Cròniques dels partits del 23 i 24 d’abril de 2022

Sènior A masculí

C.E.B. SANT JORDI: 62
C.B. BLANES: 59

Comencen la fase de permanència amb derrota

El nostre sènior A masculí, poc acostumat a pistes tant claustrofòbiques com la d’avui diumenge, ha començat la fase de permanència per mantenir la primera categoria. En el primer quart, 20-24, les panteres han sortit molt motivades i gràcies a la intensitat defensiva i la bona lectura de joc s’han situat per damunt al marcador. Al segon quart, 6-6, els dos equips s’han estancat i han començat a aparèixer errades defensives i excés de tir exterior, al no poder trencar el sistema defensiu local.

Al tercer quart, 20-12, clar domini local esperonat pel seu públic. La manca de rebot i el nerviosisme atmosfèric ens han passat factura en el tanteig. L’últim quart decidiria el guanyador del matx, ha estat molt intens i emocionant fins als últims segons on hem tingut opció d’empatar el partit si no haguéssim errat l’últim tir de tres.

La part positiva, l’encert des del tir lliure, 17/20, amb un 85% d’encert. La part negativa la mala gestió del tir i l’excés de tir de tres.
Cada partit és una gran final, ens tocarà remuntar a casa. Ànims panteres🖤💛🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 38
C.B. CALELLA: 37

Eufòria final

Jornades amb partits molt importants on ens juguem la permanència a la categoria. Com sempre hem d’agrair la col·laboració de les nostres júniors i a tota l’afició que ha donat resposta a la crida de Sa Pantera.

Partit amb pocs punts, on hem anat frec a frec amb el Calella, acabant la mitja part amb un punt per sota del nostre rival al marcador. Al tercer quart ens hem posat tres punts per davant all marcador, i a l’últim quart, d’infart, on ens ho hem jugat tot en l’últim segon obtenint la nostra victòria.

FORÇA BLANES!!! 🏀🏀💪🏻FORÇA PANTERES !!!

Afició, us esperem al proper partit per seguir gaudint del vostre caliu i suport.

Sènior C masculí

C.B. FARNERS: 38
C.B. BLANES: 70

Tornen amb la victòria i el liderat

Tornada a la competició després de tres setmanes sense partits però amb la satisfacció d’ocupar el primer lloc gràcies a la derrota dels taurons de Palamós. L’equip arribava amb baixes i només set jugadors disponibles pel partit, tot i això, la intensitat va ser elevada des de l’inici, i un bon primer quart va col·locar els blanencs 13-22.

En el segon quart els locals van pujar la intensitat però no els va acompanyar l’encert, mitja part 20-29. A la segona part els blanencs van sortir en una no habitual zona 2-1-2 (coneguda com pikachu) per canviar la dinàmica. I va funcionar! Un seguit de bones defenses i transicions van ajudar a trencar el partit a favor de les panteres.

L’últim quart, amb el partit sentenciat i el cansament per part dels dos equips, no va tenir gaire història. Al final 38-70 que permet mantenir el liderat. Felicitar a en Víctor Rivera per la seva gestió com a entrenador i a en Joan Roura pel seu partit de MVP jugant contra el seu poble.

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 46
CESET: 23

Victòria des de la defensa

Jornada amb victòria per les nostres sots-25 en un molt bon partit en què les jugadores blanenques han sortit amb una defensa molt agressiva que ha dificultat molt l’arribada a cistella del CESET i ha impedit l’anotació del rival, amb un parcial a la mitja part de 16-4.

Malgrat la gran actitud defensiva no hem sabut treure rendiment de l’atac i s’han produït molts errors sota cistella, aconseguint un gran percentatge dels punts del marcador en el rebot ofensiu.

Seguim treballant 💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.B. CALELLA: 54
C.B. BLANES: 58

Victòria treballada a Calella

No va ser un partit talentós, però sí amb circumstàncies adverses (interiors amb problemes físics, carregats molt ràpid de faltes, amb tres baixes, etc.), però vam ser sobris i competitius.

Sempre per davant del marcador, amb avantatges curts, mantinguts tot i la zona rival fins al final.

Aquí ens guanyaren… allà la tornem.

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. TORELLÓ: 63

S’escapa el partit al darrer quart

Partit amb molta igualtat durant els quaranta minuts. Bona defensa del Blanes amb un tercer quart molt bó on ens hem posat per davant al marcador però en l’últim quart les nostres errades i l’encert del contrari han girat el marcador.

A seguir treballant.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 64
C.B.F. LLEIDA: 32

Victòria treballada

Inici de partit molt enredat, amb errades continuades i mala col·locació en la pista. Amb les rotacions i a mesura que passaven els minuts s’han corregit els errors oferint millores en el joc.

Encara no arribant a fer bones jugades, les finalitzacions han permès poder distanciar-se en el marcador en el tercer quart de quinze punts.

Últim quart més controlat i més intens amb un parcial de 24-7, aconseguint la victòria per trenta-dos punts de diferència en un partit que, en teoria, hauria d’haver estat menys complicat. Importantíssima victòria que referma el bon treball en els entrenaments.

Gràcies Berta i Ainhoa del cadet que han donat un cop de mà important. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

CADET A FEMENÍ

C.E. PALAMÓS: 66

Derrota de les nostres panteres en un partit jugat i lluitat des del principi

Durant el primer i segon període l’equip rival sempre a anat per davant en el marcador però les nostres han sabut mantenir-se en el partit i anar ajustant marcador, tot i que ha faltat l’encert a cistella. El tercer període ha sigut per gaudir, les nostres veient que podien han sortit amb molta empenta i ganes, això s’ha vist reflectit amb les jugades, la defensa i sobretot en el marcador ja que s’han arribat a avançar.

Quart període per oblidar, pèrdues de pilota, incertesa en el joc, i les faltes han fet que l’equip contrari és desmarqués fent en cinc minuts un parcial de més de vint punts per cap de les nostres.

Tot i la derrota, plantar cara a les terceres de la classificació diu molt del que es pot aconseguir.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀💛🖤

CADET B FEMENÍ

ASFE: 57
C.B. BLANES: 40

Es repeteix  la mateixa història

L’equip, després de l’aturada per Setmana Santa i haver carregat les piles, ha sortit a competir, i fins a la mitja part ha estat dins del partit, 31-26 a la mitja part. Però el tercer període ha marcat el desenllaç final. El Blanes no ha pogut mantenir el ritme local i el parcial encaixat, 15-4, ja no s’ha pogut recuperar tot i intentar-ho al darrer quart.

Cal seguir treballant per afrontar els dos darrers partits de la temporada.

INFANTIL masculí

C.B.F. LLEIDA: 72
C.B. BLANES: 75

El talent blanenc s’imposa al millor físic dels de Lleida

Els panteres derroten als  de la terra  ferma  a  domicili en un partit molt lluitat, un pel desordenat i amb prevalença dels atacs sobre les  defenses. Com en tantes altres ocasions el rival era més fet físicament, però el Blanes atresora més basquet a les venes i amb un bon joc col·lectiu s’ha endut la victòria en un final ajustadíssim.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 52
C.B. CAMPDEVÀNOL: 42

Victòria d’equip

Les nostres panteres han començat el partit amb dubtes i nervioses, però a mida que avançaven els períodes, anaven agafant confiança, i en un cinquè temps inspiradíssim de les nostres panteres han fet forat al marcador i han sabut mantenir-ho fins al final.

Destacar que cada cop juguen més com a equip amb molt bona compenetració i les fa més competitives.

Som Equip! Som Panteres ❤️
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. VALL D’EN BAS: 34
C.B. BLANES: 16

Primer partit perdut del segon torn

Avui hem jugat amb set jugadores. Han faltat una lesionada i una altra malalta, i no érem suficients. Abans de començar el partit ja l’havíem perdut de alineació il·legal.

Dir que les nostres Panteres han jugat bé, tot i que ens ha perjudicat els pocs encerts a cistella. Això sí, les ganes de guanyar no han decaigut i en cap moment han baixat la guàrdia. Finalment les jugadores del San Esteve l’han aprofitat la manca de rotació i el cansament de les nostres jugadores per guanyar-nos.

Donar les gràcies a les mini.

Tot i així han de seguir treballant i esforçant-se.
Amunt Panteres!!!
🏀💪🖤💛🖤

MINI A masculí

C.B. BLANES: 80
C.B. SALT: 46

Partit seriós jugat avui pel mini A masculí després de l’aturada de Setmana Santa

Han començat concentrats, compartint la pilota i fent bones jugades d’equip. El partit ha seguit amb aquesta tònica, amb una defensa seriosa i encertada que ha permès agafar bona renda al marcador. Cap a la segona part, han començat les imprecisions en les passades, el desencert, sobre tot, en el tir exterior i alguna errada també en el tir interior. Cap al final del partit han tornat a rutllar les jugades i s’ha acabat amb un bon resultat.

Els nois comencen a agafar confiança a nivell individual i col·lectiu, cada vegada són més equip i competeixen al màxim.
Seguim! Força panteres, Força Blanes!

MINI A FEMENÍ

C.B. SALT: 80
C.B. BLANES: 30

Derrota de les Panteres davant un Salt superior

Tot el partit hem anat per darrere en el marcador. Hem errat en rebots i en jugades ofensives tot i arribar a cistella no hem tingut encert.
Les nostres jugadores ho han donat tot, han plantat cara i no s’han rendit en cap moment.

Força Panteres!! 💪🏀💛🖤

MINI B masculí

C.B. BLANES: 82
B.C. FONTAJAU: 32

Partit fàcil

Després del recés de Setmana Santa els jugadors de Blanes tornen amb moltes ganes de jugar. Des del primer moment el Fontajau es va veure superat pel joc ràpid i l’encert davant la cistella de les Panteres. Davant dels espais que va oferir l’equip visitant el mini B masculí va aprofitar per gaudir del joc en equip i demostrar el progressiu creixement del grup.

La contundent victòria dona una injecció d’ànim a un grup que consolida el companyerisme i les ganes de seguir treballant per aconseguir bons resultats.

MINI B FEMENÍ

C.B. SARRIÀ DE TER: 38
C.B. BLANES: 49

Tercera victòria consecutiva

Partit molt ajustat des de l’inici, amb resultat favorable en tots els períodes excepte en el tercer on ens han superat per un conjunt d’errades que hem sabut corregir a posteriori.

En general avui hem vist un bon treball defensiu i d’atac de les nostres jugadores.

MINI C masculí

C.B. BLANES: 60
BISBAL BÀSQUET: 58

Partit treballat que ha donat el seu fruit

Gran partit entre dos equips molt igualats, i a on el treball d’equip ha donat raó per sobre les bones individualitats de l’equip de La Bisbal. Desprès de que tots els períodes fossin molt igualats, la victòria s’ha forjat en l’últim període amb un parcial de 10-3 que ha fet que el triomf es quedés a casa.

Destacar la gran tècnica de molts jugadors que segur son el futur del nostre bàsquet.

A seguir treballant i creixent.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.