Darryl Middleton visita el campus del club

Avui tots els participants del Campus d’Estiu del Club Bàsquet Blanes s’ha quedat amb la boca oberta quan han rebut la visita d’un convidat molt especial, d’un mite de l’ACB.

A les 11.00 h ha arribat a la Ciutat Esportiva Blanes Darryl Middleton, actual entrenador assistent del CSKA de Moscou, i històric ex-jugador de la lliga ACB.

En Darryl, nascut al 1966 a Nova York, va militar com a jugador a diferents clubs de l’ACB, Girona en varies etapes, Caja San Fernando, Barça, Joventut i València, aconseguint dues lligues ACB amb el Barça i essent escollit MVP de la lliga ACB en tres ocasions. A més ostenta el record de jugador més veterà a jugar a la lliga amb 44 anys.

Com a jugador del Panathinaikos, on va jugar cinc temporades, va aconseguir una Eurolliga , quatre Lligues de Grècia i dues Copes.

En Darryl ha compartit pista amb jugadors, jugadores i staff tècnic del Campus durant dues hores i ha participat activament en totes les activitats.

Al final de la jornada ha posat amb els diferents grups per immortalitzar la visita i ha regalat tres samarretes oficials del CSKA de Moscou i altres objectes de merchandising del club rus.

Els responsables del campus també l’ha obsequiat amb una samarreta del club de record.

Gràcies per la visita Darryl!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.