Cròniques dels partits del 13, 14 i 15 de maig de 2022

Sènior A masculí

MURALLA ÒPTICA BLANES: 86
C.E.B. SANT JORDI: 65

Donen la volta a la truita i passen de cuers a líders del grup

El partit d’avui era clau per les aspiracions del nostre primer equip masculí en la fase de permanència. Les nostres panteres han jugat un molt bon partit davant un equip que no ha baixat la intensitat del seu joc en cap moment. Primera part amb una anotació molt alta a l’electrònic per part dels dos combinats 28-24 i 21-19. Reflectia una escassa defensa i un joc ràpid i efectiu ofensivament, amb posicions de tir còmodes i molta efectivitat.

A partir del tercer quart hem endurit la nostra defensa, propiciant dificultats a l’equip contrari de cara a cistella i incomodant el seu tir. Hem agafat una renda al marcador que hem sabut mantenir fins a les acaballes del matx. Els llançaments de tir lliure han estat la nostra creu i la complicitat amb el nostre públic la nostra cara. Quina manera d’acabar la temporada a casa, amb una grada tant bolcada amb el seu equip. El factor pista i la nostra gent avui han estat el revulsiu per la nostra victòria i per seguir actius en la nostra permanència.

Tots fem club 💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. CALELLA: 35
CEIGRUP BLANES: 49

Pas importantíssim cap a la salvació

Partit de tornada a casa del rival amb el qual va haver-hi un partit molt ajustat a Blanes amb poc punts. El Calella ha sortit a per totes i  nosaltres, amb manca de rebot i poc encert de cara a cistella hem anat a remolc al marcador. Així i tot, en l’últim quart hem sabut reaccionar i agafar l’avantatge per endur-nos el partit, el qual ens col·loca a la segona posició amb la lluita pel no descens de la categoria.

Gracies a l’afició que ens ha acompanyat en aquest partit important i, sobretot, com sempre, a les nostres júniors que ens donen un cop demà per poder seguir lluitant.

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 74
C.P. SANTJOANENC: 55

Sènior C de Campions!

Penúltim partit de la lliga regular (no de la temporada!) que s’encarava amb la certesa que una victòria atorgaria matemàticament el primer lloc a la classificació. L’equip s’ha trobat al davant un equip sòlid tant davant com darrere, el Santjoanenc, que ha posat les coses complicades des de bon inici.

Potser per nervis o potser per voler sentenciar el partit massa aviat, l’equip ha sortit espès. Costava moure la pilota amb facilitat i aconseguir opcions clares mentre els visitants anaven trobant cistelles ben treballades. Primer quart: 9-13. Durant el segon quart el joc local ha millorat i, de mica en mica, s’han anat trobant transicions i opcions més clares. Si no fos pel percentatge en tirs lliures de la primera part, el Blanes hagués arribat amb avantatge a la mitja part ,27-27.

Ja a la represa l’equip ha sortit amb una altra actitud. Com de costum, la intensitat defensiva ha propiciat la generació de cistelles a la banda contrària, endollant un parcial de 15 a 3. El canvi de ritme, juntament amb la millora de l’encert en tirs lliures i el domini del rebot han deixat el parcial del quart en un 25 a 9. Ja a l’últim quart i, a causa del cansament acumulat, els dos equips han baixat una mica el ritme, i la diferència s’ha mantingut constant fins al final amb un +19, 74-55.

En acabar el partit l’equip ha celebrat el campionat davant de la seva afició. Certament, la solidesa defensiva i la química de l’equip aconseguida després de tants sopars post-entrenament han sigut claus per aconseguir aquest objectiu. La setmana que ve últim partit de lliga i d’aquí a dues setmanes l’equip lluitarà per obtenir el títol de campió de Girona, començant amb unes semifinals back-to-back contra el Begur.

Continuarem endavant, força Blanes! Som-hi panteres! 🖤💛💪

SOTS-25 masculí

C.B. BANYOLES: 105
C.B. BLANES: 54

Dura derrota en el partit ajornat de la jornada 23

Bona primera part entre cometes de nou amb només sis jugadors per afrontar tot el partit. A la segona daltabaix físic i mental que ha portat a un marcador duríssim en contra, amb l’equip local quasi doblant al Blanes al marcador.

C.B. BLANES: 67
C.B. BESCANÓ: 77

S’acaba l’agonia

Darrer partit de la temporada, aquesta vegada amb cinc jugadors de l’equip i el reforç d’un júnior, que han cedit davant el cuer en l’únic partit que ha guanyat en tota la temporada.

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 59
C.B. TORELLÓ: 52

Objectiu aconseguit guanyant el partit

Partit ben jugat de les nostres júniors on hem començat molt toves i poc organitzades però, mica en mica, hem sabut trobar el joc acabant a la mitja part amb un marcador favorable.

A la segona part hem seguit amb la mateixa intensitat, bona defensa i bon encert amb el tir.

Gràcies a la Juno del júnior B per venir a ajudar.
Seguim treballant 💛🖤💛🏀🏀🏀

CADET masculí

C.B. BLANES: 58
C.B. QUART: 65

Últim partit de la temporada en el que els nostres no han pogut aconseguir la victòria

El partit va començar a favor de l’equip rival amb un parcial de 3-11 però els nostres van saber recuperar-se i van solventar el desavantatge fins arribar a un 14-17 al final del primer quart. Al segon quart el Blanes va tornar amb la bona dinàmica i va aconseguir un 30-28 al descans.

Al tornar del descans els nostres no van poder mantenir aquesta dinàmica i no van saber reaccionar quan els rivals s’anaven al marcador. A l’últim quart no hem pogut trobar la peça clau i no hem pogut aconseguir la remuntada.

Acabem la temporada amb un mal gust de boca però sabem que vindran temps millors.

Seguim!! Basket lovers.
Força Blanes !!
Força panteres !🖤💛

CADET A FEMENÍ

C.E. ONYAR: 57
C.B. BLANES: 46

Derrota de les nostres panteres en l’últim partit de la temporada que ha deixat un mal regust

Un partit que a priori no presentava gaires complicacions ha donat un tomb en contra en l’últim quart. Durant el tres primers períodes les nostres han estat per davant en tot moment amb bona defensa, un gran encert en els tirs lliures i bones jugades en equip.

Però en començar l’últim quart l’equip ha desaparegut a pista fins el punt de no anotar cap punt. L’equip contrari ho ha aprofitat, i un parcial de 19-0 ho diu tot.

Cal fer reflexió de tota la temporada, tant de totes les coses bones que han passat, de les victòries i de les bones estones, com també aprendre de les derrotes i les errades per seguir millorant.

El més important és haver gaudit del bàsquet.
Força panteres. !!! 🏀💪🏻💛🖤

INFANTIL masculí

LASALLE MANRESA: 85
C.B. BLANES: 64

Planten cara davant del líder imbatut

Avui els panteres afrontaven el pelegrinatge la cova loiolana del líder imbatut de la lliga i han perdut donant la cara en tot moment. El Manresa és un equip molt complert, que tot i la seva estatura moderada, ha jugat com un engranatge ben engreixat que no s’atura.

El Blanes ha lluitat i ha rebotejat (noticia!!!), però també li ha faltat encert. Demà mateix la revenja a casa.

Seran capaços els negre-i-grocs de tombar-los?… continuarà.

C.B. BLANES: 86
LA SALLE MANRESA: 81

Derroten al líder imbatut en el darrer partit

Encert, defensa, esforç i bon joc han portat als panteres a guanyar al líder imbatut de la lliga, deixant papallones a la panxa als jugadors i a tots aquells que  hem gaudit d’aquest equip tot aquest temps. El Manresa ha vingut com sempre a arrasar, i tot portar 50 punts al descans, tenia el Blanes bufant-li el clatell, 44. A la represa ha continuat empenyent el tornado negre-i-groc, i el rival s’ha quedat sense idees ni gasolina.

Felicitats per aquest final de lliga tant bonic. Força Blanes!!!

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 35
BISBAL BÀSQUET: 60

Últim partit de la temporada

Partit disputat contra les primeres de grup. Un partit que a l’anada va quedar amb un resultat de 22-83.

Les nostres Panteres han lluitat i defensat molt bé contra un equip potencialment molt superior. La progressió de l’equip el resultat d’avui l’avala. Avui s’ha recollit el fruit de la llavor del treball en equip. “Juguem per créixer” i és indiscutible que les nostres Panteres de la ma de la Paola i la Laura han crescut.

Gràcies per tots els moments que ens heu regalat aquesta temporada! Força Panteres!! 💛🖤🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 62
C.B. QUART: 81

Partit intens on les panteres han jugat amb concentració

Tot i les pèrdues de pilota, s’ha competit davant un bon rival. Mentre nosaltres necessitàvem de segones i terceres jugades per anotar, el Quart no perdonava sota cistella. Tampoc hem sabut dominar el rebot, tot i tenir més alçada. Cal seguir entrenant i millorant per poder ser competitius.

Tot i que l’equip ha millorat aquest any, encara queda molta feina. Endavant panteres.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 42
C.B. VAL D’EN BAS: 48

Partit perdut

Avui ha sigut un partit molt lluitat i emocionant per part de les nostres jugadores, però ens ha faltat un quart més per a aconseguir guanyar-lo.

També dir que les nostres Panteres han fallat en defensa i els pocs encerts a cistella ens han perjudicat, això sí, les ganes de guanyar no han decaigut en cap moment. A seguir treballant noietes.

Bon comiat a la temporada

Últim partit de la temporada davant d’un rival al que ens hem enfrontat ja diverses vegades i al que ja coneixíem força bé. En el partit d’avui hem vist el millor joc de la temporada; jugades d’equip, concentració, encert en el tir interior i exterior, i bon joc tant ofensiu com defensiu.

L’equip ha ofert la seva millor versió i ens ha obsequiat amb molt bones jugades d’equip compartint molt la pilota, lluitant els rebots i no donant cap pilota per perduda; bona defensa i construcció de jugades ofensives des de sota la cistella rival.

Acomiadem la temporada amb moltes ganes de seguir jugant i seguir aprenent.
Amunt, panteres! 🏀🏀

MINI B masculí

B.C. FONTAJAU: 46
C.B. BLANES: 80

Quan la victòria és còmoda és molt fàcil reflexionar sobre les habilitats i actituds positives de l’equip

Contundent victòria del mini B masculí davant d’un Fontajau que, tot i algunes individualitats, no pot aturar a les Panteres que cada vegada que li donen espais fa circular la pilota i juga en equip. És fàcil llagotejar amb actitud sublim. És fàcil parlar de la generositat dels jugadors de Blanes. Davant d’un equip que no porta el joc al límit és fàcil parlar de la lluminositat d’algunes jugades. És fàcil parlar del treball ben fet, del recorregut, del creixement individual i grupal. És fàcil i a la vegada necessari parlar de totes les virtuts. Recordar el recorregut fet per a arribar a aquest punt. Recordar les emocions. Recordar que és fàcil gaudir del bàsquet. Recordar que és un joc i que es juga seriosament.

MINI B FEMENÍ

C.B. SARRIÀ DE TER: 23

Últim partit de la temporada i victòria

Amb resultat favorable en tots els períodes excepte en el quart i sisè on ens han superat. Malgrat anar al davant en el marcador cal dir que les nostres jugadores han sortit a pista aparentment cansades i sense un gran joc però mica en mica han entrat en el partit i han acabat oferint un magnífic últim període amb un gran treball defensiu i en atac.

Aquí acabem aquesta temporada on hem vist a les nostres petites créixer i millorar dia a dia, cal destacar el gran treball de les nostres entrenadores!!!

La pròxima temporada més i millor!!!
Endavant Panteres!!!

MINI C masculí

BISBAL BÀSQUET: 81
C.B. BLANES: 72

Actitud de 10 tot i no acabar per davant

Gran partit el jugat per les nostres petites panteres contra un equip similar al nostre. Aquesta vegada el matx s’ha decantat a favor dels rivals, gràcies a l’encert de tir exterior.

Tot i això, les nostres petites panteres han seguit lluitant i oferint un brillant joc en equip, sense baixar els braços davant l’encert rival. Seguim fent passos de gegant en el nostre joc, posant en pràctica el que aprenem en els entrenaments.

Força petites panteres! 🏀💪

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.