Cròniques dels partits del 12 i 13 de març de 2022

Sènior A masculí

U.E.R. PINEDA DE MAR: 64
C.B. BLANES: 57

Derrota inesperada

Partit on no hem sabut imposar el nostre ritme i hem donat confiança al nostre rival, que s’ha emportat el matx a la pròrroga. Tot i que hem dominat el marcador fins a mitja part, no hem vist unes panteres actives com ens tenen acostumats els últims partit. A la mitja part l’equip local ha canviat el seu sistema defensiu i no hem sabut atacar la zona. L’encert pinedenc en el tir exterior ha marcat la diferència a la pròrroga i s’han emportat la victòria.

Gràcies a tot el públic que s’ha desplaçat per poder animar al nostre sènior A masculí. Força Blanes💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 45
C.E. VILAFANT: 43

Agònica victòria davant el penúltim

El primer equip femení va suar de valent per imposar-se al Vilafant en un partit igualat al llarg del quaranta minuts. Els detalls  i l’encert puntual des de la línia de tres van ser claus per obtenir un triomf que manté a l’equip amb opcions encara d’entrar a la promoció d’ascens.

Sènior B masculí

C.E. ONYAR: 64
C.B. BLANES: 56

Planten cara al líder

Grandíssim partit contra els primers de la competició a casa seva, el qual hem estat liderant al marcador gran part del matx fins els últims 5 minuts, on la seva veterania i picardia s’ha sobreposat a la nostra joventut i inexperiència i han aconseguit donar-li la volta al marcador.

Ha estat un partit que hem sabut disputar de tu a tu i la manca d’encert de cara a cistella i en especial en els últims tirs lliures, han permès al rival aproximar-se al marcador i acabar sobreposant-se.

Partit per sortir amb el cap ben alt i estar orgullós del matx dels nostres jugadors.
Aquest es el camí a seguir.
Som-hi Blanes💛🖤

Sènior C masculí

B.C. MAÇANET: 65
C.B. BLANES: 58

Tercera derrota a la lliga en un partit on la primera part va ser per oblidar

El Blanes visitava la pista del Maçanet, el tercer classificat. Tots sabien que seria un partit intens, dur i igualat, però el que ningú s’esperava era el gran encert dels locals i la desconnexió, tant en defensa com en atac, per part dels blanencs. Això va fer que a la mitja part el marcador fos de 44 a 20.

Malgrat això, el Blanes va saber refer-se. Va endurir la seva defensa i van poder encadenar un seguit de bons atacs que van escurçar la diferència en el marcador (55-41). A l’últim quart, les panteres van continuar remant, però els hi va faltar temps per poder capgirar el marcador.

Aprenem dels errors i la setmana que ve, més i millor. Endavant panteres i, sempre, força Blanes! 💪🖤

SOTS-25 masculí

BÀSQUET PORQUERES: 85

Fan el que poden

L’equip va afrontar el partit amb només set jugadors per diferents circumstàncies. Tot i això bona primera part que es tanca amb empat, 33-33.

A la segona es va imposar la lògica i, tot i voler, no es va poder aguantar el ritme de partit i es va acabar cedint per un marge ampli.

A seguir treballant i recuperar efectius.

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 46
ESCOLÀPIES FIGUERES: 72

Aguanten fins a la mitja part

Bon partit de les nostres jugadores fins la mitja part, ofensivament ben organitzades, bones finalitzacions i una defensa molt activa, arribant amb un resultat 26-30 que ens mantenia dins del matx i que va generar cert nerviosisme a les files de les Escolàpies. A partir del tercer període el rival ha sortit a per totes, mostrant la seva cara més agressiva, i nosaltres hem començat a acusar el cansament físic, encadenant errors i pèrdues de pilotes, que ens ha distanciat definitivament de la lluita per una victòria.

Agrair una jornada més l’ajuda de la Juno.

🖤💛🖤💛

JÚNIOR A masculí

U.E. MATARÓ: 76

Els mataronins són superiors

Inici de partit igualat amb intercanvi de cistelles però a mida que passaven els minuts el Mataró ens anava agafant avantatge amb un joc molt treballat a base de bloquejos i finalitzant les jugades amb molt d’encert.

Segona part amb còmoda avantatge dels locals que en cap moment ens ha permès retallar per entrar al partit. Per poder lluitar contra equips així s’ha de millorar tècnicament, joc col·lectiu i finalitzar amb més encert.

Continuem treballant que ja arribaran els resultats. Força Blanes !!🏀🏀

JÚNIOR B masculí

B.C. FONTAJAU: 81
C.B. BLANES: 39

Superats

Partit on les nostres panteres han quedat desdibuixades del parquet des del minut 1. Amb una intensa defensa local, ha costat molt entrar en el partit, 16-2. Al segon quart, hi ha hagut un intent de remuntada, trencant la pressió a la sortida de pilota i l’encert des del tir lliure, 17-14. Però a mitja part el Fontajau més agressiu i intens s’ha engrandit , i ha volgut encarrilar el partit, 25-9 i 23-14 sense donar opcions als blanencs molt carregats de faltes personals.

CADET masculí

C.B. BLANES: 54
CEEB TORDERA: 53

Molt més que una victòria contra un rival conegut

El partit va començar amb una gran intensitat per part dels dos equips arribant al final del primer quart amb un parcial 10-15.
El segon període va ser definitiu per recuperar bones sensacions. Els nostres vam fer el millor joc de tota la temporada aconseguint vint-i-set punts i anul·lant totalment a l’equip rival fins arribar al descans 37-22.

Però en la represa les coses van canviar. L’equip va sortir confiat, ja no recuperava ràpid la posició i en atac la pilota no circulava. Una sèrie de contraatacs ben executats pels rivals i les imprecisions i pèrdues de pilota en atac van fer que s’acabés el quart amb el marcador 43-34.

L’últim quart va ser igualat des de el primer minut, els equips van intercanviar algunes cistelles fins a arribar a un ajustat 54-52. A falta de 5 segons, vam cometre una falta i només van aconseguir ficar un dels dos tirs lliures.

Resultat final de 54-53 que hauria sigut més ampli si no s’hagués acabat el partit amb una estadística de tirs lliures tan fluixa, 0/10 en l’últim període.

Gran merescuda victòria, que omple de confiança a l’equip i mostra el camí per seguir!!
Enhorabona equip!!!
Força Panteres 🖤💛

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 51
C.B. BANYOLES: 62

Partit amb dues cares

Durant el primer i segon període les nostres panteres han sortit lluitant, plantant cara i amb una actitud positiva i això s’ha notat en el marcador arribant amb avantatge a la mitja part.

A la tornada no semblava el mateix equip, i això ho ha aprofitar l’equip contrari per créixer i marcar distàncies en el marcador fent un parcial de 24-6. La falta d’empenta i l’actitud negativa que sol ser bastant habitual quan no surten bé les coses no han ajudat per tirar endavant el partit. Quan han començat a reaccionar en el últim període ja ha sigut tard, tot i aconseguir escurçar les diferències.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva durant tot el partit encara que les coses no surtin com ens agradaria.
Força panteres !!!🖤💛💪🏻🏀

INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 64
BÀSQUET GIRONA: 65

Derrota  als últims  segons del Blanes després d’anar al davant tot el partit amb un joc irregular

El Girona ha defensat molt tancat i ha viscut dels jugadors alts que han fet punts sota cistella. El Blanes ha lluitat  rebots i ha bloquejat bé algunes accions, però ha pagat a preu d’or el nerviosisme dels últims dos minuts on s’ha deixat remuntar un avantatge de cinc punts perdent pilotes.

Tal com diuen els Pastorets de Blanes: “Està escrit i és profecia”, algun dia seran els panteres que guanyaran a l’últim segon.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. ROSES: 52

Millorant partit a partit

Molt bon començament de partit, en el que les nostres panteres han dominat en el joc i en el marcador, davant un rival amb ofici i en el que les hem sorprès amb bon joc i molta pressió. Però a mida que avançava el partit i sobretot a la segona part, el Roses ha anat entrant en el partit sobretot en efectivitat en atac, donant un tomb al marcador i agafant avantatge. Tot i que les nostres han fet un últim període per intentar remuntar el partit, malauradament el Roses s’ha acabat imposant.

Destaquem la tornada d’una jugadora lesionada a l’equip amb una molt bona aportació.
A seguir creixent.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

C.B. BLANES: 31
C.E. PALAMÓS: 81

Sense opcions

Partit sense història, a on ens hem trobat a un gran equip al davant el qual no ens ha donat cap opció. El Palamós ha sigut millor en totes les facetes del joc, tant defensivament com ofensivament. Durant la primera part encara hem competit una mica, però a la segona ja s’han marxat al marcador i les nostres jugadores s’han deixat anar.

De totes maneres ha sigut una setmana de millora de joc col·lectiva tot i perdre els tres partits que s’han jugat.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. FARNERS: 48
C.B. BLANES: 34

Lliçó d’esforç

Abans de començar el partit les nostres Panteres ja l’havien perdut per falta de jugadores. El nivell dels dos equips ha estat igualat. Tot i així ha estat un partit molt emocionant i han jugat amb molta intensitat fins l’últim minut amb només un canvi. Cada dia que passa ens donen una lliçó amb el seu esforç.

Tocar remar fort

Després d’una setmana complicada amb moltes baixes, avui el mini A masculí s’enfrontava al Salt amb 8 jugadors disponibles. El rival ha començat concentrat i molt encertat en el triple la qual cosa ens ha descol·locat a l’inici i això ha fet que passat el primer temps, les panteres hagin hagut de recuperar un desavantatge important. A partir d’aquí han començat a treballar dur i amb entrega i lluita, mica en mica han entrat en el partit i han aconseguit emportar-se una victòria treballada cap a casa.

Tot i alguns errors provocats per les presses de voler donar la volta al partit, s’ha de destacar l’entrega i la lluita de l’equip, que ha sabut tirar endavant el partit tot i no estar al complet i jugar en un camp que no estava en les millors condicions.

Bona victòria per seguir aprenent, endavant panteres, amunt Blanes!
💛🖤

C.B. BLANES: 95
U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 45

Bon partit

Segon partit del cap de setmana que ha servit per acabar de recuperar totes les jornades de la primera fase de la competició que no havíem pogut jugar per la pandèmia. Avui hem recuperat alguns dels efectius i les panteres han plantejat un partit seriós amb bones accions en defensa i amb alguns moments de desconcentració en atac però que amb força encert en el rebot, han aconseguit acabar les jugades amb èxit.

Tot el partit hem anat per davant, en cap moment ha perillat la victòria i els nois del mini A masculí han tirat endavant jugades d’equip amb bones transicions en atac i recuperació de pilotes perdudes.

Tot i la victòria, hem de seguir practicant per ser un equip en tots els moments del joc i estar més concentrats en totes les fases del partit.
Seguim aprenent i millorant. Força panteres, Força Blanes! 💛🖤

MINI A FEMENÍ

C.B. SALT: 86
C.B. BLANES: 36

Segueix l’aprenentatge

Tot i haver perdut el partit contra les noies del Salt, les nostres Panteres han fet un bon partit.
Han plantat cara i s’han anat creixent a la segona meitat del joc sense desanimar-se i amb bona actitud.

Una sorpresa ha estat que la Lolita (ex jugadora internacional) ha gaudit d’aquest partit i ens ha obsequiat fent-se una foto amb l’equip.
Força Blanes!!! 💪🏀
Força Panteres!!! 💛🖤

C.B. BLANES: 50
C.E. VILAFANT: 16

Recuperem el partit ajornat amb el Vilafant

Ens ha estat favorable amb victòria blanenca. Ha estat un partit dinàmic amb bon joc on les nostres jugadores han anat per davant en el marcador.
Ofensivament les Panteres han fet jugades ràpides en atac amb bones finalitzacions, una defensa activa i bona feina sota cistella recuperant rebots.

Hem de seguir treballant per aprendre!!
Força Blanes!! 💪🏀🖤💛

MINI B masculí

C.B. SALT: 99

Un equip molt minvat per algunes baixes arriba a Salt a jugar l’últim partit de la temporada

El Blanes surt molt concentrat i amb molta empenta li planta cara a l’equip local. Partit emocionant. El setè període comença amb una diferència de tres punts a favor de l’equip local. Però els jugadors de Blanes perden la concentració i es queden sense forces. L’encert i la bona defensa dels primers períodes és reemplaçada per una sobtada desorganització. El joc ràpid, que tan bon resultat li havia donat fins aquell moment, va desvirtuar en un joc arrebatat i amb molta pèrdua de pilota. La diferència avasallant dels últims dos períodes no reflecteix el bon partit i la bona actitud dels mini B. Un bon final de temporada que ens dona molta força per confiar en aquestes Panteres.

MINI B FEMENÍ

C.E. PALAMÓS: 87
C.B. BLANES: 37

Últim partit d’aquesta fase davant les primeres classificades i partit dur per les nostres panteres

El rival a dominat la totalitat dels períodes i ha sigut clarament superior. Les nostres jugadores tot i anar per darrera en el marcador han aguantat molt bé els dos primers períodes. A partir d’aquí la cosa ha anat a menys i fins a l’últim període no hem vist l’equip lluitar de nou.

Seguirem treballant per millorar.
Força Blanes i força Panteres!

MINI C masculí

C.B. ANGLÈS: 72

L’Anglès s’endú la victòria

Avui ha estat un partit molt intens i emocionant. Hem perdut davant d’un Anglès amb més encert.
Les nostres panteres han lluitat tot el partit fins a l’últim minut, la veritat és que el nivell era similar i jugaven amb moltes ganes, però els errors i la falta d’encert va fer que guanyés l’equip contrari.

Continuant aprenent, ànim!
Força petites panteres💪💪!!!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 13
SPECIALS C.B.V. MONTORNÉS: 25

Primera derrota d’aquesta fase

Partit molt important el d’aquesta jornada. Vam començar el primer quart aguantant el ritme d’un equip rival jove i ràpid.
Vam anar a la mitja part amb una petit desavantatge al marcador per part de les nostres panteres, motiu pel qual ens va costar reprendre després el ritme.

Tot i que vam seguir anotant i recuperant pilotes no ens vam poder apropar al marcador tant com ens hagués agradat.
L’esforç, la gran disposició a donar-ho tot a pista, el companyerisme i sobretot el joc en equip van fer que acabéssim el partit amb bones sensacions per la progressió realitzada tot i el resultat del marcador.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.