Dues blanenques al Campionat d’Espanya de seleccions Mini

El Campionat d’Espanya de seleccions Mini que es disputa a Sant Fernando (Càdis) del 24 al 29 de juny de 2021 comptarà amb la participació de dues blanenques en l’expedició catalana, amb vinculació al Club Bàsquet Blanes, l’Olga Vázquez i l’Emma Torrecillas.

L’Olga, ex-jugadora i ex-entrenadora del Club Bàsquet Blanes, afronta el seu primer Campionat d’Espanya com a primera entrenadora de la selecció catalana mini femenina, després d’haver participat en altres moltes edicions com a entrenadora ajudant.

L’Emma és una de les dotze jugadores que formen part de la selecció catalana mini femenina. Les seves primeres passes al bàsquet les va fer a l’Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Blanes al col·legi Santa Maria per passar al mini femení del club. Actualment juga al GEIEG Uni Girona.

A més, la selecció femenina també compta amb un altre membre amb passat al Club Bàsquet Blanes, l’Eloi Acedo, que va formar part de l’staff tècnic del primer equip masculí fa uns anys.

Volem desitjar a l’Olga, a l’Emma i a l’Eloi, i a tota l’expedició catalana, tant femenina com masculina, tota la sort del món en el campionat.

Seleccions Catalanes Mini masculina i femenina

Calendari de joc:

Divendres 25 de juny
09:00h CATALUNYA – Castella i Lleó (J1 Mini Masculí)
11:15h Illes Balears – CATALUNYA (J1 Mini Femení)
18:00h CATALUNYA – Astúries (J2 Mini Masculí)

Dissabte 26 de juny
11:15h CATALUNYA – Canàries (J3 Mini Masculí)
13:30h Madrid – CATALUNYA (J3 Mini Femení)

Diumenge 27 de juny
11:15h CATALUNYA – Galícia (J4 Mini Femení)
13:30h CATALUNYA – Aragó (J5 Mini Masculí)
20:15h CATALUNYA – Aragó (J5 Mini Femení)

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.