Ens enfonsem a l’últim quart

Segon partit de la temporada que s’intuïa complicat, ja que el nostre rival venia de guanyar amb autoritat a la pista de l’UE Mataró.
Però, els nostres jugadors van sortir molt endollats i amb un joc seriós , ràpid i una defensa agressiva ràpidament vàrem agafar un avantatge en el marcador, que es va anar incrementant durant tota la primera part.

Amb el marcador de 29-41 va acabar la primera meitat.
En el tercer quart, l’equip local, veient que no podia contrarestar el joc dels nostres, va caure en una dinàmica de protestes que els àrbitres van sancionar, afavorint encara més els nostres interessos.

La màxima avantatge va estar de 21 punts (43-64) a 30 segons del final del tercer quart.
Res feia presagiar el que ens passaria l’últim quart. Vam caure en un pou i els nostre joc en la inoperància i el caos. La nostra defensa va ser tova i el nostra atac es va estimbar en la seva defensa en zona.

Hem estat conformistes i no hem sabut administrar l’avantatge en el marcador i com més creixia l’equip contrari, més ens enfonsàvem nosaltres. Sense idees, vam entrar en una dinàmica perdedora i els vam deixar entrar en el partit.

El parcial de l’últim quart o diu tot 32-8.
Tot i així, ens quedem amb el bon joc i l’actitud que els nostres jugadors han tingut durant molta part del partit i de ben segur que això ens farà més forts. Desitgem la recuperació dels nostres lesionats i encarar el proper partit al màxim nivell.

Força Blanes !! 🖤💛

C.E.S.E.T, 79
Muralla Òptica C.B. Blanes, 72

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.