El Sant Narcís ens ha passat per sobre

No hem tingut opcions de guanyar el partit en cap moment. Un primer quart fluix i un segon quart fatídic (parcial 18-4), han deixat pràcticament sentenciat el partit a la mitja part.

Hem repetit les errades de sempre. Passades dolentes, poc domini del rebot, moltes dificultats per pujar la pilota i molt poc encertats a cistella.

No ha sigut un bon partit, de totes maneres l’hem lluitat i no hem abaixat el cap, però les coses no ens han sortit bé. Equip, aquest esperit de lluita ens ha d’acompanyar sempre a tots els partits.
Amb aquest esperit, una bona defensa i millorant la punteria encara ens queda molt a dir en aquesta competició.
Força panteres!🏀🖤💛🖤

Més info

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.