites panteres, que no han deixat de creure en les nostres opcions de victòria.

Tot i la derrota s’ha d’estar molt orgullós de la feina feta fins ara. Aquest es el camí a seguir.

Força petites panteres!!! 💪🏀

C.B.U. LLORET: 41

Tanquem el cap de setmana recuperant les bones sensacions

Segon partit del cap de setmana on les nostres petites panteres han demostrat una vegada més el que són capaços de fer. Després d’un inici molt fred, hem estat capaços d’agafar lleugeres avantatges en el marcador, acompanyades d’un joc cada cop millor.

Mica en mica anem aprenent coses noves que aviat es veuran reflectides en el joc.

Força petites panteres!!🏀💪

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 23
ENCERT PANTERES: 5

Continua la bona ratxa

Quarta victòria consecutiva del C.E. El Vilar C.B. Blanes, aquesta vegada per 23-5 davant de l’Encert Panteres.

Amb aquesta victòria, i després d’un inici de lliga dubitatiu on van encadenar quatre derrotes consecutives, l’equip continua amb la seva imparable escalada cap a la part alta de la classificació confirmant el bon moment de forma en el que es troba.

Esperem que continuïn així!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.