El mini A masculí, en ratxa, s’emporta un altre torneig

Campions de categoria B del XX Torneig de Setmana Santa mini masculí de Vilassar de Dalt

Segona participació del min A masculí a un torneig i segona victòria. Divendres vam començar la participació guanyant al Vilassar de Dalt en un partit força còmode pels nostres que ens va permetre començar amb bon peu i agafar confiança de cara als dos partits següents.

A la tarda ens vam enfrontar al Maresme Boet Mataró 3 Viles en un partit dur i en el que poc vam poder fer ja que van estar molt més encertats i els nostres començaven a acusar la curta banqueta i les parts de deu minuts a les que no estan acostumats. Vam acabar la jornada guanyant al Sant Josep B de Badalona i encarant la segona jornada amb bones sensacions, tot i el cansament evident i quedant classificats com a segons de grup a esperes de disputar-se algun partit a la segona jornada.

Dissabte, després dels partits del matí i ja com a segons classificats per darrera del Boet, ens vam enfrontar al Vilassar, tercer classificat, guanyant i fent un molt bon partit, plantejant una defensa solvent i recuperant algun dels nostres efectius que estaven de baixa, la qual cosa va permetre donar una mica més d’aire als nostres jugadors. Vam acabar com a segons classificats i ens havíem d’enfrontar al Boet en la jornada final.

En la tercera jornada i amb un jugador més incorporat, els nostres han plantejat un partit seriós amb una molt bona defensa que ens ha permès agafar un avantatge que ha fet que acabéssim el partit per davant del Boet.

Destacar la feina feta per les Panteres que han anat salvant els obstacles de manera seriosa i han sabut adaptar-se als diferents rivals que han anat trobant pel camí.

Agrair la feina de les nostres entrenadores Carla i Ingrid que confien en els nois, els motiven i fan que aprenguin i s’ho passin bé jugant i competint.

Amunt Panteres! Amunt Blanes!


INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.