El cadet C masculí participa al Torneig de Tordera

Aquest dissabte passat el cadet C masculí va anar a jugar un torneig a Tordera.

En el primer partit es va enfrontar al pre-infantil del Tordera. Partit on es va notar la diferència de categoria i ens va servir d’entrenament pel següent partit contra el cadet, 40-35, pels del Maresme en un matxt molt disputat des de l’inici, portant nosaltres la iniciativa al marcador des del primer minut fins a arribar al final del tercer quart, amb un clar domini  gràcies a una gran defensa deixant, a l’equip local amb 24 punts, 24-33.

A l’últim quart, ja sigui perquè es van confiar o pel cansament, es va permetre que el Tordera remuntés i acabés guanyant el partit.

Tot i això hem de felicitar a l’equip pel gran progrés que han fet durant aquests mesos. Felicitar els nostres entrenadors Joan i Ricard per la seva feina.

Força Blanes!!!
Força Panteres!!!
💛🖤💛🖤

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.