Cròniques dels partits dels equips federats del 5 i 6 de març de 2022

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 78
AECAM MALGRAT: 69

Gran partit i victòria

Bon partit on no només ha jugat un equip, sinó un club. Partit molt atractiu per la graderia, omplerta de gom a gom, on els dos equips han jugat a un bon nivell. La constància i l’efectivitat dels locals ha fet que la balança es decantés cap a casa.

Gràcies AFICIÓ, heu sigut un revulsiu per l’equip. 💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. TONA: 51
C.B. BLANES: 37

Derrota a terres osonenques

Partit amb un bon començament on els primers cinc minuts hem anat per endavant i el nostre joc no indicava el final que hem obtingut. La falta d’encert i la pèrdua de pilotes ens ha passat factura però a manca de quatre minuts estàvem a sis punts a poder canviar el resultat, així i tot no hem sabut trencar amb les nostres errades.

Donar molts ànims a la nostra Paula que ahir es va lesionar i les gràcies a les nostres júniors que sempre estan per donar un cop de mà.
Continuarem treballant per millorar. Força Blanes!!!!

Sènior B masculí

C.B. BLANES: 60
C.B. SALT: 46

Partit amb dues cares

A la primera part vam saber córrer, moure la pilota, defensar agressivament, fet que ens va donar un avantatge al final del segon període de sis punts, 21-27. Però a la segona part el rival va augmentar la intensitat i la duresa defensiva, vam fer errors i ens van retallar la distància al marcador, en altres paraules: van canviar el ritme del partit. Tot i millorar en algun momnet a l’últim quart no va ser suficient per tornar al partit.

Seguirem treballant per poder créixer.
Som-hi Blanes!!🖤💛

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 70
C.B. BLANES: 53

Tornada a la competició després d’una setmana de descans

L’equip rebia el Palafolls, un equip perillós degut a la seva experiència i qualitat. Com es de costum últimament el partit ha començat fred i igualat, sense que cap dels dos equips marxés del marcador. Aquesta dinàmica s’ha mantingut fins la mitja part on l’equip visitant dominava per tres punts.

Ja a la segona part, i també com en els últims partits, les panteres han pujat el ritme, forçant pèrdues i corrent el contraatac, tot agafant avantatge en el marcador. Ja a l’últim quart, i ja amb poca gasolina al dipòsit dels maresmencs, el Blanes ha sentenciat el partit, al final amb una diferència de disset punts, 70-53.

Bona victòria del sènior veterà del Blanes que segueix a la lluita pel liderat.

Aprofitem per felicitar el nostre company Aleix pel naixement de la seva filla, Olívia! Benvinguda a la família! 💕
Força Blanes i endavant Panteres! 💪

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 55
C.B. LA VALL D’EN BAS: 71

Domini visitant

Partit molt fluix, amb falta de tensió, males decisions que ens han fet que no entrem en el partit. No hem sabut estar a l’alçada de l’exigència que ens ha demanat el nostre rival.

Queda molt camí, hem de seguir treballant per corregir i créixer com a jugadors. Seguim💛🖤🏀

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 59
C.E. ONYAR: 56

Victòria amb patiment

Partit que ha anat clarament de més a menys per les blanenques, que han dominat l’inici, però que mica en mica han anat cedint terreny a un rival que comptava amb una banqueta de només cinc jugadores, però que han plantat cara, avançant-se inclús en el marcador en alguna de les parts.

Victòria amb regust de derrota perquè es podria haver fet més. S’han de buscar les energies necessàries per continuar treballant i millorant.

Força Panteres! 💛🖤

JÚNIOR A FEMENÍ

JOVENTUT LES CORTS: 54

La defensa dona el seu fruit

Partit on el Blanes ha anat de menys a més. Primera part molt ajustada. A la segona hem començat millor i ens hem començat a distanciar al marcador.

A l’últim quart l’equip local ha jugat amb presses i el Blanes ha mantingut la calma acabant aquest amb un parcial de 6-17.
Bona defensa del Blanes, però ens falta millorar l’encert de cara a cistella.

A seguir treballant per millorar 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 45
C.B. OLOT: 74

Competeixen davant del líder

Amb el líder al parquet, les nostres panteres han sortit amb les idees molt clares per tal de frenar el potencial de l’equip visitant. Molt actius en defensa, arribant a les ajudes i lluitant per cada pilota. Malgrat el desavantatge en el marcador, han plantat cara en tot moment i no s’han deixat intimidar per la fortalesa i el físic del contrincant.

Som-hi panteres, de les derrotes també s’aprèn💛🖤🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

M. BOET MATARÓ 3 V.: 62
C.B. BLANES: 52

Últim partit de la fase regular i última oportunitat d’aconseguir una victòria

Les nostres ha sortit amb mentalitat de guanyar amb un inici de partit espectacular. Parcials de 9-14 i 18-29 arribant a la mitja part.
Tercer quart molt igualat on s’han deixat remuntar la diferència a favor de quinze punts. Final de nou d’infart on finalment, per desgràcia de les nostres jugadores, els nervis d’assolir la merescuda victòria amb pèrdues de pilota i manca de finalització en jugades claus han fet que l’equip rival s’emportés el partit.

Derrota dura i injusta però aquestes noies s’aixecaran i guanyaran, de fet ja ho han fet en aquest últim tram de la lliga oferint al públic un gran treball d’equip amb un gran bàsquet. Moltes felicitats i gràcies també al suport de l’Ainhoa del cadet.

Seguiu així que esteu treballant molt bé. Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

CADET masculí

C.B. SANT NARCÍS: 65
C.B. BLANES: 44

Primer partit de la segona fase on els nostres rivals han guanyat per la falta d’anotació del nostre equip

Hem començat el partit molt encertats fins arribar a un parcial de 6-14 però a partir d’aquest moment el nostre joc ha baixat molt de ritme.
Després de rebre un parcial de 8-0 hem baixat el cap i no hem sabut reaccionar a temps.

Quan hem volgut tornar al partit la distància ja era molt gran i no hem pogut aconseguir la remuntada.

Ara toca seguir endavant i millorar la nostra dinàmica.

Força Blanes!!
FORÇA PANTERES!!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 63
C.B.U. LLORET: 73

Les nostres panteres no s’han pogut endur la victòria en el derbi contra el Lloret

Ha costat connectar en el partit, trencar la defensa de l’equip rival, i la falta d’encert i la pèrdua de pilotes tampoc han ajudat. S’ha finalitzat el segon període a sols tres punts de diferència, però cada vegada que reduïen la distància l’encert en els triples de les rivals marcaven de nou diferències al marcador.

Cal seguir treballant per aprendre i millorar.
Força Panteres!!! 💪🏻🏀💛🖤

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 25
LIMA-HORTA: 73

Esgotades

L’equip tornava a afrontar un partit, en aquest cas el darrer d’aquesta primera fase, amb pocs efectius. Només sis jugadores amb fitxa cadet i l’ajut de dues infantils.

Als pocs efectius i cansament a les cames es suma també el cansament mental que es va traduir en un primer quart amb parcial en contra de 5-22. Al segon quart hi va haver certa reacció i es va plantar cara. Parcial de 12-12 per seguir disset punts per sota al descans.

La represa però va tornar a la realitat al Blanes i un dolorós 8-39 en la segona part va deixar el marcador final 25-73, i la sensació que a banda de recuperar efectius l’equip també necessita guanyar autoestima. Tot i això l’equip no perd el somriure!

Seguim treballant… ànim equip!!!

INFANTIL masculí

NOU BÀSQUET OLESA: 71
C.B. BLANES: 85

Victòria fora de casa en un partit de moltes cares

La primera part s’ha jugat un pel precipitat i ha acabat amb un mínim avantatge al marcador. Els panteres han sortit del vestidor amb una marxa més i han deixat  el partit sentenciat al final del tercer quart, tot i l’acostament final del rival al marcador.

Bon resultat en una pista molt relliscosa.

C.B. BLANES: 74
DIAGONAL MAR: 65

El Blanes guanya davant del cuer amb bons moments de joc combinats amb força desencert de cara a cistella

Hi ha hagut agressivitat en tot moment, però també molta per part del rival i un cop més s’ha vist que la lliga és molt exigent i no hi ha equips fluixos. Un últim quart del Blanes per oblidar.

INFANTIL FEMENÍ

U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 43
C.B. BLANES: 50

Victòria desitjada

Partit al que les nostres panteres l’hi tenien moltes ganes, per haver coincidit en la primera fase amb el contrincant i perquè hi tenien molta rivalitat.

Tot i un començament molt fluix, s’ha anat entrant en el partit i ha hagut molta igualtat fins la segona part en el que les nostres jugadores han fet un gran joc d’equip i han pogut fer forat en el marcador.

Destacar les ganes de competir i guanyar que han mostrat les nostres jugadores, se les ha vist molt compenetrades.

Força Panteres!!! Seguim… 🏀🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

BÀSQUET LA BISBAL: 56
C.B. BLANES: 6

Partit dominat totalment per la Bisbal

Ritme, intensitat, pressió i encert. Molta diferència de nivell. Només els dos darrers quarts, quan el rival ha baixat la intensitat, hem pogut fer alguna transició.

Molta feina encara per fer.

MINI A masculí

DR. MASMITJÀ: 15
C.B. BLANES: 65

Partit còmode per les nostres panteres

Durant tot el partit han estat per davant en el marcador. Han defensat amb intensitat i fet bons atacs, tot i que s’han errat cistelles en finalitzacions de les jugades.

Tot i les victòries cal seguir treballant i no relaxar-se.
Força panteres!!! 💪🏻🏀💛🖤

MINI A FEMENÍ

LES ALZINES: 21

Victòria per les nostres jugadores

Ha estat un partit còmode per les panteres on han anat sempre per davant en el marcador. En jugades en atac han posat en pràctica el passar i tallar que han estat treballant en els entrenaments.

Tot i el bon joc han comès errades en defensa perdent la posició cosa que han aprofitat les rivals per arribar a cistella.

S’ha de seguir treballant per aprendre!!
Força Blanes!! 💪🏀🖤💛

MINI B FEMENÍ

C.B. BLANES: 28
B.C. TORROELLA: 78

Clara derrota

Derrota de les nostres Panteres davant un rival superior i amb un joc intens. Les nostres jugadores han lluitat i treballat però els ha costat entrar en el partit i s’han vist superades. Cal seguir treballant.

Juguem per créixer. Endavant Panteres!

EEM CALDES DE MALAVELLA: 39

Gran victòria de les nostres panteres

Després d’un primer període no massa favorable, hem pogut gaudir d’un joc molt intens i un bon treball defensiu del nostre equip. Mica en mica anem evolucionant!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.