EN DANI I EL CE VILAR A LA NIT DE L’ESPORT

Aquest any a la nit de l’esport tindran reconeixement en Dani Velasco a nivell individual i el CE VILAR a nivell de grup.

En Dani s’ha mostrat sempre com a exemple per a tota la gent que l’envolta i ha pres la iniciativa en totes les accions que el Club ha dut a terme, fent-lo créixer. En Dani, qui s’ha fet conèixer gairebé sense voler havent aparegut davant de pràcticament un centenar (deu estar a punt d’arribar-hi) de jugadors i jugadores els quals ha entrenat, tant a la Ciutat Esportiva com a les diferents Escoletes de Blanes, fent-s’ho tot seu, deixant la seva empremta per allà on ha passat.

En Dani és i serà l’entrenador a qui sempre saludes en arribar, el jugador que sempre et xoca la mà, amb qui et creues pel passadís i no pots ignorar. En Dani ha estat tot un tresor i descobriment pel club des que va aparèixder a la Vila, trapella, sense escoltar massa a ningú però essent una bala, despistat (com ara) i amb unes ganes de bàsquet inmenses. A mesura que ha crescut ha estat capaç de traslladar aquest esperit també als jugadors i jugadores amb els qui ha estat en contacte i això ha fet anar deixant el seu segell pel seu recorregut!

El CE Vilar participa a la lliga catalana ACELL i a més va participar als XII Jocs Special Olympics celebrats el 30 del març al 2 d’abril on l’equip de bàsquet va quedar tercer classificat.

Quin orgull tenir-vos, seguim creixent🖤💛

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.