DIADA DEL CLUB BÀSQUET BLANES

Aquest diumenge passat, a la Ciutat Esportiva, va tenir lloc la presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes.

És en una diada com aquesta, on es veu la verdadera dimensió del nostre club: 23 equips federats de minis a sèniors, més les nostres set escoletes amb els pre-minis, fan que sens dubte, siguem el club de bàsquet més gran de la província de Girona, amb més de 400 jugadors i jugadores.

La diada va comptar amb la participació, un any més, de la Colla de Diables Sa Forcanera i de la Colla Gegantera de Blanes que aquest any fa el 30è Aniversari. Així com, també l’escola de Ball Míriam Beltrán que ens va obsequiar amb una excel·lent actuació. Tots ells i elles van fer que la festa fos més especial i divertida.

La celebració va començar al hall de la Ciutat Esportiva i a mena de cercavila, els diables i els capgrossos van portar als nostres jugadors, jugadores i responsables tècnics a la pista vermella on ja els esperaven el numerós públic que omplia tota la graderia. Seguidament va començar la presentació que va ser en un format molt més informal que altres cops i on els diferents equips posaven per a la foto d’una manera divertida.

Posteriorment dels parlaments per part del president i les autoritats, es va fer un molt emotiu reconeixement amb l’entrega d’un pin de plata amb l’escut del club a una persona molt especial. La nostra Montse Rubio, ex-jugadora del club i actual entrenadora de les Minis i responsable de les escoletes. Reconeixement molt merescut a una persona que sempre ha demostrat un fort sentiment de club, sent un referent i exemple com a entrenadora i persona.

Tot seguit i després de l’actuació de l’escola de ball, es va donar per tancada la jornada, amb una foto de grup i un fi de festa amb la tirada de globus. Donant pas ràpidament al partit del sènior A masculí.

Des del Club Bàsquet Blanes, volem donar les gràcies a tots els participants per aquest gran dia i en especial a La Colla Diables Sa Forcanera, La Colla Gegantera de Blanes i l’escola de ball Míriam Beltrán.

Moltes Gràcies a tots/es!!!

Força Blanes💛🖤

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.