Cròniques dels partits dels equips federats del 5 i 6 de febrer de 2022

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 71
CE. PALAMÓS: 82

El líder demostra perquè ho és

Partit difícil del sènior A masculí davant d’un rival molt ordenat i encertat. S’ha vist un bon partit de bàsquet, on els jugadors locals han tingut certs moments de desconcentració i el Palamós ha aprofitat per marxar en el marcador. Bon partit el que s’ha vist a la Ciutat Esportiva. Seguim millorant 💪🏻🖤💛

Sènior B masculí

C.B. BLANES: 62
F.D. CASSANENC: 71

Derrota frustant a casa després d’un partit força igualat fins a la mitja part on finalment la victòria es va decantar cap a l’equip visitant

Un conjunt de males decisions sumat a un gran encert del nostre rival va acabar propinant la derrota del Blanes.
Cal mantenir la paciència i els nervis sota control en minuts delicats per tal de tirar els partits i els moments difícils endavant.

Tot i això ens quedem amb el treball de l’equip i les bones accions que vam realitzar.
Seguim treballant per créixer i millorar com equip.
Som-hi Blanes💛🖤

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 73
C.E. PALAMÓS: 69

Partit molt esperat entre els dos millors conjunts de la lliga

El Palamós arribava invicte al partit —encara que amb 2 partits ajornats de la primera volta— i va plantejar un partit molt semblant al de l’anada: construir el seu joc a partir d’una pressió molt intensa i, en estàtic, circular ràpid la pilota per buscar tirs amb més comoditat.

Per la seva part, els blanencs, malgrat les baixes per lesió i sense bases, va aconseguir trencar la pressió amb facilitat i a força de ser pacients van començar a dominar el marcador fins a la mitja part (39-38).

El tercer quart va ser fluix per part de les panteres, sobretot en atac, ja que costava trobar les millors opcions. Malgrat això, el Palamós no va aconseguir marxar en el marcador.

A l’últim quart, el Blanes va saber jugar amb seny, circulant molt més la pilota i gràcies també a l’encert des de línia de tres es van endur la victòria.
Toca seguir en aquesta dinàmica. Intentar recuperar els lesionats per encarar els partits amb més recursos i, sobretot, continuar passant-nos-ho tan bé com fins ara.

L’equip vol agrair l’ajuda i l’entrega d’en Martí, del sots-25, que va defensar la samarreta com un més de l’equip. Gràcies, nano!

Endavant Panteres. Força Blanes 💪🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 50
C.E. CALDES DE MALAVELLA: 61

El partit s’escapa a l’últim quart

Partit molt igualat fins l’últim quart en el que l’equip contrari ha pogut avançar-se i els nostres no han estat a l’alçada i no han pogut endur-se la victòria.

FORÇA PANTERES👍🏀🏀💪🏼

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 49
C.E. PALAMÓS: 86

Desbordades

La jornada d’aquest cap de setmana sabíem que seria de les més complicades, per trobar-nos davant d’un rival molt dur, ràpid i efectiu, que al primer període ens ha encaixat un parcial 9-31, la majoria dels punts des de la línia de tres punts.

Una defensa tova i arribar tard a les ajudes ha deixat fer a les palamosines sense gaires complicacions, amb accions de contraatac que no hem pogut frenar i ens ha descol·locat durant algunes fases del partit.

Al tercer i quart temps hem mostrat una millor versió tant en defensa com en atac i hem frenat una mica l’escalada de punts de la primera meitat.

Bon partit davant l’invicte Boet

Gran treball, sobretot de voluntat física, de constància, inclús en els pitjors moments.
Clau en contra el parcial dels tres minuts inicials del tercer quart. En un partit igualat, amb lleugera inferioritat física i contextual, les petites desconnexions marquen molt.

Virtut avui… seguir i seguir, com la vida mateixa, no defallir, i això ens dóna seguir dins del partit fins el final…
Insuficient avui?…si,…però lliçó pel demà.

Seguim! 🏀🏀
Força Blanes!💪🏻🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

GEIEG UNIGIRONA: 58
C.B. BLANES: 51

Les baixes i la fatalitat durant el partit condemna al júnior A femení a Girona

Partit molt disputat de les nostres júniors A amb el líder del grup on s’ha jugat de tu a tu i hem tingut la possibilitat de guanyar. Però les tres baixes per Covid i la lesió i indisposició de tres jugadores més durant el partit han fet que a l’últim quart quart els problemes de rotació i cansament ens passessin factura.

Felicitar a la Carla i la Núria per la direcció del partit i a les jugadores pel seu esforç i competitivitat.
Força Blanes 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 46
U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 69

Partit incòmode per les nostres panteres

Un equip rival assequible físicament, però que ha sabut trobar un bon equilibri defensiu i ofensiu que en cap moment no hem estat capaços de trencar. Ens hem obsessionat en el tir exterior amb un molt baix percentatge d’anotació, tot lligat amb la falta de tancament del rebot ens ha portat a l’amplia desavantatge al marcador, que no hem pogut reduir tot i la intensitat de joc als últims minuts del matx.

Cal seguir treballant de valent🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 31
C.B.F. CERDANYOLA: 50

Partit intens des de l’inici fins el final

L’equip, encara tenint les constants baixes, sempre ha donat la cara.
Espectacular tercer quart que ha ajudat a no perdre l’esperança d’igualar el resultat. Últim quart desafortunat que la manca d’encert ha frustrat de nou que les noies no s’apropessin més en el marcador. Molt bona feina, continueu així.

Força Panteres i Força Blanes 🏀💛🖤

CADET A FEMENÍ

ESCOLÀPIES FIGUERES: 63
C.B. BLANES: 67

Victòria ajustada de les nostres panteres en l’últim període

Un partit que a priori semblava assequible ja que l’equip rival no havia guanyat cap partit ha fet les nostres sortissin confiades; però l’equip rival els hi ha posat molt difícil a les nostres panteres, que els ha costat molt situar-se i connectar en el partit.

Durant el primer i segon període les nostres han anat per darrera tota l’estona. Després de la mitja part han sortit una mica més concentrades i amb ganes de lluitar i el tercer període ha finalitzat en empat. En l’últim període les nostres s’han avançat al marcador fins al final del partit.

Cal seguir treballant.
Força panteres!!! 💪🏻🏀💛🖤

CADET B FEMENÍ

BASKET ALMEDA: 110

Tot i l’amplia derrota competeixen tot el partit

El cadet B femení afrontava un partit difícil a la pista del líder imbatut de la categoria que en la primera volta s’havia imposat a Blanes 20-116. A més l’equip, a causa de les baixes per Covid i lesions de llarga durada, només disposava de cinc jugadores cadet i l’ajuda de dues infantils. Amb aquest panorama s’intuïa el desenllaç, però tot i que la derrota ha estat amplia i l’equip local no ha deixat de pressionar a tota la pista durant els quaranta minuts de partit, les nostres noies ha lluitat com mai i ha competit amb només set jugadores davant d’un equip molt superior físicament que ha marcat un ritme de partit altíssim.

Felicitats noies per no baixar els braços i fer un sobreesforç brutal, i agraïment a les dues jugadores de l’infantil que han lluitat com les que més.

INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 69
SESE: 84

Un mal inici de partit resulta definitiu

Derrota del Blanes contra un Sese que ha començat  endollat i s’ha emportat una renda de quinze punts al descans. El Blanes ha començat el partit molt poc agressiu i la reacció del segon temps no ha sigut suficient. Les panteres avui han tingut molt encert des de la llarga distancia però per contra en defensa han estat fluixos i no han pogut evitar contraatacs i talls a sota la cistella del  rival.

Toca seguir millorant i recuperar  mossegada!

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 59
B.C TORROELLA: 53

Primera victòria de les nostres Panteres en aquesta fase final

Ha sigut un partit molt igualat, en el que les nostres jugadores han sabut competir des del primer minut sortint amb una intensitat molt alta, amb ganes de competir i guanyar. La victòria s’ha aconseguit gràcies a una gran pressió en defensa i un bon treball d’equip en atac. En l’últim quart les nostres panteres es van empoderar afegint distancia en el marcador al seu favor.

Treballadíssima victòria

Després d’unes setmanes sense poder disputar partits, l’equip ha sortit ben ordenat i seriós portant avantatge al marcador, els períodes han estat repartits a parts iguals però el parcials han estat més favorables al Blanes.

Lluita i esforç han tingut el seu premi. Seguim creixent i sumant en un grup competitiu.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. L’ESCALA: 33

Un bon nivell defensiu les porta a la victòria

Victoria de les nostres jugadores, els primers quatre períodes han estat una mica despistades i amb poc encert a cistella, però a partir del cinquè s’han activat i ha estat molt emocionant i intens. Tot i així ha estat un partit que s’ha acabat decantant al nostre favor degut a bones accions defensives de les nostres.